Nazywam się Julia i mam 13 lat. Interesuję się Japonią i wszystkim co z tym związane. Kocham koty. Mam jednego o wdzięcznym imieniu Urwiś. Mieszkam jakieś 2 godziny drogi od Wrocławia, a dokładniej w powiecie Jeleniogórskim. Aktualnie jestem w 1klasie gimnazjum. Jeśli chcecie coś wiedzieć to piszcie śmiało.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#2 12-01-2014 o 15h47
Faktycznie ładne imię dla kotka Też bardzo lubię te zwierzaki. Miło Cię poznać, pozdrawiam!
#3 12-01-2014 o 19h04
"Japonią i wszystkim co z tym związane" to znaczy czym? Chodzi mi o to, czy czymś oprócz mangi i anime.
#4 13-01-2014 o 15h28
Yoshiko
Oczywiście, że chodzi o więcej niż samo anime i mangi. Uczę się języka. Próbuję gotować według niektórych przepisów (nie zawsze wychodzi). Bardzo interesuje mnie też kultura piękna w Japonii. Ciekawi mnie też inny system nauczania w Kraju Kwitnącej Wiśni. Według mnie gdyby w Polsce wprowadzona podobny system większość osób zareagowała by dość dużym oburzeniem ze względu na mniejszą ilość wolnego czyli :
-40 dniowe wakacje
-po 2 tygodnie dwóch frei: zimowych i wiosennych
Ogółem posiadam dość dużą wiedzę na temat życia w Japonii.
#5 15-01-2014 o 16h37
Widać iż naprawdę się tym interesujesz... Ja interesuje się obecnie Anglią i Wielką Brytanią. Jakoś mnie do niej też ciągnie ale Japonia też nie jest zła. Pocky <3
Urwiś ma jakąś rasę czy to kochany dachowiec?
#6 15-01-2014 o 17h36
Ależ jaki rasowiec. Najzwyklejszy dachowiec wzięty za symboliczne 2zł. Ale zachowuje się jak rasowiec. Tego nie zje, tamto FE. Wydziwia.
#7 15-01-2014 o 17h42
Wiesz znam takie dachowce, które wydziwiają jak nie wiem. Na przykład kot mojej babci i sąsiadki. Musi dostać świeże i tylko jego ulubione bo nie zje. W przypadku babci zaraz przylecą koty sąsiadki i zmiotą to co w misce zostanie...
Czy imię Urwiś jest trafne wobec twojego kotka?
#8 15-01-2014 o 17h58
Trafne oj trafne. Potrafi przyjść w środku nocy do mojego łóżka i miauczeć nad uchem albo bić łapą. Zresztą miał się nazywać Sebuś ale jak go braliśmy to już miał imię więc mama nie chciała zmieniać.
#9 15-01-2014 o 20h04
W sumie jak widzę to poprzedni właściciele mieli powód...
Masz telefon? Jaka marka? Jakaś wyszukana czy tradycyjna cegła?
Ja tam mam już od dawna cegłę (3 komórka) i nie zamieniła bym jej na żadnego innego szajsunga, głównie dlatego iż rodzice przyzwyczaili mnie do cegieł.
#10 15-01-2014 o 20h12
Ja mam pół cegłę, dokładnie Nokie C2 różową. Miałam dotykowy ale się zepsuł. A raczej ja zepsułam.
#11 15-01-2014 o 20h58
He he ja to raczej gubię, bo u mnie walenie telefonem jest zupełnie normalne ^^
Masz aska? Raczej nie podawaj linku tu u nas na forum ^^ Nigdy nie wiadomo który mod się tutaj w tym wątku czai... >.<
Masz ulubioną buźkę?
#12 16-01-2014 o 07h50
Meow =^-^=
Miło mi cię poznać, jesteśmy rówieśniczkami z okolic :3
Mam około 1h do Wrocławia ;D I ogólnie nie mam kotka :c Niestety. Ale sama nim jestem! Meow ;3
Strony : 1