Myślę, że to odpowiednia chwila by powiedzieć kilka słów o sobie. Witam serdecznie, mam na imię Monika i pochodzę z województwa świętokrzyskiego a konkretnie z Kielc. Mam 16 lat i chodzę do pierwszej klasy technikum o profilu technik informatyk Jestem uzależniona od seriali, ale ostatnio nie mam dla nich czasu i mam duże zaległości Moja największa miłość to serial Skins (płakałam dwa dni po obejrzeniu ostatniego odcinka). Jeśli chodzi o muzykę to w moich głośnikach przewija się wiele wiele gatunków. Dla niektórych to trochę zabawne, że zaraz po płycie Arctic Monkeys puszczam Miley Cyrus a zaraz przechodzę do Linkin Park i kończę na Ellie Goulding. Moim hobby od roku jest kolekcjonowanie płyt i na razie udało mi się ich zdobyć niestety tylko ponad 30, chociaż dla moich znajomych i tak jest ich wiele i nie widzą sensu ich kupowania skoro wszystko jest w sieci Kocham KOCHAM kocham filmy, które zawierają jakieś patologiczne wątki a także komedie i dramaty. Jestem uzależniona od portali społecznościowych takich jak twitter czy instagram. Moim mottem życiowym ostatniego czasu jest banalne "YOLO" a także "Dobro powraca" wpojonym przez moją ukochaną wychowawczynię. Na koniec dodam, że jestem bardzo tolerancyjną osobą
trolololo, chyba się trochę rozpisałam
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 17-01-2014 o 13h14
#2 19-01-2014 o 10h41
Ja nie widzę nic złego w kolekcjonowaniu ulubionych płyt Faktycznie 30 to dość sporo, z czasem będzie pewnie jeszcze więcej. Może powiedź wszystkich, że chcesz w prezencie na urodziny, czy inne święta właśnie płyty. Ja mam może około 6. Pozdrawiam!
#3 20-01-2014 o 10h06
Dla kogoś kto nie ma komórki z internetem ani MP3 czy tam MP4 a przed nim czterogodzinna podróż płyty są doprawdy błogosławieństwem, a poza tym nie każdy ma modem czy router bo po prostu zwykły kabelek, który tam w paru miejscach jest nagryziony przez myszy bądź zgięty gdyż łatwo się o niego wyrąbać i nie dociera internet do tej maszyny na której właśnie piszę te słowa...
Jaki jest twój ulubiony wykonawca?
Ulubiony gatunek?
J-Rock?
#4 20-01-2014 o 17h56
Jak mówi Jessica23. Niektórzy kolekcjonują jeszcze dziwniejsze rzeczy, a w zwykłym kolekcjonowaniu płyt nie ma nic dziwnego!
Życzę Ci powodzenia w technikum!
Jakie są twoje ulubione cytaty?
Masz ulubiony film/program?
Jak tak, to jaki?
Well...
#5 20-01-2014 o 18h58
Jaki jest twój ulubiony wykonawca? 3 moje największe miłości to Linkin Park, Miley Cyrus(chociaż ostatnio ograniczam się do wokalu i staram się nie patrzeć na wizerunek) oraz Ellie Goulding.
Ulubiony gatunek? Nie mam ulubionego, nie ograniczam się. Mój chłopak karmi mnie nawet jazzem.
J-Rock? Szczerze? Żadnej piosenki nie słyszałam.
Jakie są twoje ulubione cytaty? Wiele wiele.
"Sometimes I think I was born backwards, you know came out my mum the wrong way. I hear words go past me backwards. The people I should love I hate, and the people I hate..." ~ Skins
" Relationships just can't stay the same, can they? Can't always be lovely and lush and not full of weird silences all the time. People can't always be perfect, 'cause that's not real, is it? It's not real 'cause things change. Don't they?" ~ Skins
"Envy can be a powerful motivator." ~ Revenge
“My silence is not weakness but the beginning of my revenge.” ~ Revenge
Masz ulubiony film/program? Jestem uzależniona od "seriali" typu "Trudne sprawy", chociaż wiem, że zjadają mi mózg. Jeśli chodzi o filmy to "Ona to on" czy "Kocha, lubi, szanuje" widziałam milion razy.
Strony : 1