Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 06-01-2014 o 11h07

Miss'nieobczajona
...

Cześć! Jestem Julia!  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png  niezbyt lubię czytać książki. Lubię czytać takie które mnie wciągną. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png  lubię malować, rysować, śpiewać... Napiszcie co wy lubicie! Szczegulnie mam 4szafy z ubraniami moja miss w butach w szafie ma już 4strony. Przelałam chyba to na nią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2 06-01-2014 o 11h33

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Cześć Julio. Jakie książki w takim razie Cię wciągają? Hmm... Trochę nie rozumiem tego drugiego zdania. Chodzi Ci o to, że Twoja miss ma dużo ubrań tak samo jak Ty w rzeczywistości? Mam jeszcze parę pytań bo trochę mało napisałaś o sobie : Ile masz lat? Czym się zajmujesz na co dzień? Masz jakieś zwierzaki? Co śpiewasz i gdzie? W domu tylko czy gdzieś występujesz?

Pozdrawiam!

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3 06-01-2014 o 13h11

Miss'nieobczajona
...

Tak. Dokładnie. Moja miss ma tyle ubrań co ja mam 12lat, na codzień raczej uczę się, mam psa, śpiewam różne piosenki. Śpiewam i w kościele i na występach i wdomu. Poprostu wszędzie gdzie się da. (Oczywiście w kościele na ołtarzu) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#4 07-01-2014 o 21h45

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

To fajnie, że masz gdzie zaprezentować swój talent /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pozdrawiam!

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#5 09-01-2014 o 07h26

Miss'nieobczajona
...

Dziękuję oraz również pozdrawiam!! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#6 09-01-2014 o 07h47

Miss'Żółtodziób
...

W jakim miesiącu się urodziłaś?
Mi mówią że ładnie śpiewam, ale na razie ograniczam się do występów przed klasą bądź czytań w kościele... >.<
Anime?
Siatkówka?

Dyskusja zamknięta

Strony : 1