No więc wrzuciłem moje kochane bazgrołki na SF, ale zdecydowałam się trochę ich przekopiować także tutaj.
Nie wytykajcie krzywych nóżek i rączek, bo w starych pracach to jakaś masakra, ale z dnia na dzień coraz bardziej je ogarniam, serio ; n ;
Najstarsza praca jaką się pochwalę - na prośbę koleżanki Rin Matsuoka i Yuno Gasai
Link do zewnętrznego obrazka
Druga praca na nowym tablecie, jakaś taka pani w ZRRowSkim mundurku
Pierwszy rysuneczek akwarelami. W realu wygląda o niebo lepiej.
Ja jako chłopiec, ale ta kołdra to jakiś koszmar.
Praca, inspirowana twórczością S. Daliego, na konkurs.
Moja OC z opowiadania Naruto.
Troszku więcej Tsuyoi:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Następny OC z opowiadania. Rysowałam go wczoraj ponad 5 godzin, przy okazji ucząc się lineartów w Saiu.
Wersja z opisem:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
No, starczy tego. Komentować, oceniać, wytykać błędy (oprócz nóżek, wiem, że brzydkie, wiem, że mam ćwiczyć ;c).
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 13-01-2014 o 21h52
#2 13-01-2014 o 22h14
Prace są cudowne ! bardzo mi się podobają
choć na mój gust nieco nie wychodzą Ci stopy, ale ćwicz ja sama lepiej bym nie potrafiła. O właśnie przeczytałam, że nie mam tego wytykać xD ale już trudno.
Ogółem mega mi się podobają twoje prace, rysujesz świetne postacie, śliczne twarze, i fajne ubrania
Najbardziej podoba mi się pierwsza i przedostatnia ale wszystkie są super !
#3 14-01-2014 o 08h01
Okej... Najpierw pochwały: Bardzo mi się podobają Twoje rysunki, masz ciekawy styl.
To tak: Ten ostatni rysunek wygląda, jakby... Jakby dusił tego węża. Za to u Tsuyoi stawy, zwłaszcza kolana i łokcie mają zupełnie inny kolor niż skóra. Przyczepiłabym się do nóg, ale jak widać nie mam prawa. Na razie tyle. O, i jeszcze Yukki ma jak dla mnie taką przydługą szyję. A chudą...
Dobra, zamykam się.
#4 15-01-2014 o 13h30
Może jestem ślepa, pewnie tak, w końcu muszę iść do okulisty, ale Rin mi nie przypomina Rina. .-. Za to Yuno rozpoznałam od razu. Może to te zęby i nie pasujący mi do niego wyraz twarz? .-.
A ten chłopczyk na fotelu spodobał mi się już, jak na SF go widziałam (mówiłam - ninja). Ale ładnie cieniujesz i lepiej operujesz kredkami ode mnie. A i jeszcze to inspirowane Salvadorem Dalim jest śliczne. No, ogólnie podobają mi się twoje prace, nie umiem wykrzesać krytyki. Mam za dobry humor na to.
Co do rąk i stóp - wiem jaka to katorga, więc za to nie krytykuje nikogo. ;-;
Ostatnio zmieniony przez Nieve (28-01-2014 o 11h17)
Strony : 1