Link do zewnętrznego obrazka
Pomyślnych Igrzysk i niech los zawsze wam sprzyja
Trwają przygotowania do 75 Igrzysk.
Parę dni temu we wszystkich Dystryktach trwały
Dożynki. Już niebawem trybuci pojawią się na arenie. Stoczą walkę na śmierć i życie. Staną pomiędzy głodem, a pragnieniem. Między ogniem, a wodą. Między walką i przetrwaniem.
Aby nie powtórzyła się sytuacja z Katniss i Peetą, na arenie będzie jedna osoba z danego Dystryktu.
Zasady panują takie same. Trybuci tworzą sojusze, walczą, zabijają się nawzajem. Istne widowisko. Czas zacząć Głodowe Igrzyska.
Zasady Igrzysk nie zmieniają się. No może poza tym, że z Dystryktu na arenę nie trafiają dwaj, a tylko jeden trybut.
Nie ma też żadnych reprezentantów z okazji 75 Igrzysk. Po prostu Igrzyska organizowane są tak, jak każde inne. Są trybuci, bitwy, walki o przetrwanie itp.
Tylko jeden warunek: Trybuci się nie zabijają. Nie to, że nie mogą. Po prostu nikt nie chce chyba być wykluczony z OG wbrew własnej woli, tylko dlatego że nie żyje.
Dziewczyna z Pierwszego Dystryktu ~~ Abigeil
Chłopak z Drugiego Dystryktu ~~ @
Dziewczyna z Trzeciego Dystryktu ~~ Arwen
Chłopak z Czwartego Dystryktu ~~ @
Dziewczyna z Piątego Dystryktu ~~ Leorana
Chłopak z Szóstego Dystryktu ~~ @
Dziewczyna z Siódmego Dystryktu ~~ BeautyMonster
Chłopak z Ósmego Dystryktu ~~ @
Dziewczyna z Dziewiątego Dystryktu ~~ @
Chłopak z Dziesiątego Dystryktu ~~ @
Dziewczyna z Jedenastego Dystryktu ~~ Eminaria
Chłopak z Dwunastego Dystryktu ~~ natasza793
1. Znamy i przestrzegamy
2. Nie zabijamy się, ale sceny walki oczywiście dozwolone (te bardziej krwawe przenosimy na PW)
3. Nie robimy zwykłej KP...to znaczy: robimy, ale ma wyglądać nieco inaczej (szczegóły pod regulaminem)
4. +18 na priva, to chyba jasne
5. Jak ktoś na ciebie naskoczy z pięścią i napisze, że cię uderzy, to ty reagujesz. Nie zamieniasz się w ninję i nie robisz jakichś cudów na kiju (czyt. ,,uników'').
6. Znajomość pierwszej części 'Igrzysk śmierci' (film lub książka) obowiązkowa.
7. Wygląd realny
Nie, nie, nie. To nie ma wyglądać, jak zwykła KP. Tutaj Karta ma być w formie wywiadu z Effie Trinket. W KP odpowiadamy kolejno na wypowiedzi Effie:
Witaj złotko, jak się nazywasz ?
Wspaniale. A ile masz lat ?
Naprawdę ? Wyglądasz na więcej. Z którego Dystryktu pochodzisz ?
Och, mogłam się domyślić. Twój strój mówi sam za siebie. W czym się specjalizujesz ?(podnoszenie ciężkich przedmiotów, czyli siła, rzut nożem, strzelanie z łuku, zwinność, kamuflaż, lub wysoka inteligencja/spryt itp.)
No, no, no. Czy będziesz tak miła/y i opiszesz siebie w 5 słowach ? Chodzi mi o charakter.
A co lubisz robić ? Podaj trzy konkretne przykłady.
Opowiesz mi coś o członkach swojej rodziny ?
Myślę, że wiem o tobie wystarczająco dużo rzeczy. Co powiesz widzom na pożegnanie ?
A zatem Pomyślnych igrzysk i niech los zawsze ci sprzyja !
(Dodajemy min. 2 zdjęcia - czyli wygląd realny)
Chciałbym, aby wypowiedzi Effie były skopiowane do waszej KP
Ostatnio zmieniony przez Leorana (22-01-2014 o 13h56)