Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 17-01-2014 o 17h31

Miss'wtajemniczona
Ewangelin
We li­ve, as we dream – alo­ne.
Miejsce: Keizaal

Link do zewnętrznego obrazka

Wszystko zaczęło się gdy na świecie panował chaos a ludzie pozbawieni silnej ręki która by nad nimi władała walczyli ze sobą. Wśród całego chaosu stwórca w końcu się przebudził zobaczył obłudę i chciwość ludzi. Nie widział w nich już nic dobrego. Więc zaczął zsyłać na nich plagi aby się nawrócili. Ludzie jednak nie chcieli nawet o tym słyszeć i wielu zaczęło ginąć jak nie z powodu jednej to drugiej plagi i było coraz gorzej. Aż w końcu znaleźli się ludzie którzy pragnęli zapobiec tym waśniom, więc zaczęli szukać. I każdy z nich znalazł portal a było ich niewielu, i tylko oni byli ludźmi prawymi więc się poświęcili dla reszty ludzkości.

To wszystko nasza wina więc nie powinniśmy liczyć na zbawienie. Prawda?
//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16067.jpg

Imię:
Aislin

Nazwisko:
Shadow

Data urodzenia:
6 czerwca

Znak zodiaku:
Bliźnięta

Orientacja:
Hetroseksualna

Pochodzenie:
Brazylia, Rio de Janeiro

Unikalne umiejętności:
Potrafię rozmawiać z duchami, każde miejsce na ziemi dostarcza mi jakąś informacje. No cóż wiele dusz zostało tu uwięzionych. Dzięki rodzinnem przekleństwu władam nad ciemnością.

//photo.missfashion.pl/pl/1/14/moy/10895.jpg
Uśmiech jest czymś czego nie powinno się dawać każdej osobie tylko tej jednej, wyjątkowej i bliskiej sercu.

Krótki opis:
Niewiele mogę o sobie powiedzieć oprócz tego że nigdy nie pozwalam sobą rządzić. Jestem uparta i często nie można mnie zrozumieć. Bycie miłą nie jest dla mnie obce jednak to wykorzystuję tylko aby inni nie myśleli że jestem cały czas taka.... Dziwna.

//photo.missfashion.pl/pl/1/14/moy/10894.jpg
Masz mi coś do powiedzenia to mów ale pamiętaj że to twoje ostatnie słowa.

Ciekawostki:
- Mam w sobie demona
- Nienawidzę chili
- Mam tatuaż na na lewym ramieniu w kształcie czarnego motyla.
- Czasami mówię innym głosem. Należy wtedy wiać gdzie pieprz rośnie bo to nie jestem ja.

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16066.jpg
Jeśli wierzycie w sprawiedliwość to trafiliście do złego miejsca.

1.Trzymacie się regulaminu forum - to jest świętość
2.Piszcie przynajmniej 5 zdań w postach
3. Nie ma ciszy nocnej!
4. Rączki w górę i się bawmy!

Ja jako Aislin Shadow

Ostatnio zmieniony przez Ewangelin (19-01-2014 o 09h16)

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63788.jpg   

#2 17-01-2014 o 17h36

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

KP schowałam w spoiler bo jest bardzo rozległa.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (18-01-2014 o 09h20)

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#3 17-01-2014 o 17h38

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

Imię
Samatha
  Nazwisko 
Wiliamson
  Orientacja 
Heteroseksualna
  Znak zodiaku 
Panna
  Data urodzenia 
15Września
Pochodzenie   
Japonia
  Unikalne umiejętności 
Sam potrafi zmienić się w każdego rodzaju kota. Takie domowe jak i te dzikie. I choć to dziwne potrafi skumulować energię w jakiej kolwiek części ciała i w momencie dotknięcia czegoś wypuścić przez co rozwali to w mak. Wiele osób nie rozumiejących tej techniki stwierdza że ma nadludzka siłę. Używa także magii lodu i wody co w połączeniu daję jej większą przewagę. A dodatkowo dochodzi Niebiańska magia. Pozwala ona "jeść" użytkownikowi powietrze, oczywiście nie może być ono produkowane przez nikogo. Lecz również zwiększyć siłę swoją jak o osoby której chce, jak i uzdrawianie.
  Opis 
Samantha jest dziewczynką która prawie od małego sama się wychowywała więc nie ma co do opowiadania. Oczywiście jest otwarta szczera a nawet miła i pomocna. Ale potrafi zmienić się w osobę która pozabija kogo trzeba by pokazać swą siłe ochrony przyjaciół.
  Lubi 
-Słońce
-Kotki
-Się uśmiechać
  Nie lubi 
-Burzy
-Zbyt wielkiej agresji
Ostrego jedzenia
  Ciekawostki 
-Przez magię zmiany w koty zawsze ma na różowe uszy i ogonek.
-Czasami zachowuje się jak kot
-Mimo swojego młodego wieku nie lubi płakać, zawsze stara się z całej siły
-Swoje jakże długie włosy zazwyczaj ma spięte
-Ma wiele słabych punktów ale stara się je jakoś ukryć

Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (21-01-2014 o 15h30)

#4 17-01-2014 o 17h42

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

Święty nie jestem, więc nie patrz na mnie jak na zbawiciela
Imię:
Marcos
Nazwisko:
Ulibarri
Data urodzenia:
7 sierpnia
Znak zodiaku:
Lew
Orientacja:
Hetero
Pochodzenie:
Hiszpania
Umiejętności:
zmiana wygladu , jasnowidzenie(wizje przyszłości którym można zapobiec) i telekineza
To to zdjęcie z przed czasów plagi, zgadnij który to ja, tak ten w okularach. Nie podobny co, wiem zmieniłem się, nie wiem czy na gorsze czy na lepsze.

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (18-01-2014 o 15h17)

#5 18-01-2014 o 12h44

Miss'Sensei
MaAniaaa8
❝Do you ever wonder why are we here?❞
Miejsce: Planeta Chorus

Kodoku Kage

||Imię: Kodoku
||Nazwisko: Kage
||Przezwiska: Kod, Kodu, Kage
||Płeć: Mężczyzna
||Wiek: 19 lat
||Data Urodzenia: 05 czerwca
||Orientacja: Hetero
||Wzrost: 173cm
||Waga: 65kg
||Kolor Włosów: Blond
||Kolor Oczu: Piwne
||Znaki szczególne: Ma tatuaż na szyi przypominający starożytne runy
||Zdolności: Niekiedy widzenie przez ściany, latanie na swoich śnieżnych lub czasami wręcz przeciwnie skrzydłach oraz używanie przede wszystkich sztyletów.

Krótko o Kodoku

~ Trwa budowa ~
Ps. Sorka za tak duże zdjęcia x.x

Ostatnio zmieniony przez MaAniaaa8 (20-01-2014 o 18h23)

https://imagizer.imageshack.com/a/img908/3583/pFHGYl.gif

#6 20-01-2014 o 13h45

Miss'całkiem całkiem
...

Czy mogę prosić o dziewczynę?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDe04FPE6uhtKqrsOrR4T1zI9y0DLk_HE64Ha_vYCm7fJIzFUQ
Imię
Jane

Drugie imię
Julie

Nazwisko
Smith

Kolor oczu
Czekoladowe ♥
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQEEzUHunB5KBjoGhGvElc_r8i0TPDTOGZebS27hqcO7oh1-k9f5g

Kolor włosów
Rude, ale woli określenie miedziane.

Długość włosów
Do pasa

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTXH7RuVr8b0ywbGOajRm_sdqLbc5BoundeH2QqjruJBbQD5j1d

Opis
Jane nie jest jedynie pustą panienką o ładnej buźce. Jest bardzo wrażliwa i opiekuńcza. Kocha zwierzęta i miała kota który zdechł ze starości. Straciła także siostrę, przez co stała się małomówna i tajemnicza. Jednak jak każda kobietka ma zmienny charakter. Raz jest wybuchowa i złośliwa, a innym razem miła i przyjazna. Mimo tego jest bardzo dobra w walce, i zawsze ma przy sobie ostry scyzoryk, choć woli broń palną. Pasją tego dziewczęcia jest malarstwo, fotografowanie i pływanie. Świetnie wychodzi jej pisanie wierszy i gra na gitarze.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZPgWZW6JfCjtpn3DM2EnxGJ50Rm_vl84dMYHQpdS0k6ajrdU2
Umiejętności
Władanie mieczem, strzelanie z pistoletu i z łuku. Czasem wpada w furię i zamienia się w niszczarkę xd, czyli ciacha mieczem wszystko. Wywija mieczem niczym prawdziwy ninja. Jej wyląd potrafi zmylić. Poza tym potrafi zmieniać wygląd i objąć kontrolę nad czymś. Ćwiczy także latanie, ale to jej nie wychodzi, choć czasem uda jej się wznieść na metr, lub półtora. Potrafi także wytworzyć niewidzialną Tarczę, która oslania ją przed atakiem fizycznym jak i psychicznym.

Lubi/nie lubi
+ czekoladę
+  zwierzęta
+ słońce
- zarozumialców i leni
- wilgoci
- ciemności
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQU2xshAEdMUfnWd0owUiSF4IsjHToPwqw0hNgxYsA9S9Ql2LY-

Ostatnio zmieniony przez Belove (20-01-2014 o 21h53)

PRZEPRASZAM. WYPISUJĘ SIĘ ZE WSZYSTKICH GIER RPG, W KTÓRYCH GRAŁAM. REZYGNUJĘ Z FORUM. NIE MAM CZASU.

#7 20-01-2014 o 19h52

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15857.jpg

N I E   K A Ż D A   W R Ó Ż K A   J E S T   

M I Ł A   A L E   M O Ż E   D L A   C I E B I E   T A K

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16280.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6411.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16281.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6412.jpg

Pierwsze imię | Lyfa
Drugie imię | Nessie
Ksywki | Lyf, Ness
Nazwisko | Williams
Wiek | 19 lat
Data Urodzenia | 27 maja
Miejsce Urodzenia | Alston, Anglia
Znak Zodiaku | Bliźnięta
Płeć | Kobieta
Orientacja | Hetero
Grupa Krwi | 0Rh-
Status Społeczny | Wolna

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16282.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6414.jpg

Charakter | Lyfa, jest strasznie zabójczą osobą. Kocha roślinność i dbać o nią! Wszyscy myślą z jej wyglądu że jest bardzo miła i sympatyczna. Lecz ona jest zabójcza, przebiegła dziewczyną. Zabija w parę sekund! Zdarzają się dziwne dni, czasami Lyfa potrafi być miła i pomocna. Lecz ta cecha u niej bardzo dawno wymarła przez plagę.. Wszyscy myślą że jest piękną i miłą wróżką, no może i piękna jest, lecz dobra to czasami. Kiedy ktoś jest dla niej miły, sympatyczny i pomocny to odwzajemnia to. Jeśli jest ktoś dla niej zły, naśmiewa się z niej i jej dokucza, ona wtedy robi to samo.
Historia | Historia Lyfy, jest tragiczna. Lyfa kiedy była małym dzieckiem, to jej rodzice zostali zarażeni przez plagę. Dosłownie przez to jej matka, ojciec, brat i siostra zginęli.. Lecz ona nie, nie wiadomo dlaczego bo były wielkie szanse że zginie. Ona wie o wszystkim, że powinna wtedy zginąć lecz tak się to nie stało. Wtedy ktoś ją uratował i po prostu przeżyła. Przez te wszystkie zdarzenie Lyfa, postanowiła pomścić swoich rodziców. Nie ważne że ma słodziutki wygląd, lecz nie jest taka jak myślisz. W sercu ma skrytkę że jest miła, lecz złość i zachowanie nie miłe wobec innej osobie pochłonęło jej całe serce.
Krótki Opis | Co by tu o Lyfie powiedzieć? Hmm, nic nie będę wymieniać co było w charakterze. Więc napiszę jaka jest w walkach. W walkach jest bardzo waleczna i sprawiedliwa, co ma przewagę nad zabiciem. Jest strasznie szybka i potrafi z zaskoczenia zabić. Nie ma problemów w walce! Walczy długim mieczem, którym wywija najróżniejsze piruety inaczej nazywane uderzenia.
Unikalne Umiejętności | Lyfa, potrafi panować nad roślinnością. Może rośliny przywołać żeby atakowały przeciwników. Słyszy głosy swoich rodziców, a oni jej wtedy mówią gdzie ma iść i co ma zrobić żeby przeżyć. Widzi duchy i z nimi rozmawia. Potrafi się zamienić w ognistą lwicę i zabić każdego na swoim kroku. Widzi przyszłość co ma większe szanse na unik i zabicie. Czyta też w myślach. Potrafi zapanować nad twoim ciałem.
Zainteresowania | Bronie, nowe bronie, nowe umiejętności, przebiegłość
Hobby | Latanie, bieganie, zabijanie stworów, trenowanie
Talent | Udawanie, chowanie się, zwinność, ochrona innych

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16283.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6415.jpg

Wygląd | Lyfa, ma długie blond włosy. Jej kolor oczu to zielony. Ma jasną karnację skóry. Posiada zielone skrzydła. Ma mały nosek i pełne wiśniowego koloru usta. Jest szczupła, a sylwetkę ma zgrabną. Wzrost ma idealny.
Lubi |
•    Jeść orzechy
•    Walczyć z potworami
•    Uczyć się nowych umiejętności
•    Myśleć o swojej przyszłości
•    Ostrzyć do szpiku swój miecz
Nie lubi |
•    Płakać
•    Zatrzymywać się w interesujących miejscach
•    Kłócić się
•    Bójek
•    Naśmiewać się z kogoś
Ciekawostki |
•    Ma lekki sen
•    Ma uczulenie na pistacje
•    Potrafi się zakochać, ale ciężko o to u niej zawalczyć
•    Tęskni za swoimi rodzicami
•    Posiada łaskotki

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16284.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6416.jpg

Wzrost | 168 cm
Waga | 54 kg
Kolor Oczu | Zielone
Kolor Włosów | Blond
Długość Włosów | Dość długie

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6417.jpg

K A Ż D E   P S T R Y K N I Ę C I E   P A L C E M   D A J Ę   

S Z C Z Ę Ś C I E   A L E   T O   J E S T   J E D N O   W I E L K I E   K Ł A M S T W O

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1