Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 15-12-2013 o 14h45

Miss'Żółtodziób
...

Mam na imię Ola. Uwielbiam czytać i oglądać filmy, przede wszystkim dramaty i obyczajowe. Lubię muzykę. Jaką? Wszystko zależy od dnia i nastroju. Najczęściej słucham Beatlesów, Simona&Garfunkela i Janis Joplin.
Moją ulubioną książką --- jak można się domyślić xD --- jest Alicja w Krainie Czarów i jej II część także. Oprócz tego lubię czytać Jane Austen i książki sióstr Brown.

Ostatnio zmieniony przez Howleenne (15-12-2013 o 14h45)

#2 15-12-2013 o 15h42

Miss'Żółtodziób
...

Witaj Olu. ^^ Widzę, że miałaś styczność z Monster High jak wnioskuję po nazwie...
Bardzo ciekawy typ muzyki preferujesz. Napotkałaś się może kiedyś na taki gatunek jak J-Rock?
Widziałaś anime?

#3 15-12-2013 o 16h08

Miss'Żółtodziób
...

A nawet nie wiem dlaczego mi taki nick przyszedł do głowy. Lubię Monsterki, nie powiem, ale akurat niekoniecznie Howleen jest moją ulubioną.
Oglądałam kilka anime takich jak Death Note, Vampire Knight, czy Lucky Star. Nie jestem wielką fanką. Teraz skupiam się raczej na serialach...
J-rock nigdy nie przypadł mi do gustu.

#4 15-12-2013 o 17h06

Miss'Żółtodziób
...

Wreszcie się przedstawiłaś! <3
Tylko teraz b a r d z o  p r o s z ę nie zapominaj o swojej miss i jej nie głódź : *

#5 15-12-2013 o 17h08

Miss'Żółtodziób
...

Oj no. To tak wyszło przypadkiem, naprawdę! Troszkę tylko mnie nie było, a tu muszę wyzerować miss.

#6 15-12-2013 o 17h10

Miss'Żółtodziób
...

Jeśli kilka tygodni to dla Ciebie "troszkę" XD Niemniej jednak bardzo się cieszę, że z nami jesteś (dziwnie się to pisze, kiedy jesteś za ścianą, ale no.)

#7 16-12-2013 o 07h00

Miss'Żółtodziób
...

Ja tam nie bardzo porównuję seriale do anime, bo wiesz "Barwy Szczęścia" może czasami są podobne do "Vampire Knight" czy "Soul Eatera"... No w sumie nie chodzi mi o grafikę czy o postacie, bo wiadomo w jednym żywe w drugim nie koniecznie... Ale o samą akcje...
Z drugiej strony o co chodzi o to za ścianą... Mamy do czynienia z rodziną bądź znajomymi moderatora? ^^
A teraz tak z innej beczki dopadnę słowa sport! Miałaś kiedyś z nim styczność? xD No pewnie, że miałaś głupia jestem nie mam się co pytać lepiej bym się zapytała czy jakieś uprawiałaś i jaki jest twój ulubiony... >.<
A więc... Ekhemn... ^^
Jakie sporty uprawiałaś?
Jaki jest twój ulubiony sport?

#8 16-12-2013 o 20h23

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Pogratulować gustu muzycznego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Czym zajmujesz się na co dzień? Uczysz się, pracujesz? Masz jakieś zwierzaki?

Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (16-12-2013 o 20h24)

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#9 17-12-2013 o 21h02

Miss'Żółtodziób
...

Minionka napisał

Ja tam nie bardzo porównuję seriale do anime, bo wiesz "Barwy Szczęścia"

Emm WTF?! Seriale, które oglądam są nieporównywalne z "Barwami szczęścia"... oO... Naprawdę seriale kojarzą Ci się tylko z tym? Słyszałaś kiedyś o "Supernatural", "Dexterze", "Dr Housie", czy "Czystej krwi"?  Tak, ja wiem, to są seriale, które na bieżąco można oglądać tylko online (najlepiej z polskimi napisami, nienawidzę lektora), ale ZDECYDOWANIE miażdżą polskie produkcje ...
Apsik! Mam alergię na takie teksty.
A co do Cohelii no to wynajmujemy razem mieszkanie.
Sport... Trenowałam kiedyś pływanie, teraz chodzę na basen raz - dwa razy w tygodniu dla czystej frajdy. Nie czuję się zbyt mocna w grach zespołowych.
---
Jessica, a dziękuję, dziękuję! Na co dzień uczę się... Druga klasa liceum. Mam kota, a w domu rodzinnym mamy dwa psy (moje liceum jest w dość odległym mieście żeby dojazdy były wyczerpujące i dlatego wynajmuję mieszkanie).

#10 17-12-2013 o 22h07

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Jejku jakie wy jesteście samodzielne, w takim wieku, no szacun i tyle ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#11 18-12-2013 o 13h10

Miss'Żółtodziób
...

Wiesz ja nie specjalizuję się w serialach... Jedyne jaki obejrzałam do końca to może właśnie Dr.House, bo muszę przyznać, że Hugh Laurie  potrafi nieźle odgrywać role właśnie takich... Hmm... Jak by to powiedzieć żeby nie naruszyć regulaminu... No w sumie po prostu jest świetnym aktorem. A z polskich trawię tylko "Kiepskich"...
Ja z pływaniem za pan brat to nie jestem... Nigdy nie umiałam, a nauczyłam się pływać bo się na basenie poślizgnęłam i zaczęłam machać rękami i nogami aż zorientowałam się że jestem w połowie basenu i jeszcze żyję...
Co do dzielenia mieszkania ja sama bym nie chciała dzielić mieszkania z nikim no chyba, że z moją najlepszą przyjaciółką, bo mój porządek jest nie do zniesienia. Wokół siebie roztaczam bałagan, ale gdy trzeba sprzątnę perfekcyjnie na błysk o ile mi się chce...
A żeby dodać coś ciekawego może zadam ci jakieś pięć pytań, które ostatnio mnie nurtują...
1. Co sądzisz o ekologii?
2. Ulubiony aktor?
3. Grasz w coś typu hero bądź transform?
4. Jak się tutaj znalazłaś?
5. Inne gry beemoova? ^^
Na razie tyle bo nie widzę zbyt dobrze po okuliście i miałam się uczyć, ale mi się serdecznie nie chce wolę wieczorem powtórzyć...

#12 18-12-2013 o 18h19

Miss'Żółtodziób
...

1. Co sądzisz o ekologii?

Dziedzina nauki jak każda inna... samej ekologii nie mogę nic zarzucić.

2. Ulubiony aktor?

Żeby to jeden... Ben Whishaw, James McAvoy, Heath Ledger [*], Romain Duris... Hugh Laurie. I inni xD

3. Grasz w coś typu hero bądź transform?

Nie.

4. Jak się tutaj znalazłaś?

Wklikałam adres i jestem ;P

5. Inne gry beemoova? ^^

Nie. Chociaż kiedyś trochę grałam na SłodkimFlircie^^

#13 23-12-2013 o 13h52

Miss'Żółtodziób
...

Na myśl jak się tutaj znalazłaś miałam na myśli co cię tutaj na MF zaciągnęło, bo mnie reklama z wiki słodkiego flirtu... No, ale żeby nie przynudzać...

1. Lubisz oglądać mecze w telewizji?
2. Co sądzisz o wegetarianiźmie?

Dyskusja zamknięta

Strony : 1