Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 29-12-2013 o 18h25

Miss'Żółtodziób
Pattius
...
Miejsce: Wieliczka

Cześć wszystkim /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Od kilku tygodni zbierałam się do napisania na forum, teraz mam chwilkę czasu to może coś powiem o sobie.  Kilka faktów: jestem Pattius, uwielbiam czytać książki, zwłaszcza fantastykę. Od dwóch lat pracuję w firmie Avon, a od roku interesuję się modą. Kuzynka pokazała mi tą grę, przekonując mnie, że tylko tu nauczę się być stylistką własnej postaci, dobierania dodatków itp. Tak więc zaczęłam grać. Bardzo mi się tu spodobało i mam nadzieję że miło spędzimy długi czas rozwijając i kreując coraz to piękniejsze miss
Miłej gry  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

Pattiuss

#2 29-12-2013 o 19h41

Miss'Żółtodziób
...

Ajajaj... Mam nadzieję, że to nie twoje zdjęcie na avku, bo jak tak to modo będzie cię ścigał... Tak myślę... >.<
Anime?
Masz 18 latek? No to witaj w świecie "dorosłych"...
Ciesz się, że jesteś młoda i piękna, bo kiedyś będziesz tylko piękna... ^^

#3 29-12-2013 o 23h01

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Minionka nie można chyba umieszczać zdjęć osób poniżej 15 roku życia. Mimo to ja chyba bym się nie zdecydowała wrzucić swojego zdjęcia, choć u kogoś w opisie już chyba widziałam <myśli>. Hej Pattius miło Cię poznać, gra faktycznie jest świetna,  także dobrze trafiłaś! Życzę udanej zabawy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#4 30-12-2013 o 12h47

Miss'Żółtodziób
...

Jessica23 napisał

Minionka nie można chyba umieszczać zdjęć osób poniżej 15 roku życia.

W takim razie się nie doczytałam... Ach te okulary! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1