Hej, czesc i czolem. Za brak polskich znakow przepraszam z gory, niestety, moj komputer ma swira.
Swoje imie wolalabym pozostawic dla siebie. Ot, dosc niesmiala ze mnie osobka, nie mowiac o tym, ze paskudnie introwertyczna. Lat mam prawie siedemnascie, zaczelam w tym roku nauke w jednym z wroclawskich liceow i z dnia na dzien coraz bardziej zaluje, ze zaliczylam ostatni rok w gimnazjum.
Zajmuje sie przede wszystkim czytaniem, glownie komiksow i fanfikow, niestety coraz rzadziej ksiazek, a takze sluchaniem muzyki, ze szczegolnie fanatycznym oddaniem mojego ukochanego My Chemical Romance. Nie kreci mnie Japonia, zdecydowanie wole Finlandie. Troche pisze, aczkolwiek wiekszosci rzeczy nie koncze, brak mi do tego smykalki, wiec prawie wszystko laduje w szufladzie, ewentualnie u mojej przyjaciolki, ktora z zasady stara sie mnie podbudowac, zachwycajac sie moimi "tworami". W przyszlosci marzy mi sie praca przy komiksach, choc rysuje jeszcze gorzej niz pisze, wiec nie mam szans ani na scenariusze, ani na ilustracje, zostane wiec chyba przy planach scisle zwiazanych z filologia ugrofinska.
Pozdrawiam. C:
Ostatnio zmieniony przez HouseOfWolves (07-01-2014 o 01h32)