Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 18-12-2013 o 19h38

Miss'Sensei
Rosemary5
Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy w RPG mogę wziąć jakąś postac :3

Wiem co myślicie grupka ludzi znowu przenosi się do świata jakiejś dziwniej dziewczyny nie to nie to gdyż to ta dziewczyna przenosi się do ich świata ! Dziewczyna zasypia a następnego dnia budzi się na ławce w nie swoim świecie ma normalne ubrania a nie z cukierków nie ma mocy ma plecak i musi iść do szkoły ma tylko parę groszy ale co teraz z nią czy kiedyś wróci do swojego cukierkowego i bardzo dziwnego świata czy pozostanie tu razem z nami na zawsze ja nie wiem ty nie wiesz nikt nie wie więc może coś z tym zrobimy i w końcu dowiemy się o co chodzi.

miejsca :
dziwna dziewczyna -Lyn
człowiek - RoseMary505
człowiek -
człowiek -
człowiek -
człowiek -
człowiek -
człowiek -
człowiek -
człowiek -

do kart wolna ręka wiek każdy 16 można wygląd normalny i anime

//photo.missfashion.pl/pl/1/18/moy/13611.jpg
moja karta :
imię : Melody
nazwisko : Carter
zwierzak :miesięczny tygrysek o imieniu Kira
//photo.missfashion.pl/pl/1/18/moy/13612.jpg
hobby : Lubię śpiewać grać na gitarze i gotować
ciekawostki :
- Jest damską wersją V z Bangtan boys
- Kocha Bangtan Boys
- Ma dwa tatuaże jeden to serduszko na ręce a drugi to litera V na drugiej.
- Śpiewa głównie piosenki Bangtan Boys
- ma uczulenie na cynamon
- chce mieć włosy takiego koloru jak V
- lubi tańczyć

Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (18-12-2013 o 19h47)

#2 18-12-2013 o 19h43

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Link do zewnętrznego obrazka

Imię | Magnolia
Nazwisko | Nieznane
Płeć | Dziewczę
Wiek | 15 lat
Rola | Dziwna dziewczyna
Data Urodzenia | 30 lutego

+ Lubi/Nie lubi -
+ Wszystkie odcienie różowego
+ Słodycze
+ Uśmiech u innych
Ciemności -
Nudy -
Ludzi sztywnych -

| Dodatkowe |
~ Boi się ciemności ~
~ Uwielbia małe zwierzątka ~
~ Często opowiada o tym, jak to jest w jej świecie ~
~ Jadaczka jej się nie zamyka ~
~ Marzenie większości dziewcząt spełnia się w jej przypadku - nie przybiera na wadze od słodkości ~

Ostatnio zmieniony przez Lynn (29-12-2013 o 17h54)

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#3 19-12-2013 o 14h32

Miss'towarzyska
majkel325
...

Imię: Vesper
Nazwisko: Lynd
Hobby: Taniec,muzyka,fotografia,Capoeira(czyt:kapuera)
Ciekawostki:
-Lubi słodycze ale bez przesady
-Kocha tańczyć(należy do grupy tanecznej)
-Przyjaciele to dla niej podstawa no chyba ze ma swoje dni depresyjne
-Ma młodszą siostrę
-Wychowuje ją mama która rzadko jest w domu więc tak naprawdę opiekuje się nimi babcia.

//photo.missfashion.pl/pl/1/16/moy/12002.jpg

Ostatnio zmieniony przez majkel325 (19-12-2013 o 14h33)

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#4 25-12-2013 o 13h13

Miss'OK
Nieve
"Uczę w liceum... Głupota to mój chleb powszedni."
Miejsce: Varsovia

|| Godność || William Cade
|| Wiek || 16 lat
|| Data Urodzin || 6 czerwca
|| Miejsce Urodzin || Anglia, Londyn
|| Płeć || Mężczyzna
|| Orientacja || Bi
|| Wzrost || 181 cm
|| Waga || 64 kg
|| Kolor Oczu || Brąz
|| Kolor Włosów || Czerń
|| Grupa Krwi || 0
|| Zainteresowania ||
~ Fotografia ~
~ Podróże ~
~ Gotowanie ~

Ostatnio zmieniony przez Nieve (25-12-2013 o 13h45)

#5 26-12-2013 o 12h49

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

Imię: Raphaël
Nazwisko: Cartier
Pochodzenie: Francja
Lubi;
- Komputery
- Marchewkę
- Siedzieć do późna przed kompem
Nie lubi
-Wcześnie wstawać
-Brukselki
Dodatkowe:
Wesoły i sympatyczny chłopak którego fascynują komputery i elektronika. Jest komputerowym geniuszem, ale mimo to nie zamyka się w swoim elektronicznym świecie. Uwielbia poznawać nowych ludzi, straszna z niego papla, ale na początku znajomości bywa nieco nieśmiały, zwłaszcza w stosunku do dziewczyn.

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (29-12-2013 o 22h56)

#6 26-12-2013 o 19h13

Miss'Sensei
Arwen
...

|G o d n o ś ć|  Shelby Fox

|W i e k|  16 lat

|P ł e ć|  Piękna

|W z r o s t|  170 cm

|K o l o r   w ł o s ó w|  Jasny blond

|K o l o r   o c z u|  Fiołkowy

|Z a i n t e r e s o w a n i a|

Shelby od zawsze pasjonował teatr. Doskonale pamięta, jak w dzieciństwie robiła małe "przedstawienia" dla rodziców. Prześcieradło robiło za kurtynę, za duże ubrania mamy za kostiumy, zaś maskotki były aktorami, którzy wstępowali wraz z nią na "scenie". Jednak nie tylko w domu przejawiała zamiłowanie do tej sztuki. Gdy tylko w szkole mieli wystawiać mały spektakl z okazji jakiegoś święta, zaraz zgłaszała się do głównej roli. I choć nie zawsze ją dostawała, to ochoczo pomagała przy takich rzeczach jak scenografia, rekwizyty, czy kostiumy. Z wiekiem ta pasja nie minęła i choć teraz aż tak się "nie ekscytuje" tym, to jednak nadal wkłada w to całe serce.

Drugą z jej miłości jest pisanie opowiadań. Zaczęła w liceum. W głowie tworzyła fantazyjne światy i historie, jednak wystarczyło, że wróciła myślą na chwilę do rzeczywistości, a szczegóły wytworów wyobraźni zaczynały umykać z jej pamięci. Postanowiła więc je zapisywać. Z początku trudno jej było ubrać w słowa to, co siedziało w jej głowie, jednak z czasem się przemogła. I choć jej wyobraźnia owocowała w pomysły na ciąg dalszy opowieści, nigdy żadnej nie dokończyła. Zawsze traciła wątek lub do głowy wpadała jej nowa fabuła, a stara gdzieś umykała. Może kiedyś doczekają się zakończenia..

|C i e k a w o s t k i|

» Jest uczulona na zwierzęcą sierść «

» W pokoju ma całą półkę zapełnioną zeszytami z niedokończonymi opowiadaniami «

» Najlepiej jej się pisze, gdy słucha muzyki na swoim Ipodzie «

» Czasami, gdy wszyscy zasną, zdarza jej się wychodzić na samotne spacery dla rozjaśnienia myśli «

» Zawsze ma zimne dłonie «

https://i.imgur.com/c2OaL3K.png

#7 29-12-2013 o 17h46

Miss'Sensei
Rosemary5
Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy w RPG mogę wziąć jakąś postac :3

Obudziłam się rano bardzo bardzo wcześnie o piątej rano zwlekłam się z łóżka a raczej spadłam ał moja biedna obolała główka jeszcze się zemszczę głupie łóżko zapamiętaj moje słowa poszłam do łazienki.
Rozczesałam włosy i związałam w koka wymyłam ręce, zęby i twarz trochę perfum bardzo mało oczywiście ale okej wyszłam z łazienki stanęłam przed moją szafą i zaczęłam wybierać ubrania.
W końcu wybrałam ubrałam się w dżinsy a raczej rurki białą bluzkę ze smerfami i niebiesko czarne air maxy wzięłam moje słuchawki i telefon no i oczywiście torbę i poszłam do szkoły.
Śniadanie nie dzięki wzięłam trochę kasy i ruszyłam w stronę szkoły, jestem już na miejscu matko chce kawy ! Wzięłam kasę i pobiegłam do automatów znajomi wiedzą że zawsze tu chodzę więc wiedzą gdzie mnie szukać.

#8 29-12-2013 o 18h04

Miss'gadułka
Lynn

Słońce to takie świecące coś na Niebie, co ogrzewa wszystko każdego dnia. A teraz ogrzewało także moją buzię, jak leżałam u siebie w pokoju. Miło i cieplutko... Nie chcę wstawać.
Ale nagle usłyszałam szczekanie jakiegoś pieska. Kto go tutaj wpuścił?! Otworzyłam natychmiast oczy i spojrzałam na niego.
- Dzień Dobry, piesku - szepnęłam i przeciągnęłam się. Maleńka, puszysta kulka merdała ogonkiem, próbując dostać się na ławkę, na której leżałam... Chwila, ławkę?!
Podniosłam się nerwowo i rozejrzałam. Gdzie ja jestem?! Kim są Ci ludzie?! I-I co ja mam na plecach? Gdzie się podziała moja torba na słodycze?! No tak, może się przemieniła w to coś, kiedy spałam... Czasem zaklęcia wymykały mi się spod kontroli, gdy spałam.
Zajrzałam do środka, miałam ochotę na żelki. Po otworzeniu plecaka jednak stwierdziłam zdumiewający brak żelków. W ogóle, zdumiewający brak czegokolwiek, co potrafiłabym nazwać. Spojrzałam tam, a potem na pieska. On chyba też nie wiedział, o co chodzi.

#9 29-12-2013 o 19h09

Miss'towarzyska
majkel325
...

Cisza, spokój, ciepło. To wszystko zaburzyla mi siostra wpadając do mnie do pokoju. Zaczęła skakać mi na łóżku i po mnie. Zaczęła się do tego drzec ze czas wstawać.
-Ejjej zejdz z mojego łóżka i idź do kuchni babcia pewnie już robi ci śniadanie-powiedziałam a ona wybiegla z pokoju. No dobra czas wstawać. Powloklam się do łazienki. Umylam buzię, dłonie i zęby. Zaczęłam rozczesywac włosy. Zrobiłam sobie kłosa i poszłam się ubierać. Ubralam się w : http://stylowi.pl/15356425 na to czarną marynarkę i tego samego koloru trampki. Zeszłam na śniadanie szybko zjadłam płatki.
-A pobawisz się dziś ze mną po szkole?-zapytała Mary
-no pewnie-odpowiedzialam biorąc swoją torbę i szykując się do wyjścia. Szybko zaprowadziłam Mary do przedszkola i pobiegłam do szkoły. Usiadła przed nią na murku.

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#10 30-12-2013 o 09h59

Miss'Sensei
Arwen
...

Pierwsze promienie słońca zaczęły wychodzić zza horyzontu i oblewać swoim ciepłem miasto, kiedy wróciłam do domu. To był naprawdę długi spacer.. Choć to nie nieprzespana noc powodowała u mnie zmęczenie i rozdrażnienie. Czasami miewałam coś, co w swoim mniemaniu nazywam blokadą twórczą. Moja wyobraźnia tak jakby strajkuje i nie mogę z niej nic wykrzesać. I nawet całonocny spacer nic nie daje. A bez niej wręcz niemożliwym jest pisanie opowiadań i to mnie właśnie wkurza.
Weszłam do domu przez otwarte okno na parterze, po czym cicho przeszłam do swojego pokoju na piętrze. Eh.. Będę musiała się jakoś ogarnąć. I o to zaczął się kolejny dzień, w którym będę funkcjonować tylko dzięki kawie. Poszłam do łazienki. Chlusnęłam sobie parę razy lodowatą wodą po twarzy dla rozbudzenia. Spojrzałam w lustro. Przydałoby się coś zrobić z tymi worami pod oczami. Na szczęście makijaż może zdziałać wszystko. Rozczesałam włosy, zostawiając je rozpuszczone. Po co mam sobie komplikować życie jakąś wymyślna fryzurą. Ziewając przeciągle, wróciłam do pokoju i stanęłam przed szafą. Dłuższą chwilę przeglądałam jej zawartość, po czym wyjęłam parę ubrań i założyłam je, lekko się ociągając. Zeszłam do kuchni i tylko wypiłam, na jednym oddechu, kubek kawy. Nalałam sobie po brzegi czarny wywar do termosu i pożegnałam się z rodzicami. Mama uporczywie chciała, abym coś zjadła, jednak nie miałam za grosz apetytu. Podziękowałam, włożyłam do uszu słuchawki i wyszłam. Przy rockowej muzyce Linkin Park i Nickelback zmierzałam powoli do szkoły. Mijając dom Raphaëla, przystanęłam. Może by tak po niego zajść? Stanęłam przed drzwiami i zadzwoniłam z dwa razy.

https://i.imgur.com/c2OaL3K.png

#11 31-12-2013 o 21h25

Miss'gadułka
Lynn

Zwierzątko podreptało za mną, gdy wstałam i odeszłam od ławki. Uśmiechnęłam się do nowego kompana, jeśli zostanie ze mną na dłużej będę musiała mu wymyślić jakieś imię...
Ale najpierw przede wszystkim muszę się dowiedzieć, gdzie jestem i co to za miejsce. Rozejrzałam się. Poza mną i pieskiem w okolicy nie widziałam nikogo, poza siedzącą na ławce kobietą. Spytałam ją, co to za miejsce i jak stąd trafić na Cukierkowe Wzgórza licząc, że będzie wiedziała w jakim kierunku powinnam się udać. Tymczasem ta spojrzała na mnie dziwnie, a potem spytała mnie, czy dobrze się bawię.
- Dobrze... Się bawię? O co pani chodzi?! Ja chcę tylko do domu! - powiedziałam smutno. Co za dziwni ludzie tutaj są, zamiast normalnie odpowiadać to zadają kolejne pytanie, które nie ma nic wspólnego z moim.
Spytała mnie wtedy, czemu chcę iść do domu, a nie do... Szkoły? Czym jest szkoła? Oczywiście musiałam ją o to spytać. Na szczęście teraz pokazała mi duży budynek i powiedziała, żebym tam poszła.
- Och, i tam mi powiedzą, jak wrócić do domu? - spytałam, ale jej już obok nie było... Może to była wróżka? Wzruszyłam ramionami i poszłam we wskazaną mi przez nią stronę, za sobą słysząc oczywiście cichutkie dreptanie czterech małych łapek.

#12 31-12-2013 o 22h21

Miss'całkiem całkiem
...

Jeszcze ja!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSSkiNRXc7QH6qFPWYV4sE3NTaJ7mfXNAMlUUxWaB3CLnEJZIQ
Imię i nazwisko
Vanessa de Vere

Ksywka
Lily. Bo nie cierpi swojego imienia. Ewentualnie Ness.

Waga
48 kilogramów. Wieem bardzo mao.

Charakter
Ogółem miła, żywiołowa, a przedewszystkim szalona dziewwczyna. Nie cierpi nudziarzy. Nie usiedzi w miejscu ani chwili. A i kocha muzykę.
Fotka jak miała 14 lat
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRggXKOStjqn8bICfFO9PRdJOGY71gVgbcA5jyqowtAjr-o0MHS

Wygląd
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTkS1PAPIbWj8lf3Bb4PzRyXwmcYfTWeUsxB0JUfWHtuSPPKWgw

Zainteresowania
/modules/forum/img/smilies/larme.gif

Ness kocha każdy rodzaj sportu. Szczególnie hockej i piłkę nożną. Uwielbia w wolnym czasie pograć w tenisa, lub chodźby w ping-ponga. Lubi brać udzział w rozmaitych wyścigach, np, na rowerze. Poza tym interesuje się zwierzakami. Taak, to jej druga pasja. A i jeszcze coś. Vanessa (ale to sztywno brzmi!) świetnie gra na gitarze, skrzypcach i fortepianie. Może  to ostatnie do niej nie pasuje, ale to prawda.

Ciekawostki
- Ma młodszą siostrę Amy. (Nie wiem, czy nie za dużo tych fotek)
- Kocha słodycze!
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJJ4NMOZGaLl_j-LKEoeL3M1VvXq_egnjUHuaEhupQbOxxzEuOPA
- Posiada suczkę rasy husky i niebieską papugę, która gada więcej niż sama Ness.
Za dużo tych fotek.

Ostatnio zmieniony przez Belove (01-01-2014 o 10h24)

PRZEPRASZAM. WYPISUJĘ SIĘ ZE WSZYSTKICH GIER RPG, W KTÓRYCH GRAŁAM. REZYGNUJĘ Z FORUM. NIE MAM CZASU.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1