Witam wszystkich, a szczególnie chłopaków których jest garstka. Ja, jako jeden z przedstawicieli rasy męskiej gram w ubieranki dla dziewczyn.
Całkiem niezłą zabawę czerpię z takiej rozrywki. Nie mam za dużo czasu, ale gdy go znajdę miło zasiąść prze laptopem i się pobawić taką wirtualną laleczką.
A tak przechodząc do setna sprawy to nazywam się Michał i chodzę do 4 klasy Technikum. Moją Miss?? ubieram w taki sposób, jakbym chciał aby moja dziewczyna się ubierała - ona woli spodnie... kobiety.
Co do moich zainteresowań to lubię sport w każdej postaci. Zazwyczaj są to zawody pływackie.
Przez moją dziewczynę, zostałem nakłoniony do oglądania Anime, co do Mangi mam mieszane uczucia - gubię się w czytaniu od prawej do lewej.
Jeśli macie jakieś pytania, to nie krępujcie się. W miarę możliwości odpowiem na nie dosyć dokładnie.
Pozdrawiam
PS Mój nick powstał od słodkiego zdrobnienia mojego imienia - sam cukier, a liczby to dzień i miesiąc urodzin.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 04-12-2013 o 19h54
#2 04-12-2013 o 21h59
O jesteś już 3 chłopakiem, którego tu widziałam A spodnie są po prostu wygodniejsze, więc wcale się nie dziwię Twojej dziewczynie, że często je nosi
#3 05-12-2013 o 00h00
W spódnicy kiepsko się skacze przez płot. Może Twoja dziewczyna lubi skakać przez płoty? :>
Piękna data urodzin! Rocznica agresji Trzeciej Rzeszy na ZSRR... (Niech mi ktoś odłączy baterie xD).
A jakie technikum? samochodowe może?
#4 08-12-2013 o 00h22
Co do mojego Technikum to takie ogólne, są różne profile. Uczęszczam na Informatykę, jeśli chcesz wiedzieć. Skakanie przez płot? Jakoś sobie tego nie wyobrażam, nie pasuje to do niej. Chociaż, kto tam wie, mi tam nic o tym nie wspominała. Macie jeszcze jakieś pytania?
#5 08-12-2013 o 07h08
Hej słodziaczku! (nie obrażaj się ja tak po prostu mam :3)
No cóż nigdy bym się nie spodziewała że będzie w tą gre grał chłopak a jednak już wcześniej się z tym spotkałam. Co do pytań... Z jakiego miasta, wsi bądź jeśli nie chcesz mówić to może z województwa pochodzisz? Masz ulubione kolory a jeśli tak to jakie? Grasz w coś na kompie albo czy coś czytasz? No i jaka jest twoja ulubiona potrawa? A w sprawie twojej dziewczyny... Spodnie są o wiele lepsze najbardziej w zimę i jesień. W lato jednak chyba spora część dziewczyn woli sukienki, spódnice no i krótkie spodenki. Jednak jeśli dziewczyna nadal chodzi w spodniach w lato to chyba ma kompleksy i boi się pokazać nogi...
No wiem dużo pytań jednak uwielbiam się znęcać nad innymi <3
Strony : 1