Święta, święta... W pewnej klasie urządzane jest Secret Santa. Gdzieś na Górze mieszkają anioły. Jest jeden, najmniejszy Aniołek. Nie chce patrzeć na Boże Narodzenie z Góry, a Secret Santa jest idealną okazją. Razem z przyjaciółką wybiera się do świata ludzi i pomaga innym dobrać prezenty. Aczkolwiek organizatora kusi Diabeł, niegdyś archanioł i przyjaciel Aniołka, który chce przekonać go do pozbycia się 'nadpobudliwego nastolatka'. Tymczasem w Anielskiej Centrali Archanioły oglądają każde wydarzenie.
Jak się to potoczy?
Regulamin
1. Można mieć trzy postacie; ucznia, anioła i postać wolnego wyboru.
2. Liczba graczy jest nieograniczona.
3. Można sterować tylko swoją postacią. Jeśli trudno mieć tyle zdań napiszcie o czymś co się dzieje w tle. Można oczywiście napisać “Przyleciał po nas smok i zabrał gdzieś tam”.
4. Każdy może sterować postaciami niczyimi.
5. Postacie się kłócą, ale nie użytkownicy. W razie większej sprzeczki proszę się przenieść na PW.
6. Minimum post na tydzień.
7. W przypadku opuszczenia gry znajdź zastępstwo lub napisz w jakich warunkach Twoja postać odeszła.
8. Podczas gry można dodawać do Karty drobiazgi, typu różne ciekawostki itp.
9. Posty mają mieć co najmniej dwa zdania rozbudowane lub cztery krótkie.
10. Gdziekolwiek w Karcie napisz TSS lub RPŚ
11. Za złamanie Regulaminu otrzymujesz upomnienie, po trzech wylatujesz.
12. Zdjęcia nie mogą się powtarzać. To byłoby nienaturalne.
13. Nagminne i rzucające się w oczy błędy karać będę upomnieniem.
Wzór Karty Postaci
Imię:
Nazwisko:
Rola:
Charakter i cechy fizyczne:
Gracze
Aniołek: 14-17 lat - Ja
Przyjaciółka Aniołka: rok starsza od Aniołka - Lynn
Archanioł 1:
Archanioł 2:
Archanioł 3:
Anioły:
Diabeł: dwa lata starszy od Aniołka - @JasmineRose
Uczniowie: 14-18 lat - @Parmesan, Rosemary5
Organizator: 14-18 lat
Moja Karta Postaci
Link do zewnętrznego obrazka
Imię: Lamis
Nazwisko: Al-Churi
Charakter i cechy fizyczne: Lamis jest aniołem, jednak wychowała się w mieście i dopiero w wieku trzynastu lat zamieszkała w Centrali. Z reguły jest spokojna i nie miesza się w cudze sprawy, ale w rzeczywistości ma bardzo głęboką osobowość.
Ostatnio zmieniony przez Abigeil (05-01-2014 o 13h43)