I takie cusie:
Link do zewnętrznego obrazka
szybki rysunek, w 1,5h na A5.
Ostatnio zmieniony przez Namae (26-04-2014 o 18h34)
Strony : 1 2
I takie cusie:
szybki rysunek, w 1,5h na A5.
Ostatnio zmieniony przez Namae (26-04-2014 o 18h34)
Oj, jakie piękne ! <3
Chyba stałam się twoją fanką ;-;
Rysunki są na prawdę świetne, a zwłaszcza podoba mi się ten z dziewczyno-sarną (?) o zielonych włosach.
Jest cudny.
Hah, sama nie wiem cu to jest, ale kopytka na dole ma
Tą dziewczynę widziałam tutaj parę razy... Jest ona twoją OC?
Strasznie podoba mi się to zdjęcie na którym jest ona z jeszcze jedną podobną panią lecz stu procentowo nie tą samą. :3
Tak, ta z różkami i uszkami to moja OC- nickomienniczka, że tak powiem, bo tez Namae
Można powiedzieć, że się nią przedstawiam i jest uosobieniem mojej bardziej demonicznej i mrocznej strony
Twoje rysunki są ŚWIETNE!
Gratuluję talentu
Nieźle.
Uwaga i czas na moje skojarzenia.
Widzę tutaj po części Hatsune Miku po części Grella, a po części anioła.
Nie wiem czy takie emocje to miało wywoływać, ale jeśli tak to udało ci się to totalnie. Miecz nie wiem czemu kojarzy mi się z Soul Eater... >.< Może już sobie stąd pójdę, bo nigdy chyba nie skończę tak wymieniać.
A koszula przypomina mi Blood Lad
To akurat jest genderbender czyjejś postaci, ale też mi się trochę skojarzyło z Grellem. To przez te zęby, okulary i włosy
Jeej gdybym miała taki talent jak Wy, to zainwestowałabym w maszynkę i nauczyłabym się tatuować.
Tatuaże ani nie są w moim stylu, ani na moje nerwy, i ani na mój poziom
Nie wiem dlaczego, ale chyba teraz dopiero zauważyłam, że świetnie cieniujesz i rysujesz fałdy na ubraniach. I nie mów, że oj tak oj tam, bo ja nie umiem tego kompletnie, gdyż dla mnie jest to sztuka nie do opanowania. ^^
Ty masz nie tylko, talent.. Jesuu, jaka bujna wyobraźnia xd Jak patrze na te tw rysunki to tak mnie zatyka.. Zazdroszcze, Podziwiam, Gratuluję ;*
Takie... coś. Kto jest skorpionem?
Uu, nikt nie skomentował D: A no ja jestem sobie skorpionem, a rysunek prześliczny <3 Kocham to kolorowanie ;^;
Dziękować c:
Robię czibikowe komisze na da~
Ślicznie *. - Strasznie pomysłowa jesteś ^^
Naprawdę jest co pozazdrościć Sama rysuję, ale nie mam aż tyle pomysłów na moje prace
Ja tak cały czas myślę przeglądając Twoje prace, czy ukończyłaś jakąś szkołę rysowania czy co? Bo dla mnie jesteś profesjonalistką. Nawet mam już ulubiony rysunek tą dziewczynę-skorpiona. Wszystkie prace są śliczne i tak myślę, że tak na przyszłość to stwórz jakieś komiksy, zatrudnij się do wymyślania mang i anime i jeszcze tego typu czegoś
Nie, dopiero zdałam do liceum. Ogólnokształcącego, więc nic specjalnego xd
Miło mi to słyszeć c: Chce w przyszłości pójść na grafikę komputerową. Może projektowanie stron internetowych, czy coś w tym stylu, więc komiksów rysowac nie będę
Edit: Zdążyłam już duuużo naprodukować @~@
Link do zewnętrznego obrazkaPani wielkie czoło xD
I więcej tutaj:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Namae (19-04-2015 o 21h33)
Wszystkie prace genialne ! :* Pozdrawiam
Piękne rysunki :]
Najbardziej urzekły mnie w nich włosy i oczy
Słodkości dodaje im ten magiczny żelopisek :3
Całość prezentuje się świetnie - zazdroszczę talentu
Żelopis to ostatnio moje ulubione narzędzie. Czas się zaopatrzyć w jakiś lepszy, bo teraz mam taki najzwyklejszy w świecie.. ;-;
Strony : 1 2