Cześć!
Nie znalazłam takiej gry, jeżeli ją przeoczyłam, proszę mi o tym napisać.
Gra polega na tym, aby powiedzieć do jakiego zwierzęcia podobna jest miss nad Tobą, należy to również uzasadnić. Gramy! :>
♥
Cześć!
Nie znalazłam takiej gry, jeżeli ją przeoczyłam, proszę mi o tym napisać.
Gra polega na tym, aby powiedzieć do jakiego zwierzęcia podobna jest miss nad Tobą, należy to również uzasadnić. Gramy! :>
Gdy popatrzyłam na Twoją Miss to skojarzyła mi się z rybą, przez duże czerwone usta. :3
Twoja miska skojarzyła mi się z delfinem przez niebieskawy strój
Wygląd Twojej miss skojarzył mi się z pingwinem, głównie przez białą "sukienkę" i trochę czarnych fragmentów na niej, no i oczywiście te płatki śniegu, które zawsze mi się kojarzą z tym zwierzęciem.
Czarno biały strój od razu skojarzył mi się z pingwinem :3
Ten niebieski strój kojarzy mi się z delfinkiem
Może jakaś fretka, bo takie kolorki i jakieś futerko się pojawiło koło butów
Fleming. XD Przemiawia za mną kolor różowy. A także to, że jak byłam mała kolorowałam flamingi na różowo czarno . ;D
szara myszka, bo niczym się nie wyróżnia
Wiadomo, że orzeł. Nie mam co do tego wątpliwości
Nie wiem, czemu, ale kojarzy mi się trochę z królikiem. Albo jakimś cyrkowym zwierzęciem.
Z reniferem, małe usta i coś co na pierwszy rzut oka przypominało mi dzwoneczki na głowie zdecydowanie kojarzą mi się z reniferem. (;
Ostatnio zmieniony przez Shao (05-01-2014 o 14h17)
Pudel nie wiem czemu ale przypominasz mi pudla
Strzelać, ale raczej tygrys, przez rajstopy i makijaż oraz złote kolory, jestem tego pewna jak mnie oczy nie mylą.
Gdy klikalam na Twoj profil myslalam "tylko nie walen, tylko nie walen" xD Sukienka jak i wyraz tarzy kojarza mi sie z rybka
O ja, już widze siebie jako walen, hohoho
Kojarzysz mi się z krukiem, przez ciemne klory sukni i całego stroju oraz krążące ptaki.
nie wiem czemu, ale z delfinem mi się skojarzyło. Ostatnio czytałam, że delfiny albinosy są różowe, więc może dlatego.
Z krewetką. Krewetki żyją w morzu - o czym świadczy kolor sukienki. Są one delikatnymi stworzeniami - sukienka nie jest taka obcisła czy coś.
Zastanawiam sie pomiedzy rybka i kotem. Kote ze wzgledu na duze, zielone oczy a rybka ze wzgledu na niebieski kolor stylizacji Rybka wygrywa ;p
może orzeł? nie wiem czemu kojarzysz mi się z ptaszkami...
Błękitny lis - moje pierwsze skojarzenie.
dziki kot masz takie wyraźne i charakterystyczne dzikie oczy
spódnica jakby z ogonem czy płetwą, frak, czarń i biel - to musi być pingwin;)