A tak właściwie, najbardziej liczę na zaskakujące niespodzianki
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
A tak właściwie, najbardziej liczę na zaskakujące niespodzianki
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Pełna lista prezentów które bym chciała. Odwdzięczę się za nie pojutrze i w kolejnych dniach. Jeżeli mi wyślesz któryś z nich napisz co ty byś chciała. Dziękuję ^^
Dzięki Foxglove za naszyjnik. Ja w sumi chciałabym bluzke i spódnice granatową demon.
Dzięki BlueRose i chorino. Teraz myślę nad zestawem pogromca wampirów w czarnym i granatowym kolorze.
Ja tam lubię prezenty- niespodzianki. Zawsze coś kiedyś się przyda i pozwoli się użyć niespodziewanie
Dziękuję pięknie za wszystkie prezenty
Jak dobrze wiecie, że kocham robić niespodzianki.
NIESPODZIANKII! Ucieszy mnie każdy prezent, bo wszystko prędzej czy później się przyda. <3
nivata napisał
NIESPODZIANKII! Ucieszy mnie każdy prezent, bo wszystko prędzej czy później się przyda. <3
Łeeee.... ja tam wolałam kiedy było takie zamieszanie "co komu się spodoba", przynajmniej moim zdaniem. Ja się pogubiłam już komu zrobiłam prezent, ale z chęcią zrobie kolejne. Już nie wiem kto co dostał.
Ja wolę nie spodzianki bo przecież najlepsze to sam fakt, że ktoś zrobił dla ciebie prezent
Ostatnio zmieniony przez dortnana (14-12-2013 o 21h02)
Rany w ciągu kilku sekund dostałam trzy prezenty <3 Zrewanżuje się wam jutro dziewczyny bo zostało mi 41 mm
Absolutnie wszystko, co pastelowe, urocze i kobiece!! ♥ Uwielbiam otrzymywać i wysyłać innym prezenty! A jeśli komuś jeszcze się nie odwdzięczyłam, bądź nie odwdzięczę od razu, to tylko dlatego, że problem stanowią ograniczenia gry. Obiecuję zrobić to w takim wypadku w poniedziałek - dzielę koty, pralkę i w związku z tym też IP z Fox, i niestety nie mogę wysłać prezentów do osób, do których ona wysłała je jako pierwsza. Tak więc o ile nie złamię hasła WiFi sąsiadów wcześniej, to z pewnością odeślę prezenty w poniedziałek, gdy będę u rodziców
Lillien napisał
dzielę koty, pralkę i w związku z tym też IP z Fox, i niestety nie mogę wysłać prezentów do osób, do których ona wysłała je jako pierwsza.
Dziękuje za prezenty, które dostałam do tej pory <3 Gdyby jakiś aniołek chciał mi coś jeszcze podarować, będę bardziej niż wdzięczna za bluzkę klara czarną lub suknię rose ciemnozieloną. Ale ucieszę się też z prezentu-niespodzianki (najlepiej w ciemnych kolorach) <3
Dajcie spokój tym odwdzięczę się. Miło jest, że ktoś chce się odwdzięczyć, ale naprawdę dla mnie tego nie musicie robić Specjalnie nawet męczyłam się wymyślając wierszyk by każdy wiedział, że nie musi mi wysyłać prezentu z podziękowaniem.
Ostatnio zmieniony przez dortnana (14-12-2013 o 21h30)
Spódnice, spodnie i butki w ciemnych kolorach są bardzo mile widziane - prezenty niespodzianki również ^^
Sama staram się wysyłać prezenty dosyć szybko, ale często długo czasu zajmuje mi odnalezienie tego 'jedynego' ^^'
Czuję się, jak taki "pan da" pisząc w tym temacie, ale co tam xD To ja też ładnie poproszę o... w sumie cokolwiek, ja się z wszystkiego ucieszę, bo to przecież prezent Jakieś pastelowe kolorki mnie zadowalają, ale mocniejsze w sumie też, no cóż - liczy się gest. Staram się odwdzięczać i dziękuję już za wszystkie prezenty jakie otrzymałam, dziewczyny jesteście cudowne
Dziękuję za otrzymane prezenty
Nivata! Ty wiesz, że ja do tych rajstop przymierzałam się już z dwa tygodnie i myślałam czy je przygarnąć? Trafiłaś w moje rozkminy
Ha! To mi się udało, cieszę się!
W sumie jestem w dobrym, świątecznym nastroju i z racji tego jestem skłonna wysłać komuś droższy prezent, tak więc jeśli ktoś ma upatrzoną jakąś kieckę czy buty do 20k to pisać, jednej osobie mogę taki gifcior zrobić. Jeśli ofc wcześniej już jakiegoś prezentu nie wysłałam.
Ostatnio zmieniony przez nivata (14-12-2013 o 21h42)
*podpatruje temat i zaciera rączki*
Średnio mi się podoba ta idea prezenty powinny być spontaniczne i bezinteresowne, wysyłanie listy życzeń wygląda materialistycznie i przywodzi na myśl dbanie o własny interes. Nie chcę niczego, z przyjemnością nawysyłałam już masę prezentów- trochę jajcarskich i zupełnie bez gustu, trochę poważnych i starannie dobranych i kilka nowym graczkom, które mi zostawiły jakąś miłą wiadomość na poczcie w międzyczasie.
Moim zdaniem ta akcja jest świetną okazją do poznania innych ludzi :) osobom, którym chciałam wysłać prezenty, i tak je wysyłam, niezależnie od tej akcji :) sama też nie postrzegam siebie jako osoby materialistycznej - po prostu lubię dawać i o trzymywać prezenty, a co w tym złego? Poza tym, o ile milej sprawdzić też tu w temacie, komu można sprawić miłą niespodziankę i być może też całkiem nieoczekiwanie nawiązać nowe przyjaźnie! Uważam, że właśnie czegoś takiego brakowało - dla mnie to temat, gdzie publikujemy swoje listy do Świętego Mikołaja, kto chce, z tego skorzysta i nie ma żadnego przymusu - dzięki temu każdy może się poczuć jak taki dobroczynny aniołek :D
Ostatnio zmieniony przez Lillien (14-12-2013 o 22h10)
Trochę szkoda, że w temacie nie odzywają się nowe użytkowniczki
Chętnie obdarowałabym taką młodą duszyczkę i spełniła jej marzenie, kiedy -wiadomo- na początku jest trudno kupić wymarzone ciuszki