Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 27-11-2013 o 17h09

Miss'Żółtodziób
...

Cześć chciałam się przywitać z wami tutaj na forum. Jestem Kornelia. Mam 16 lat. Niby tak naście, ale trudny wiek gdyż nikt nas nie chce rozumieć.
Kocham fotografowanie a szczególnie roślin i nie rozumiem dlaczego ludzie je niszczą. Moim hobby jest także rysowanie m&a i jak sami wiecie bo skoro je rysuję to muszę też wiedzieć co to jest.
Moim ukochanym anime i mangą jest Soul Eater i właśnie moja nazwa od mojej ulubionej bohaterki. Lubię też Chronę i ten jego sposób poruszania się na pijaczyznę. xD Lubię też Kida jeśli akurat nie przeżywa symetrycznego napadu.
Możecie pytać gdyż celowo wszystkiego o sobie nie powiedziałam, abyście mieli mnie o co pytać. Oczywiście na podane tematy też porozmawiam. ^^

#2 27-11-2013 o 19h12

Miss'Żółtodziób
...

Hej, witaj na forum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Też uwielbiam rośliny i też nie pojmuję dlaczego ludzie je niszczą...
Jakiej muzyki słuchasz?

#3 27-11-2013 o 19h24

Miss'Żółtodziób
...

Zazwyczaj J-Rocka, ale nie pogardzę Jazzem. J-Rocka to najbardziej tego wykorzystywanego do anime jako opening czy ending.

#4 27-11-2013 o 20h29

Miss'Żółtodziób
Devaila
...

Jako, że mnie wypytałaś na wiadomy temat teraz moja kolej :3

Jakie obejrzałaś yaoi?
Rysujesz tylko postacie, czy z tłem itp? (bo różnie to bywa ^ ^)
Zrobisz galerie w stosownym temacie i pochwalisz się umiejętnościami rysowania? :3 (jesli już takowa nie istnieje, bo może nie zauważyłam xD)

#5 27-11-2013 o 20h41

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Witaj na forum i w grze Miss Fashion. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja uwielbiam rośliny, nie fotografować a się nimi zajmować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#6 27-11-2013 o 21h11

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Jej ktoś lubi Soul Eater tak jak ja... a przypadkiem Chrona to nie jest dziewczyna? Skoro to córka Medusy xD ...
Hymm a co do Kida to się zgadzam jest cudny, a jego napady są całkiem zabawne ... więc mi nie przeszkadzają... Z miłą chęcią zobaczę jak rysujesz, czyli wstawisz arty do działu ... Hymm j- rock? jednie to przy anime mogę ich posłuchać, ogólnie wolę k-pop xD

#7 28-11-2013 o 07h24

Miss'Żółtodziób
...

Z yaoi to ogólnie Level-C, Papa to Kiss in the Dark i teraz się męczę z Enzai. Nie dawno poznałam uroki tego cudownego gatunku wcześniej nie byłam do niego przekonana. ^^
Zależy czy mi się chce. Jeśli to ma być taki o sobie tam szkic to często rysuję same postacie metodą line art. Jeśli to już jest rysunek specjalnie dla kogoś to ma tło a już jak mówiłam od tego czy jest szczegółowo rozbudowane to zależy od mojego lenistwa i weny. *^*
Nie chcę was zanudzać a poza tym musiała bym zrobić zdjęcia aparatem do fotografowania roślin, no ale w sumie kartkę robi się z drzewa... Skaner jest zepsuty a mnie w szczególności nie lubi tak, że mi potrafi się rozpaść w samych rękach... T.T
Roślinkami też się zajmuję, ale tylko tyle co mi na parapecie stoją. Ogólnie widok z okna mam na ogródek gdzie kwiatków nie brakuje przez co nie mogę się oprzeć by od czasu do czasu nie wyjść z aparatem zwłaszcza o różnych porach roku i gdy pojawią się nowe okazy na horyzoncie. ;..;
Wiesz Scarlet widziałam już dużo tłumaczeń przy czym każde utrzymywało inną płeć demonicznego dzieciaka. Na początku utrzymywałam, że to chłopak potem, że dziewczyna potem że znowu chłopak... Więc na razie utrzymuję dziewczynę gdyż tak skończyło się na ostatnim odcinku którym obejrzałam. ^^
K-pop też coś słyszałam nawet lubię lecz gdy tak mam wybierać między j-rockiem, a k-popem wybrała bym to pierwsze. Pamiętam słyszałam kiedyś HyunA i 4minute. Może mi polecisz jakiegoś wykonawcę z tego gatunku? ^^

#8 28-11-2013 o 17h11

Miss'Żółtodziób
Devaila
...

A ja bym chętnie zobaczyła twoje prace, nawet na zdjęciach z aparatu :3
Wstaw /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#9 29-11-2013 o 15h55

Miss'Żółtodziób
...

Postaram się ^^
Od teraz zacznę grzebać w teczce czy ja przypadkiem czegoś ciekawego nie mam. Jak nie będzie to narysuję po prostu Makę ^^ Wątek założę być może w przyszłym tygodniu.^^

#10 30-11-2013 o 20h32

Miss'Żółtodziób
Devaila
...

Ooo, to ja już nie moge się doczekać~ x3

Twoja sygnaturka mi coś przypomina... takie 'coraz bliżej święta, coraz bliżej święta' xD

Ostatnio zmieniony przez Devaila (30-11-2013 o 20h32)

#11 30-11-2013 o 22h50

Miss'nieobczajona
Karachi
...

Hej.
Ja też uwielbiam fotografować rośliny.

Karachi

#12 01-12-2013 o 22h13

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Hej,

miło Cię poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Również bardzo lubię rośliny, również lubię je uwieczniać na fotografiach bo są piękne. Niestety w życiu nie mam do nich ręki i mimo, że bardzo się staram większość gnije lub usycha ;(

Pozdrowienia dla Ciebie!

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1