Hej. Jestem Helperka i gram w Transformice (stąd wywodzi się mój nick ^^) Mam 14 lat i lubie zwierzaki. Mam sojusz z Colouree który sie nazywa: Stop chamstwu w internecie!
Chcecie dolaczyć? Piszcie.
Kto co pelni w sojuszu:
Ja- Szef wszystkich szefów.(Designer)
Colouree- Tępi chamów i to co ja.(Potępiacz nad Potępiaczami)
Rekrutacja prosta:
Nick
Rola
i jaka ranga(wymyśl nazwę)
Oh, bye!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 26-12-2013 o 13h22
#2 26-12-2013 o 16h07
Idea fajna, ale czy mogłąbyś powiedzieć coś więcej? W jaki sposób zamierzacie walczyć z chamstwem w Internecie i w jaki sposób realnie można pomóc? )
#3 27-12-2013 o 11h16
Hildee Zamierzamy tępić chamów tak tępić że przestana chamić.
Pozdro.
#4 27-12-2013 o 14h57
Prawie jak "zamierzam wprowadzić pokój na świecie. Tak wprowadzić, że w końcu będzie!"
seems like a plan.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#5 27-12-2013 o 17h59
Brzmi jak rewolucja, czyli mnóstwo niewinnych ofiar. Nigdy nie znacie kontekstu czyjejś chamskiej postawy ale postanawiacie od razu ją tępić, a od tego łatwo do nieprzyjemnych skrajności... Wybaczcie ale to brzmi zarówno naiwnie jak niebezpiecznie!
#6 27-12-2013 o 20h45
Moim zdaniem:
1. Chamstwo zawsze jest chamstwem, niezależnie od kontekstu.
2. "Wytępić chamów" to ogólnik. Metody, cele, pomysły na działania? Coś szerzej.
3. Rewolucje pożerają własne dzieci, więc ostrożnie!
#7 30-12-2013 o 11h17
Wiesz niektóre chamy (takie jak ja) mają swój powód żeby być chamami. Chamem nie zostaje się od tak po prostu. Czasem dla kogoś jest to sposób żeby przetrwać, bo są takie przypadki, że dookoła są tylko tacy ludzie, którzy czekają na kogoś miłego żeby go pożreć (manipulować). Lub niektórzy mają takie przeżycia, że po prostu nie wiedzą już jak być innymi, bo dookoła są chamy, które nawet krzywo się do ciebie nie uśmiechną.
Ja jestem utkwiona w obu przypadkach... ^^
W każdym razie miło poznać. >.<
Nie dziw się, że cham taki jak ja to pisze... ^.^
#8 30-12-2013 o 12h39
Ohayou!
Witaj słodyczko fajny pomysł i no.... Jednakże go nie popieram zbytnio. Ja jestem przyzwyczjona do chamstwa (dawna gimbaza, LoL, najbliższe otoczenie) Z moich doświadczeń wynika że tego nie da się wytępić. No bo jeśli naskoczysz na chama to on na chwile zamknie a potem wróci z podwójną siłą. No błagam! Um a mogłabym ci zadać kilka pytanek?^^ No to zaczynam. Skąd pochodzisz? Co lubisz robić? Do jakiej szkoły chodzisz i ile masz lat. No i jak masz na imię? No to chyba tyle <3
Strony : 1