Najwyższy czas i na mnie.. Początkowo zamierzałam tylko grać i nie udzielać się na forum, ale zmieniłam zdanie dzięki pierwszemu komentarzowi dla mojej miss;)
Dobra, co tu napisać..
Moje imię znaczy "perła". Lubię je:D (Z kolei mój nick to pierwsza lepsza wygrzebana z pamięci nazwa, ale jest ok )
Zainteresowania?
Kocham muzykę. Słuchać, tworzyć, tańczyć do niej.
Jestem maniakiem filmów, przeróżnych, za wyjątkiem tych strasznych, o egzorcyzmach, duchach..
Wkręciłam się dość mocno w anime. Tak, nie skłamię jak napiszę że jestem otaku. Zainteresowania Japonią sięgają jednak trochę głębiej, intryguje mnie ten kraj.
Książki lubię, choć przyznam się, że ostatnio łatwiej mi sięgnąć po film niż poczytać.. chyba że baśnie:) Czasami szaleję z poezją. Albo z opowiadaniami.
Zajmuję się designem, lubię przerobić, ozdobić, zaprojektować.. DIY i upcykling to zdecydowanie moja działka.
Lubię pomyśleć. Nawet jak myśli do niczego konkretnego mnie nie doprowadzą, to zawsze trochę rozwiną.
Tyle na razie wystarczy
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 14-01-2014 o 21h35
#2 14-01-2014 o 22h46
Witaj
Otaku się kłania Jaki gatunek anime preferujesz? ,Ja wole czytać niż oglądać (puścić wodze fantazji),choć niektóre filmy są lepsze niż książka (wg mnie).
Muzykalna jesteś? Może nam coś skomponujesz?
Co czytasz?, Poezja-kogo najbardziej?
Desingn- wynajmę cię ? Czuj się zaszczycona ?
#3 14-01-2014 o 23h47
Anime? Przeróżne, ale zazwyczaj górę bierze romans ( Kuragehime, Higashi no eden, Toradora, Kaichou wa Maid-sama,..) . Podobały mi się jeszcze takie serie jak K-project, Death Note, Bleach... O, lubię też bajki Hayao Miyazaki - Ruchomy zamek Hauru, Spirited away, Księżniczka Mononoke.
Niestety, nie komponuję muzyki. Nie lubię nut, miałabym problem z zapisem. Lubię śpiewać, grać na skrzypcach tak po swojemu, to miałam na myśli pisząc o tworzeniu muzyki
Nie mam ulubionych poetów, trudno mi teraz wyciągnąć kogoś z pamięci.. czasem mi samej coś tam wychodzi:) Lubię też tę śpiewaną poezję (ostatnio Cisza Jak Ta)
Jako projektantce bardzo mi miło
#4 16-01-2014 o 16h38
ooo jejciu a umiesz chiński????? czy może tylko tak muwisz i tylko trochę znasz chiny ?? a byłas w chinach??
Ostatnio zmieniony przez misolka1 (16-01-2014 o 16h39)
#5 18-01-2014 o 19h41
Niewiele wiem o Chinach (no poza tą ogólną wiedzą, że były kolebką kulturalną Azji, że mur chiński, że teraz komunizm i jest ich dużo..) a ich język jest strasznie dziwny. O ile z japońskim się nieco osłuchałam przy oglądaniu anime, o tyle chiński to dla mnie kosmos. Próbowałam się do niego przekonać kiedy oglądałam "Dom latających sztyletów", ale na niewiele się to zdało.
Strony : 1