Chciałabym sie przedstawić
Nazywam sie Dorota i miło mi was poznac. Mam nadzieje,ze miło spedze tutaj czas :d jestem tutaj juz od dawna ale jakos nie miałam okazji sie przedstawic Interesuje sie manga, anime, gram na gitarze i rysuje. Jestem wielka fanka od 4 lat Black veil Brides jak i Bring Me the Horizon. Od niecałych 3 lat gustuje w :Slipknot, Remmstein, Awantura i tego podobne Mam 17 lat , chodze do Lo , na prof, biologiczno chemicznym hehe xD
Nie wiem co jeszcze o sobie powiedzieć. Mozecie zadawac pytania z checia bede odpowiadac c:
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 23-12-2013 o 15h20
#2 23-12-2013 o 15h42
Witaj Doroto!
Ile masz lat?
Jakie anime najbardziej lubisz?
Miałaś styczność z takimś czymś jak Bratzillaz?
#3 23-12-2013 o 15h47
Mam 17 lat skoncozne w maju heh xD Nie miałam stycznosci z Bratzillaz xDD Mam wiele ulubionych anime ale chyba Bleach
#4 25-12-2013 o 12h47
Skoro lubisz Rammsteina to koniecznie musisz się udać na jakiś koncert! Niesamowite przeżycie, świetna oprawa (przede wszystkim jeśli lubisz efekty pirotechniczne), a Tilla w różowym futerku z Impactfestu to nigdy nie zapomnę. Wspaniałe widowisko! Chociaż i tak najbardziej z ostatniego koncertu poruszyło mnie "Mein Herz Brennt", kiedy prawie wszystkie efekty poszły w odstawkę.
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (25-12-2013 o 12h48)
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#5 29-12-2013 o 19h33
Polecam Ci The Gazette
No nie wiem o co się spytać więc może o wysiłek fizyczny, który wy śmiertelnicy zwiecie sportem... xD
Masz z nim styczność na codzień?
Strony : 1