To rpg już było stworzone przeze mnie może ktoś pamięta było ono o bogach i ludziach było także rpg o takim samym tytule ale było to zupełnie co innego.
Chodzimy do liceum mieszkamy w luksusowym akademiku jest to nasz pierwszy rok dla wszystkich nowe wrażenia nowe przeżycia... Nie no może nie dla nas bogów dla nas jest to rok pełen przeżyć niektórzy chcą tu być a inni po prostu muszą zostali ukarani zmuszeni a może po prostu chcą sami nie wiemy niektórzy się znają niektórzy nie to jest nie ważne ważne że się poznamy ale czy się zaprzyjaźnimy no cóż obok akademika jest las pole do tenisa jest basen plaża Kfc pizzeria sushi wszystko galeria kino ale czy to nam wystarczy no cóż sami nie wiemy po prostu tu jesteśmy i będziemy przez najbliższe trzy lata.
Uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!::::::::::::::::::::::::33333333333333333333
mieszkamy w podwójnych pokojach ja później wybiorę jak zaczniemy
miejsca :
- RoseMary5 - Dziewczyna - Bóg - Pokój nr 2
plan lekcji :
poniedziałek :
Biologia
wf
Polski
Francuzki
zajęcia na basenie
wtorek :
Religia :
muzyka :
Polski :
Polski :
informatyka
matematyka
środa :
wf
wf
muzyka
Angielski
matematyka
chemia
plastyka
czwartek :
Polski :
Francuzki
Angielski
Biologia
piątek :
biologia
chemia
polski
matma
wf
Francuzki
zajęcia na basenie
karta :
imię :
nazwisko :
Patron : ( tylko bogowie ps. nie może być dwóch takich samych bogów np jak ja wezmę muzykę i zwierzęta i miłość ty ich nie możesz napisać )
hobby :
ciekawostki :
wygląd :
moja karta :
imię : Ciara
nazwisko : Delavine oczywiście na ziemi innego nie znam
ksywka : Car , Cari
patron : jestem patronką sztuk pięknych ( plastyka,muzyka,gotowanie i taniec ), miłości i przyrody
hobby : lubię plastykę muzykę i gotowanie no i taniec
ciekawostki :
- kocha lody waniliowe
- zna mowę zwierząt
- lubi czarować
- lubi się wspinać po drzewach
- ma naturalnie różowe włosy
- jest bardzo mądra
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 12-01-2014 o 12h05
#2 12-01-2014 o 12h27
Link do zewnętrznego obrazka
Imię | Natalia
Nazwisko | Brak
Przybrane Nazwisko | Adamache
Inne Nazwy | Śmierć
Pochodzenie | Nieznane
Przypuszczalne pochodzenie | Rumunia
Wiek | 3725 lat
Patronka | Umarłych/Życia po śmierci
Pokój | ?
Wzrost | 162 cm
Waga | 39 kg
Długość włosów | Bardzo długie (do połowy ud)
Kolor oczu | Różowe/Fioletowe
Kolor skóry | Perłowo-biała
Znaki szczególne | Zasłonięte prawe oko
Informacje Dodatkowe | Wygląda na nastolatkę
O rany... Co ja mogę o sobie powiedzieć?! A czego mi nie wolno?! Ja nie wiem... Nie wiem! Rany, jestem Śmiercią niecałe cztery tysiące lat... Um? Myśleliście, że jestem jedna, jedyna i niepowtarzalna? Och, ależ nie... Stanowisko Śmierci otrzymujemy z pokolenia na pokolenie. Nie oznacza to jednak, że opiekuję się każdą z dusz, na które przychodzi czas! Od tego są Ponurzy Kosiarze, ja tylko w sytuacjach wyjątkowych osądzam, czy osoba ta powinna jeszcze żyć czy już umrzeć, a także bywa, że odprawiam egzorcyzmy i różnego rodzaju rytuały.
Jak trafiłam do szkoły? Otóż to, właśnie przez jedną z takich sytuacji wyjątkowych. Zmarły wówczas opowiedział mi trochę o życiu, które do tej pory tylko odbierałam... A teraz chciałabym bardzo je poznać! Na własną rękę przekonać się, jak ono wygląda!
+ Lubi/Nie lubi -
+ Pomidory
+ Bursztyny
+ Poznawać nowe rzeczy
+ Cmentarze
+ Wszelkie kadzidełka i świece
Mapy -
Głośnej muzyki -
Bogów miłości -
Morderstw -
~ Zainteresowania ~
Jako Śmierć, bardzo lubię swoją pracę. Może i jest czasami ciężka, ale przynajmniej mam co robić... Poza tym nie wszystkie moje obowiązki są śmiertelnie(świetnie dobrane słownictwo...) nudne. A jako człowiek wręcz pokochałam gotowanie. I szycie!
| Ciekawostki |
~ Moje imię pochodzi od łacińskiego dies natalis, które mimo wszystko oznacza "dzień narodzin"... Czy to nie dziwne? ~
~ Jako bogini także nosiłam takie ubrania. To wszystko przez to, że ludzkie szaty wydawały mi się takie dziwaczne! ~
~ Moja matka została zabita przez boginię miłości ~
~ Trochę mi przez to wstyd, ale... Nie potrafię wiązać butów ~
~ Och, i byłabym zapomniała! Prowadzę pamiętnik... Choć nikt by go o bycie pamiętnikiem nie posądził ~
Ostatnio zmieniony przez Lynn (20-01-2014 o 20h18)
#3 12-01-2014 o 15h04
imię : Sylwia
nazwisko: Smile
ksywka : Sylwi
Patron : Wszelakich imprez i spotkań
hobby : jazda konna, japoński i oczywiście.. WSZELKIE IMPREZY
ciekawostki :
- Nie lubi zarozumiałych osób
- Lubi Francuzki, ale mimo szczerych chęci jej nie wychodzi...
- Zawsze nosi jej ulubione spinki w kształcie uszek kocich
wygląd :
http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/88846_dziewczyna_anime_manga_otaku_figurki.jpg
#4 12-01-2014 o 15h17
|I m i ę| Isidora
|P r z y b r a n e n a z w i s k o| Cano
|W i e k| Trochę ponad 200 lat
|P a t r o n k a| Wszelkich pomysłów i idei. Mówi się, że to ona daje natchnienie ludziom.
|W z r o s t| 170 cm
|W a g a| Idealna
|K o l o r w ł o s ó w| Rudy
|K o l o r o c z u| Rdzawy brąz
|O p o s t a c i|
Choć jest dość młoda jak na boginię, to przyszło jej w ciągu tych dwustu lat usłyszeć tyle pomysłów, rodzących się w ludzkich umysłach. Jedne były zasługiwały na jak największą aprobatę, a inne były godne pożałowania. Jednym dawała natchnienie i siłę do ich realizacji, zaś innym.. No cóż, jak to mówią - próbowała jak najszybciej wybić te pomysły z głów. Jedna z myśli szczególnie utkwiła w jej głowie..
Pewien człowiek pomyślał, jak to byłoby być bogiem. Mieć nieograniczoną moc i władzę. Zaś w jej głowie padło pytanie - Jak to byłoby być człowiekiem? Własnym wysiłkiem i pracą zdobywać wszystko.. Z rodzącymi się w głowie pomysłami, jak mógłby zmienić świat na lepsze.. I tak przyszła sprawdzić to na własnej skórze.
|Z a i n t e r e s o w a n i a|
Jako iż jest patronką wszelkich pomysłów i idei, podkreślając słowo "wszelkich", ma niezwykle bogate zainteresowania. Mówiąc prościej - ciekawi ją niemal wszystko. Od dóbr materialnych, po przez różnorodne dobra duchowe, kończąc na zagadkach życia po śmierci. Jednakże są dziedziny, które zajęły szczególne miejsce w jej sercu. Mianowicie są to sztuka, technika i nauki ścisłe.
|C i e k a w o s t k i|
» Jej imię oznacza "obdarzony wieloma pomysłami" «
» Data jej narodzin przypada dokładnie na początek XIX wieku «
» Bardzo polubiła słuchanie, jak i uczestniczenie w różnorakich debatach «
» Wśród bogów, chyba najbardziej interesują ją bogowie śmierci «
» Zawsze chętna na słuchanie różnych historii, czy opowieści «
Ostatnio zmieniony przez Arwen (14-01-2014 o 18h43)
#5 13-01-2014 o 21h29
Imię i Nazwisko;
Satoshi Tsukamoto
Wiek;
17
Rodzaj;
Człowiek
Orientacja;
Hetero
Hobby;
Gra na perkusji, sztuki walki( zwłaszcza te uliczne), zbiera nieśmiertelniki, pasjonuje się siłami nadprzyrodzonymi, ale się do tego nie przyznaje
Charakter;
Buntownik, chamski, wyszczekany. Wywalono go z 3 szkół przez jego nieugięty charakter i ciągłe problemy wychowawcze. Gdzie się nie pojawi zwraca na siebie uwagę, nie potrafi zamknąć jadaczki kiedy powinien, uwielbia poniżać ludzi i podrywać dziewczyny. Prawda jest taka że swoimi wybrykami próbuje zwrócić na siebie uwagę ojca.
Pokój;
?
Historia;
Syn bogatego wpływowego polityka, który ma herszty z Yakuzą. Satoshi praktycznie nie widuje ojca, matka zabiła się kilka lat temu, teraz chłopak mieszka w akademiku, wywalili go z kilku szkół. W obecnej szkole krążą pogłoski że swoje sprawy załatwia dzięki mafii której jest członkiem, może to i prawda.
Ciekawostki
- uwielbia lizaki, gumy do żucia i fast foody
- po za widocznymi tatuażami ma jeszcze jeden, ale gdzie to tajemnica
- bardzo często wdaje się w bójki
- często dokucza innym
- jego matka była japonką stąd imię i nazwisko, jednak ojciec pochodzi z Anglii
- wbrew pozorom jest strasznie inteligentny zna pięć języków angielski, francuski, japoński, rosyjski i niemiecki. Gdyby nie był takim upartym burakiem z pewnością miał by bardzo dobre stopnie
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (15-01-2014 o 03h29)
Strony : 1