Cześć. Chcę wam przedstawić moją pierwszą bluzkę narysowaną na modelce z MF. Nie wyszło za fajnie bo pierwszy raz użyłem tego wzoru. Może dam jeszcze jakieś inne kolory bez wzoru w następnych wątkach. Proszę was o ocenienie mojego projektu i powiedzenie co mam w nim poprawić.
Oto bluzka:
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 12-01-2014 o 23h29
#2 12-01-2014 o 23h37
JackGreen napisał
Może dam jeszcze jakieś inne kolory bez wzoru w następnych wątkach.
Jeden autor = jeden wątek. W następnym poście jak już i w tym wątku, znowu nie czytasz regulaminu.
A bluzka nawet ciekawa, osobiście lubię takie asymetryczne fasony, choć wzór nie przypadł mi do gustu.
#3 13-01-2014 o 00h18
Nie, nie, nie. Przeczytałem regulamin. Chodziło mi o to że w tym wątku ale w nowym poście.
Co do bluzki, wieczorem dam w innych wzorach i tez bez wzorów.
A i czy jest możliwość że moje rysunki pojawią się w sklepie?
Ostatnio zmieniony przez JackGreen (13-01-2014 o 00h40)
#5 13-01-2014 o 00h38
ErinBlack napisał
Jack edytuj posty a nie dubluj...
I cóż jeśli we francuskiej wersji ogłaszają konkurs i się na takowy konkurs zgłosisz, to tak.
Ok, prEpraszam. Zaraz usunę tamtego posta i edytuję tamtego. A czemu na francuskiej wersji a nie na polskiej?
#6 13-01-2014 o 00h42
Bo spółka Beemoov to spółka francuska. Wersja francuska to wersja najważniejsza, od niej się zaczęło a gdy gra zyskała sławę to zaczęli ją tłumaczyć, więc jeśli interesuje Cię dodanie Twoich prac do gry, musisz czekać na moment z konkursem i się zgłosić.
Tylko błagam jeśli to zrobisz oszczędź widoku panterki x-x Jakkolwiek projekt jaki pokazałeś jest fajny tak ten wzorek kojarzy mi się z takimi przerysowanymi laskami
#7 13-01-2014 o 00h46
Ok, ok nie będzie już panterek xD. A konkurs pojawi się wtedy też tu tak po polsku tak? A jeżli miałby się pojawić to w jakim miejscu i co jaki czas mniej więcej się takie coś pojawia?
#9 13-01-2014 o 08h29
Bardzo proszę was o szczere, negatywne no i jeżeliby były to pozytywne opinie, co sądziecie o bluzce, którą dałem na górze. Jeszcze dziś wieczorem postaram się dorzucić do pieca w sensie że dam kilka jeszcze rysunków jak dam radę zrobić oczywiście. Mam nadzieję że dam radę ke zrobić wieczorem bow domu będę o 18:00.
#10 13-01-2014 o 17h36
Panterka jest straszna, a do tego też powinna być, choć minimalnie, pomarszczona/pocieniowana, bo wygląda jakby ktoś na bluzkę nakleił kawałki tektury. Przydałyby się jeszcze jakieś delikatne kontury.
W ogóle sam pomysł nie jest zbyt innowacyjny, ale dobry na pierwsze ćwiczenia (ale nie panterka,
błagam ; ; ).
Ostatnio zmieniony przez Yoshiko (13-01-2014 o 17h37)
#11 13-01-2014 o 21h00
Hahahahahaha. Nie no nie mogę. Próbowałem użyć nowego sposobu cieniowania sukienek i co? I nico! Hahahahhahaha nie mogę z tego:
Link do zewnętrznego obrazka
#12 13-01-2014 o 21h34
Całkiem nieźle, pamiętaj o konturach.
Spójrz na tą panienkę:
http://fashionata.pl/images/sukienka_k090brzoskwinia_fl.jpg
Dół sukienki powinien być lekki łukiem. Miałeś* chyba w zamyśle plis na dole, więc poszukaj sobie zdjęć jak coś takiego będzie wyglądało.
I dałabym mniejsze cienie między piersiami.
*miałeś/miałaś? Jakoś nie mogę uwierzyć, że ktoś kto projektuje ubrania, a w podpisie ma Kwiatkowskiego, jest chłopcem. Ale bez urazy.
#13 13-01-2014 o 22h37
Yoshiko napisał
Całkiem nieźle, pamiętaj o konturach.
Spójrz na tą panienkę:
http://fashionata.pl/images/sukienka_k090brzoskwinia_fl.jpg
Dół sukienki powinien być lekki łukiem. Miałeś* chyba w zamyśle plis na dole, więc poszukaj sobie zdjęć jak coś takiego będzie wyglądało.
I dałabym mniejsze cienie między piersiami.
*miałeś/miałaś? Jakoś nie mogę uwierzyć, że ktoś kto projektuje ubrania, a w podpisie ma Kwiatkowskiego, jest chłopcem. Ale bez urazy.
Jestem chłopakiem. Kwiata uwielbiam, na koncert idę. Rysuję ubrania od około roku, jestem na stronach takich jak: MSS, FS, MWG, MF, GSM etc. Nie wierzysz? Twoja sprawa, nie wiem jak to Ci udowodnić bo zdjęcia nie wstawiam na takie gry..
A tu kolejny rysunek. Czapka Nie wyszła
Link do zewnętrznego obrazka
O konturach znowu zapomniałem xD. Nie przyzwyczajony jestem do robienia kontur bo nigdy na żadnych grach tego typu nie musiałem robić kontur xD
Ostatnio zmieniony przez JackGreen (13-01-2014 o 23h05)
#14 13-01-2014 o 23h09
Oj, nie wyszła. Gwiazdka dziwna, jakoś tak na boku, cień dziwnie się układa, a w ogóle to czapka jest zdecydowanie za duża. Pomysł fajny, ale wykonanie chyba trochę na odczepnego.
A, i proszęęęę *grammar nazi mode on* KONTURÓW, nie kontur )
#15 14-01-2014 o 00h47
Taka duża bo chyba włosy jeszcze modelka ma co nie? Sorki za błędy. Gwiazda dziwna bo coś mi się pędzle poprzetawiały w programie i takie krzywe dziwactwa wychodzą.
#16 14-01-2014 o 07h53
Dla mnie to i tak jesteś mistrz, ja za żcie bym takie coś nie wymyśliła, a tym bardziej zrobiła 8D Powodzenia! :}
Ostatnio zmieniony przez Shao (14-01-2014 o 15h41)
#17 14-01-2014 o 14h52
Shao napisał
Dla mnie to i tak jesteś mistrz, ja za żcie bym takie coś nie wymyśliła, a tym bardziej zrobiłam 8D Powodzenia! :}
Dzięki wielkie, ale i tak wiele brak mi do perfekcji..
Strony : 1