Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 07-12-2013 o 21h20

Miss'wtajemniczona
Ewangelin
We li­ve, as we dream – alo­ne.
Miejsce: Keizaal

Witajcie pysiaczki!

Mam na imię Ania. Gram w różne gry w większości zabijanki. Ostatnio mam fazę na League of Legends i Diablo. Czytam też dużo książek chociaż ostatnio nie mam na to czasu. Już miesiąc męczę "Starcie królów" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Mam 16 lat i chodzę do pierwszej klasy technikum chemicznego na profil analiza-kryminalistyczna. Uwielbiam dubstep, rock i różnego rodzaju muzykę klubową. Jestem fanką Linkin Parka. Hm... Co by jeszcze o sobie powiedzieć... Już wiem! Uwielbiam kolor czarny, szary i biały. Nie potrafię się obyć bez słodyczy i... To chyba tyle o mnie.

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63788.jpg   

#2 07-12-2013 o 22h38

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Hej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

gratuluje technikum chemicznego, a szczególnie profilu. Trudno było się tam dostać? Ale musisz w przyszłości mierzyć w jakiś ciekawy zawód? Kryminalistyk? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Lubisz muzykę klubową, a kluby? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Z jakiego miasta jesteś? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3 07-12-2013 o 22h45

Miss'wtajemniczona
Ewangelin
We li­ve, as we dream – alo­ne.
Miejsce: Keizaal

Hmm... Od czego by słoneczko zacząć. Po pierwsze pochodzę z Lublina. Po drugie uwielbiam imprezy w klubach i po prostu kocham tańczyć <3 Do szkoły nie było trudno się dostać gorzej jest się utrzymać. Chociaż przedmioty zawodowe idą mi nieźle to nie nadążam za babką z podstaw przedsiębiorczości. Wiesz to ta jedna z tych bab których toku rozumowania nie da się pojąć. A przyszły zawód to raczej lekarz sądowy. Badanie zwłok itp.

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63788.jpg   

#4 07-12-2013 o 22h59

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

A duzo było chętnych czy to raczej mało oblegany kierunek? Ale PP nie są trudne, z tego co pamiętam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale co zrobisz, zawsze się zdarzy taki nauczyciel którego się nie lubi/nie rozumie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Lekarz sądowy powiadasz.. A od kiedy pomyślałaś poważnie o takim zawodzie? Od zawsze to było Twoim marzeniem, czy od momentu w którym musiałaś wybrac szkołę średnią? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#5 08-12-2013 o 14h27

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Ciekawy kierunek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Również nie mogę żyć bez słodyczy, więc doskonale Cię rozumiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1