Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 12-01-2014 o 22h17

Miss'nieobczajona
JackGreen
...
Miejsce: Bydgoszcz

Cześć. Jestem tu nowy. Mam na imię Mikołaj i interesuję się muzyką i rysowaniem np. ciuchów na różne strony internetowe. Nie lubię sportu. Moim ulubionym wykonawcom jest Dawid Kwiatkowski. Już niedługo (za około miesiąc) idę na jego koncert /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jestem 14 letnim chłopakiem. Można na tej stronie rysować?

Ostatnio zmieniony przez JackGreen (12-01-2014 o 22h27)

#2 12-01-2014 o 22h22

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Cohelia napisał

Prezentuję Wam MINIREGULAMIN działu Przedstaw się.

/modules/forum/img/smilies/epingle.gif Jak się przedstawić - wskazówki
✔ Najlepszym sposobem jest napisanie paru zdań o swoich zainteresowaniach i hobby.
✔ Pamiętaj, że inni użytkownicy chętniej dodadzą Cię do znajomych jeżeli napiszesz o sobie coś ciekawego, na przykład:
➜ Czy uprawiasz sport?
➜ Lubisz czytać książki, a może wolisz oglądać telewizję?
➜ Jakie są Twoje cechy charakteru?
➜ Lubisz słuchać muzyki? Jakiej?
➜ Masz jakieś niecodzienne zainteresowania?

Niestosowanie się do regulaminów może skutkować ostrzeżeniem, banem lub nawet usunięciem konta.

Bądź na tyle uprzejmy i dostosuj wątek do regulaminu.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3 12-01-2014 o 22h28

Miss'nieobczajona
JackGreen
...

Bardzo przepraszam. Odpowiecie na pytanie na dole pierwszego postu i dodacie też do znajomych?

#4 13-01-2014 o 00h16

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Rysować na tej stronie można rysować, jest do tego specjalny dział taki jak "Miss Art" ... Trzeba, przeczytać co i jak, wtedy się wszystko wie.
Skoro lubisz rysować, to z miłą chęcią zobaczyłabym twoje prace, gdyż sama coś rysuje. 14 lat? Czyli młodziutki jesteś, ale to fajnie, że chłopak się interesuje taką grą. Więc witamy na pokładzie MF.

#5 13-01-2014 o 00h24

Miss'nieobczajona
JackGreen
...

No już jeden ciuch dałem, mój pierwszy rysunek na tej modelce. Byłem przyzwyczajony do modelek stojących prosto ale ta też jest ok i przeżucenie w rysowaniu na nią nie będzie trudne. Kożystam z tableta graficznego więc w jakimś sensie troche niby lepiej idzie. Musze się nauczyć tego waszego sposobu rysowania włosów bo zawsze inaczej rysowałem i mi nie wychodziło więc może ten sposób będzie prostszy do opanowania.

#6 21-01-2014 o 22h35

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Witaj.

Jestem ortograficznym nazistą, wielką przyjemność sprawia mi poprawianie innych.

No już jeden ciuch dałem, mój pierwszy rysunek na tej modelce. Byłem przyzwyczajony do modelek stojących prosto ale ta też jest ok i przeżucenie w rysowaniu na nią nie będzie trudne. Kożystam z tableta graficznego więc w jakimś sensie troche niby lepiej idzie. Musze się nauczyć tego waszego sposobu rysowania włosów bo zawsze inaczej rysowałem i mi nie wychodziło więc może ten sposób będzie prostszy do opanowania.

korzystam - NIE kożystam
przerzucenie - NIE przeżucenie

Ciao :*
Paululusia ( bój się mnie )

#7 24-01-2014 o 11h39

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

:3 Witam cię na pokładzie!
*-* W końcu ktoś z mojego wieku! Boże dziękuje ci!
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja osobiście widziałam twoje prace i oczy mi wyszły na wierzch *-*
Oddaj mi trochę  talentu Miki :C

Pozdrawiam Oliwkaa

Dyskusja zamknięta

Strony : 1