Hm... tylko 3 kapelusze, ale zawsze mogły być tylko 2. ^ ^"'
Ogólnie to bardzo śliczne są i niewiele się różnią, wiec nie narzekam już. A jutro już ten sądny dzień <3
Ostatnio zmieniony przez Misa (23-12-2013 o 00h02)
Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 37
Hm... tylko 3 kapelusze, ale zawsze mogły być tylko 2. ^ ^"'
Ogólnie to bardzo śliczne są i niewiele się różnią, wiec nie narzekam już. A jutro już ten sądny dzień <3
Ostatnio zmieniony przez Misa (23-12-2013 o 00h02)
Baww jakie śliczne, już użyłam *.* Szkoda, że trafiły mi się tylko dwa, wersja czarna z szarym oczkiem jest śliczna :<
Też tylko dwa, ale moja miss raczej nie nosi kapeluszy, więc nie ma katastrofy. Ciekawe co jutro będzie
Cztery kapelusiki i 10 MN lecz nie pamięta, w której paczuszce były *ach ta skleroza*
Tylko dwa kapelusiki, jestem bardzo ciekawa jak kolorystycznie wyglądają pozostałe.
jakie ładne ;_; dwa ostatnie strasznie mi się podobają, ale pech i nie trafiłam.
Śliczne kapelusze. Udało mi się złapać 4
Trafiłam tylko dwa. Ale uf, nie podobały mi się, więc to żadna strata.
Piękne kapelusze, niestety tylko 3 A taki ładny granatowy i niebieski
Oh, świetnie. Najmniej miałam trójek, więc mi się trafiły 3 sukienki. xD
Ale one są śliczne. Tak coś czułam, że najlepsze będzie na koniec i to będą suknie <3 I chyba nie tylko ja tak myślałam. ^ ^''
Oto jest, długo oczekiwana sukienka (6 kolorków + 50 MN - nie mogłam się powstrzymać ;P). Hmm, ładna chociaż bardziej kojarzy mi się z jakimś eventem w świecie filmu jak z samymi świętami ^^
Tylko 2
Ja też 6 sukienek. Ładna, prosta ale szykowna, na pewno się do czegoś przyda
Pięknie! Po ciągłych dwójkach na sam koniec zgarnęłam sześć sukienek! To się nazywa wynagrodzenie Wesołych!
Tee... zauważyłyście? Kapelusze są chyba do kompletu z sukienkami. A i gorsety z ostatnimi szpileczkami coś dobrze się kompletują. Muszę dokupić kolor czarny by to złożyć.
Ostatnio zmieniony przez Misa (24-12-2013 o 00h05)
Po długim okresie kompletnego pecha- komplet sukienek ^^ Czerwona paczka
Ja rózowy prezent i cztery śliczne sukienki. pokażcie fotkę ze wszystkimi kolorami!
Śliczna suknia! W ostatni dzień 6 kolorów, jestem zadowolona i już czuję tę Wigilijną atmosferę 8)
4 sukienki. Oprócz różowej mają całkiem ładne kolory (kocham czarno-brązową <3). Na pewno jakoś je wykorzystam.
tylko 2, a tak mi się podoba :< no to pech
Szału nie ma ale też nie jest tragicznie 4 sukienki + 10 MN. ogólnie spodziewałam się czegoś ciekawszego ale nie będę marudzić. wszystkim Miss życzę Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku!
Ps. niech kalorie pójdą w cycki ♥ :*
Ja złapałam tylko trzy, ale nie żałuję, bo trafiłam te, które kolorystycznie mi najbardziej odpowiadają ^^ Na rosyjskiej sześć, więc wrzucam fotkę dla nivata.
Link do zewnętrznego obrazka
Trzy sukienki, które są śliczne i tak myślałam, że na sam koniec eventu dadzą jakieś sukienki.
Czytając Wasze wypowiedzi, mam wrażenie, że miałam jakieś wielkie szczęście, bo prawie codziennie dostawałam 4 lub 6 kolorów. ;o