Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 12-01-2014 o 23h29

Miss'nieobczajona
JackGreen
...
Miejsce: Bydgoszcz

Cześć. Chcę wam przedstawić moją pierwszą bluzkę narysowaną na modelce z MF. Nie wyszło za fajnie bo pierwszy raz użyłem tego wzoru. Może dam jeszcze jakieś inne kolory bez wzoru w następnych wątkach. Proszę was o ocenienie mojego projektu i powiedzenie co mam w nim poprawić.
Oto bluzka:
//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15723.jpg

#2 12-01-2014 o 23h37

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

JackGreen napisał

Może dam jeszcze jakieś inne kolory bez wzoru w następnych wątkach.

Jeden autor = jeden wątek. W następnym poście jak już i w tym wątku, znowu nie czytasz regulaminu. /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

A bluzka nawet ciekawa, osobiście lubię takie asymetryczne fasony, choć wzór nie przypadł mi do gustu.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3 13-01-2014 o 00h18

Miss'nieobczajona
JackGreen
...

Nie, nie, nie. Przeczytałem regulamin. Chodziło mi o to że w tym wątku ale w nowym poście.
Co do bluzki, wieczorem dam w innych wzorach i tez bez wzorów.
A i czy jest możliwość że moje rysunki pojawią się w sklepie?

Ostatnio zmieniony przez JackGreen (13-01-2014 o 00h40)

#4 13-01-2014 o 00h33

Moderator
ErinBlack
...

Jack edytuj posty a nie dubluj...

I cóż jeśli we francuskiej wersji ogłaszają konkurs i się na takowy konkurs zgłosisz, to tak.

ASK || SF

#5 13-01-2014 o 00h38

Miss'nieobczajona
JackGreen
...

ErinBlack napisał

Jack edytuj posty a nie dubluj...

I cóż jeśli we francuskiej wersji ogłaszają konkurs i się na takowy konkurs zgłosisz, to tak.

Ok, prEpraszam. Zaraz usunę tamtego posta i edytuję tamtego. A czemu na francuskiej wersji a nie na polskiej?

#6 13-01-2014 o 00h42

Moderator
ErinBlack
...

Bo spółka Beemoov to spółka francuska. Wersja francuska to wersja najważniejsza, od niej się zaczęło a gdy gra zyskała sławę to zaczęli ją tłumaczyć, więc jeśli interesuje Cię dodanie Twoich prac do gry, musisz czekać na moment z konkursem i się zgłosić.

Tylko błagam jeśli to zrobisz oszczędź widoku panterki x-x Jakkolwiek projekt jaki pokazałeś jest fajny tak ten wzorek kojarzy mi się z takimi przerysowanymi laskami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

ASK || SF

#7 13-01-2014 o 00h46

Miss'nieobczajona
JackGreen
...

Ok, ok nie będzie już panterek xD. A konkurs pojawi się wtedy też tu tak po polsku tak? A jeżli miałby się pojawić to w jakim miejscu i co jaki czas mniej więcej się takie coś pojawia?

#8 13-01-2014 o 00h50

Moderator
ErinBlack
...

Odpisałam Ci w wiadomości prywatnej i lepiej przenieśmy tę rozmowę tam, zanim zacznie się ona zaliczać do spamu.

ASK || SF

#9 13-01-2014 o 08h29

Miss'nieobczajona
JackGreen
...

Bardzo proszę was o szczere, negatywne no i jeżeliby były to pozytywne opinie, co sądziecie o bluzce, którą dałem na górze. Jeszcze dziś wieczorem postaram się dorzucić do pieca w sensie że dam kilka jeszcze rysunków jak dam radę zrobić oczywiście. Mam nadzieję że dam radę ke zrobić wieczorem bow domu będę o 18:00.

#10 13-01-2014 o 17h36

Miss'wow
Yoshiko
...
Miejsce: Atlantyda

Panterka jest straszna, a do tego też powinna być, choć minimalnie, pomarszczona/pocieniowana, bo wygląda jakby ktoś na bluzkę nakleił kawałki tektury. Przydałyby się jeszcze jakieś delikatne kontury.
W ogóle sam pomysł nie jest zbyt innowacyjny, ale dobry na pierwsze ćwiczenia (ale nie panterka,
błagam ; ; ).

Ostatnio zmieniony przez Yoshiko (13-01-2014 o 17h37)

#11 13-01-2014 o 21h00

Miss'nieobczajona
JackGreen
...

Hahahahahaha. Nie no nie mogę. Próbowałem użyć nowego sposobu cieniowania sukienek i co? I nico! Hahahahhahaha nie mogę z tego:
Link do zewnętrznego obrazka

#12 13-01-2014 o 21h34

Miss'wow
Yoshiko
...
Miejsce: Atlantyda

Całkiem nieźle, pamiętaj o konturach.
Spójrz na tą panienkę:
http://fashionata.pl/images/sukienka_k090brzoskwinia_fl.jpg
Dół sukienki powinien być lekki łukiem. Miałeś* chyba w zamyśle plis na dole, więc poszukaj sobie zdjęć jak coś takiego będzie wyglądało.
I dałabym mniejsze cienie między piersiami.

*miałeś/miałaś? Jakoś nie mogę uwierzyć, że ktoś kto projektuje ubrania, a w podpisie ma Kwiatkowskiego, jest chłopcem. Ale bez urazy.

#13 13-01-2014 o 22h37

Miss'nieobczajona
JackGreen
...

Yoshiko napisał

Całkiem nieźle, pamiętaj o konturach.
Spójrz na tą panienkę:
http://fashionata.pl/images/sukienka_k090brzoskwinia_fl.jpg
Dół sukienki powinien być lekki łukiem. Miałeś* chyba w zamyśle plis na dole, więc poszukaj sobie zdjęć jak coś takiego będzie wyglądało.
I dałabym mniejsze cienie między piersiami.

*miałeś/miałaś? Jakoś nie mogę uwierzyć, że ktoś kto projektuje ubrania, a w podpisie ma Kwiatkowskiego, jest chłopcem. Ale bez urazy.

Jestem chłopakiem. Kwiata uwielbiam, na koncert idę. Rysuję ubrania od około roku, jestem na stronach takich jak: MSS, FS, MWG, MF, GSM etc. Nie wierzysz? Twoja sprawa, nie wiem jak to Ci udowodnić bo zdjęcia nie wstawiam na takie gry..

A tu kolejny rysunek. Czapka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie wyszła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Link do zewnętrznego obrazka
O konturach znowu zapomniałem xD. Nie przyzwyczajony jestem do robienia kontur bo nigdy na żadnych grach tego typu nie musiałem robić kontur xD

Ostatnio zmieniony przez JackGreen (13-01-2014 o 23h05)

#14 13-01-2014 o 23h09

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Oj, nie wyszła. Gwiazdka dziwna, jakoś tak na boku, cień dziwnie się układa, a w ogóle to czapka jest zdecydowanie za duża. Pomysł fajny, ale wykonanie chyba trochę na odczepnego.

A, i proszęęęę *grammar nazi mode on* KONTURÓW, nie kontur /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png)

#15 14-01-2014 o 00h47

Miss'nieobczajona
JackGreen
...

Taka duża bo chyba włosy jeszcze modelka ma co nie? Sorki za błędy. Gwiazda dziwna bo coś mi się pędzle poprzetawiały w programie i takie krzywe dziwactwa wychodzą.

#16 14-01-2014 o 07h53

Miss'wow
Shao
...
Miejsce: Grajewo

Dla mnie to i tak jesteś mistrz, ja za żcie bym takie coś nie wymyśliła, a tym bardziej zrobiła 8D Powodzenia! :}

Ostatnio zmieniony przez Shao (14-01-2014 o 15h41)

#17 14-01-2014 o 14h52

Miss'nieobczajona
JackGreen
...

Shao napisał

Dla mnie to i tak jesteś mistrz, ja za żcie bym takie coś nie wymyśliła, a tym bardziej zrobiłam 8D Powodzenia! :}

Dzięki wielkie, ale i tak wiele brak mi do perfekcji..

Dyskusja zamknięta

Strony : 1