Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 31

#376 21-12-2014 o 16h16

Miss'Sensei
Rosemary5
Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy w RPG mogę wziąć jakąś postac :3

Dziękuję wszystkim za prezenty długo mnie nie było :3 Mi tam dawać byle co szkoda że nie ma czarnych ful capów ani bluzek z wolf 88 ;-; Więc mi starczy byle co

#377 21-12-2014 o 16h31

Miss'całkiem całkiem
beti61
...
Miejsce: Gdzieś na północy Polski :)

Dziękuję Aiamate za Gwiazdka Księżniczka.
Dziękuję Rainbow za Naszyjnik Indianka
Dziękuję Maniuśka za Spódnica Nicole
Proszę o kreatywne prezenty jeśli ktoś nie ma pomysłu to troszkę pomogę jakieś mgiełki, ptaki
Jednakowoż prosiłabym też o inne części garderoby /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#378 21-12-2014 o 18h38

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Ucieszę się z bluzek Melanie w niezbyt jaskrawych kolorach oraz z ptaków, pasków i koczyków Seluna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Dziękuję bardzo Lucrecia, Amara oraz MANIUśka, Hildee, Eldunari, Aiamate, Bella674.

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (25-12-2014 o 22h35)

#379 21-12-2014 o 20h27

Miss'Żółtodziób
...

A ja chcę jeszcze podziękować:
Likoris za Ptak Seluna
@Rin-Pandorica za Sukienkę 1 maja 2014
Moridiana za Bieliznę Lucile
Nimphianey za Podnóżek
sonani za Spódnicę Svetlanna
Motionell za  Bluzkę Kurara
Hildee za Kapelusz Augustyna
Mikacz za Kolię Lilith
Amara za Naszyjnik Desire
Serdeczne dzięki za prezenty Aniołki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Soanollia (21-12-2014 o 20h28)

#380 22-12-2014 o 01h16

Miss'wow
Yonna
.
Miejsce: Gdzieś między niebem a ziemią

Jeśli ktoś z was ma jeszcze jakieś marzenie odnoście prezentu to zapraszam na pw :3 Chciałabym spełnić kilka życzeń /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#381 22-12-2014 o 10h29

Miss'ok
Cherrykinn
...

Dziękuję serdecznie każdej duszyczce za prezent. <3

#382 22-12-2014 o 10h46

Miss'całkiem całkiem
beti61
...

Dziękuję za prezenty wszystkim miss!!!  W najbliższym czasie postaram się odwdzięczyć  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#383 22-12-2014 o 11h19

Miss'Sensei
Rosemary5

Jak mówiłam mi obojętne nie wybrzydzam każdy prezent jest wspaniały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png a co do prezentów dla was jak ktoś chciałby coś proszę pisać na pw bo inaczej pewnie znając moje możliwości nawet w połowie nie zapamiętam i nie wiem co możecie dostać przez moją złą pamięć więc XD

#384 22-12-2014 o 15h32

Miss'nieobczajona
...

Ja bardzo proszę o  wiolonczela (czarną) i to tyle pozdrawiam! /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#385 22-12-2014 o 16h29

Miss'Żółtodziób
aliz1782
...
Miejsce: ...

Bardzo poprosze o Bluzke Ysoline ,sukienke Evika, pudełko gwiazdka 2013 ,i buty doc'nine  bardzo by o te rzeczy prosiła inne tez mogą być jesli dostanie jeszce troch rzeczy wstawie na forum podziękowanie moim aniołkom

#386 22-12-2014 o 17h24

Miss'ujdzie
Moridiana
...
Miejsce: Terra

Jak jeszcze ktoś by chciał zostać moim Aniołkiem to poproszę o:
- Lampion za 420 MM ( dziękuję Yonna)
- Kakemono za 580 MM ( dziękuję Maniuśka)

.Dziękuje również Sszyszka za skarpetki studentki.

Ostatnio zmieniony przez Moridiana (27-12-2014 o 12h08)

If you make a promise to yourself, you have to keep it no matter what.

#387 22-12-2014 o 18h59

Miss'na całego
ola042
...

Ja chcę 1, ale super drogie…
Suknię ,,Grecka Bogini" za 20 000 MM
Niestety zbierałam już na 21 poziom, a niedawno miałam aż 12 000 MM, ale ja (jak to ja) wszystko wydałam
/modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif
będę wdzięczna, choć żaden aniołek pewnie mi tego nie kupi...

#388 22-12-2014 o 20h12

Miss'Sensei
Rosemary5

Ej no czuje się bardzo poważnie odrzucona... Nikt nie napisał do mnie co chce na prive ;-; To takie przykre że aż przykre ;-; Piszcie na prive co chcecie bo ja zapomnę ludzie PISZCIE

#389 23-12-2014 o 14h38

Miss'całkiem całkiem
beti61
...

Kto chciałby dostać prezent? Mam ochotę komuś zrobić  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  A kto chciałby mi zrobić prezent to przypominam że dla mnie może być byle co wszystko wykorzystuję
Dziękuję za prezenty wszystkim miss

#390 24-12-2014 o 11h11

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Aniołki, proszę, aktualizujcie swoje listy!
Zwłaszcza jeżeli pisałyście w wielu miejscach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Właśnie miałam sporą serię komunikatów pod rząd, że "ta osoba ma już ten prezent" ^^ Aż się piórka stroszą bo by się chciało a nie można /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Aczkolwiek świadczy to też o wielu listach zapiętych na ostatni guzik- czyli o genialnej pracy Aniołków i tylu uśmiechniętych buziach! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Mnie do pełni świątecznego szczęścia brakuje:
- naszyjnik Rumi (najlepiej granat oraz jasny róż jak jest) Dziękuję Ygritte /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
- kamizelka Shun (beż/brąz/róż) Dziękuję @Dyokira /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- buty Sidonia (z wystawy) Dziękuję Pineapple /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Aiamate (01-01-2015 o 15h49)

#391 24-12-2014 o 12h11

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

A jeśli znajdzie się jeszcze jakiś aniołek to prosiłabym o jakieś białe zakolanówki oraz czerwoną czapkę w stylu beani lub jakiś berecik w tym samym kolorze lub wszystko inne w odcieniach czerwieni <3
A ja za prezenty dziękuję bardzo:
natasza793-za serduszko <3
@Lolita34-za woalkę trafioną kolorystycznie <3
Rosemary5-za spinkę <3
Aiamate-za cudną spódniczkę w cudnym cukierkowym kolorze <3
Moridiana- za sweterek w świątecznym stylu <3 dziękuję

Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (24-12-2014 o 13h33)

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#392 24-12-2014 o 14h56

Miss'wow
Yonna
.
Miejsce: Gdzieś między niebem a ziemią

A może i ja poproszę kogoś o prezent. Gdyby ktoś miał ochotę spełnić moje przed chwilą odczute pragnienie to marzy mi się Kapelusz ! Tak po prostu nazywa się on Kapelusz i kosztuje 640 MM ;D Znajduje się na 2 stronie w kategorii kapeluszy. Kolorek? Ten ciemny brąz, który może czasem uchodzić za czarny.
Wy także jeśli coś chcecie możecie się do mnie zgłosić. Wesołych Świąt!

#393 25-12-2014 o 15h17

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

No to nadszedł czas podziękowań za prezenty. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Serdeczne podziękowania dla:

Motionell - za przesłodką Poduszkę Kot. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Rosette - za pasujący do większości rzeczy Gorset Marcy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
ErinBlack - za Sukienkę Florianna - podobała mi się od początku.
Ikan i eufrozyma - za sztuczne futro Nicole w dwóch odcieniach - dzięki temu nie muszę czekać całe wieki na osiągnięcie odpowiedniego poziomu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Evelyn - za Kapelusz Nicole, który tak szalenie mi się podoba. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Aiamate - za Naszyjnik Melanie. <3
Rainbow - za Bas Sepultura. <3
KimKas - za piękną spódnicę gotycką Lolita.
Verse - za oryginalne Buty Delenn.
Adelajda5 - za Szalik Coral, strasznie chciałam mieć tę panterkę! <3
Solomona - za Sari Nandini, bo mam słabość do Bollywood. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Wszystkie prezenty są trafione i bardzo mi się spodobały, serdeczne dzięki i jeszcze raz Wesołych Świąt! :*

Ostatnio zmieniony przez Eldunari (25-12-2014 o 17h59)

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#394 25-12-2014 o 16h20

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Wszystkim bardzo dziękuję za prezenty, bardzo mi się przydadzą ;3

nelumi - dzięki za Bolerko Kendall /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Maniuśka - dziękuję za ślicznego króliczka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Motionell - bardzo dziękuję za sarenkę ;3

Rosemary5 - dziękuję za miotełkę xD

Amara - dziękuję za motyle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

KimKas oraz Rainbow - dziękuję za wiewiórki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#395 26-12-2014 o 10h43

Miss'wow
KimDallas
...

Dziękuję wam za prezenty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nie będę się rozpisywać co od kogo dostałam, ale niezmiernie mi miło za taki gest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#396 26-12-2014 o 17h55

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Ja już się pogubiłam w tym komu wysłałam prezent, a komu nie, także jeżeli ktoś czuję się zapomniany, to jest mi bardzo przykro.
PS Dziękuję wszystkim za pamięć! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#397 27-12-2014 o 14h05

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

Święta się kończą i dziękuję bardzo za wszystkie prezenty. Dostałam trochę przepięknych ciuszków, ale najbardziej (i najwięcej) podarowałyście mi rzeczy do mieszkania, za co serdecznie wam dziękuję.
Korzystając jeszcze z ostatniej okazji, czy któraś z dziewczyn mogłaby mnie wspomóc w ostatnim dekorowaniu łazienki i podarować mi ubikację? Funduszy niestety brak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#398 27-12-2014 o 19h26

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Chciałam bardzo podziękować:
kawajka
Chantee
grundzia
Soanollia
aria90
Nemesis
Niki149
Franceska
Quique
Sparkle
Alyssa
Mikacz
Yubin
Rainbow
CharlotteYork
Prezenty są piękne i jeszcze raz bardzo dziękuje!
Mam nadzieje że o nikim nie zapomniałam, choć niektórym wysłać mogłam coś dopiero dzisiaj bo cały czas byłam w świątecznej krainie!
Jeżeli ktoś czegoś nie dostał ma pełne prawo kliknąć priv, dzięki temu będe mogła to nadrobić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Kocham was!

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#399 27-12-2014 o 20h09

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Wszystkie już dziękują, więc i ja (żeby nie być ostatnią jak na WF-ie...) chciałbym wam wszystkim podziękować za prezenty! Wszystkie mi się bardzo podobają! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#400 27-12-2014 o 20h58

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Ow to ja też jeszcze podziękuję...
Kirixa
nelumi
Ophaal
Oliwkaa
Raven627
za prezenciki niespodzianki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 31