Po oglądnięciu Mirai Nikki natchnęło mnie stworzyć RPG w podobnej tematyce. Jednak nie jest konieczna znajomość tego anime.Chociaż dobrze by było znać. Wszystko będzie wytłumaczone a RPG będzie dotyczyć głównie postaci jaką jest Gasai Yuno.
Link do zewnętrznego obrazka
06.08.2014 godz. 11:46 Miejsce: Dziedziniec szkoły
Znów go widzę. Siedzi sam na ławce. Patrzy się na mnie. Jestem taka szczęśliwa! Zarumieniłam się. Odwraca wzrok. Je śniadanie. Chyba mu smakuje. Jestem taka szczęśliwa!
06.08.2014 godz. 15:00 Miejsce: Brama szkoły
Wraca do domu. Widzę go. Idzie w kierunku bramy wyjściowej ze szkoły. Podchodzę do niego. Rozmawiamy o pogodzie. Jestem taka szczęśliwa!
06.08.2014 godz. 15:10 Miejsce: Droga do domu
Wracamy razem. Jestem taka szczęśliwa! Mówi, że musi już iść. Pyta czy jutro pójdziemy razem do szkoły. Zgadzam się. Jestem taka szczęśliwa!
07.08.2014 godz. 07:38 Miejsce: Draga do szkoły
Idziemy razem. Jestem taka szczęśliwa!
07:08.2014 godz. 15:10 Miejsce: Brama szkoły
Znów będziemy wracać razem. Jestem taka szczęśliwa!
Wcielamy się w role niektórych bohaterów Mirai Nikki. Wiedziemy ich historie jednak trochę odmienną. Głównymi bohaterami będą Yuno Gasai i Akise Aru. Tak to będzie nowy paring. Gasai jest w nim szaleńczo zakochana. Pisze pamiętnik gdzie opisuje wszystko co z nim związane. Czy będą razem? To zależy od was.
1.1 Gasai Yuno, główna bohaterka naszej opowieści. Zakochana do szaleństwa w 1.2 ~ Sszyszka
1.2 Akise Aru, przyjaciel 1.1, nie zdaje sobie sprawy z tego jak bardzo jest ona w nim zakochana. Nie podziela zdania 3.1 Może odwzajemniać jej uczucia, nie musi. To zależy od osoby która weźmie tą postać. ~
2.1 Uryuu Minene .Była terrorystka, narzeczony 2.2 ~
2.2 Nishijima Masumi, detektyw. narzeczony 2.1, przyjaciel 1,2 ~
3.1 Hinata Hino, przyjaciółka 1.2 , uważa, że 1.1 jest świrnięta ~
3.2Mao Nonosaka, przyjaciółka 1.2 i 3.1, popiera zdanie 3.1 ~PorcelainButterfly
1.Postacie jak z Mirai Nikki (wygląd)
2.Charaktery możecie sobie pozmieniać.
3.KP w 48h
4.Używamy BBCode
5.Przekleństwa cenzurujemy (&#$%^&^%$)
6.Nie mamy Pamiętników Przyszłości, może później je wprowadzimy
7.Dobrze się bawimy
~Moja karciłka w następnym poście. ~
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (17-01-2014 o 14h46)
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~