Siema, jestem Sahiel i jestem, zdaje się, jednym z nielicznych, a może i jedynym, chłopakiem na miss fashion. Konto założyłem dziś, bo spodobało mi się przebieranie wirtualnej postaci, ot, jako forma relaksu. Grę pokazała mi moja kuzynka, inaczej, pewnie bym się nią nie zainteresował. Czy mnie wciągnie i zostanę na dłużej, zobaczymy. Zobaczymy, czy mam jakiś gust i czy umiałbym ubrać dziewczynę.
Mam na imię Michał i w tym roku rozpocząłem studia na kierunku Towaroznawstwa. Interesuję się ogólnie pojętym tematem science fiction oraz fanstasty, jednak moim ulubionym serialem jest "Sherlock", który kompletnie nie podpada pod żadną kategorię. Po za tym, jestem wielkim entuzjastą "Gry o tron" (póki co, tylko serialu, nie mam czasu zabrać się za książki). Co jeszcze... Lubię historię, zwłaszcza średniowiecze. Moim ulubionym kolorem jest niebieski, liczbą siedem, a zespołem Queen. Jeśli chcecie wiedzieć coś jeszcze, pytajcie!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 27-11-2013 o 00h57
#2 27-11-2013 o 01h05
Chłopakiem nie jesteś jedynym, bo jest was tu trochę, choć jak na razie tylko Evil i ty postanowiliście się przyznać do płci na forum, więc brawa za odwagę
Skoro już zachęcasz do pytań... Jakie piosenki Queen uważasz za najlepsze i czy uważasz, że jeszcze jakiś zespół jest godny polecenia?
Co do historii to jestem w lekkim szoku, bo niewiele osób uznaje ją za ciekawą.
A nazwa kierunku studiów brzmi niezbyt zachęcająco... Tak trochę nudnawo jak mam być szczera. Planowałeś się tam dostać czy to tylko przypadek/koło ratunkowe?
Ps. Pozdrów Arię
#3 27-11-2013 o 01h10
Ojeju, masz na myśli Sherlocka produkcji BBC? Nie mogę się doczekać 3 sezonu...
ps Moriarty was real!
#4 27-11-2013 o 01h12
Szczerze powiedziawszy, kierunek wypadł dość przypadkowo, aczkolwiek zawsze byłem niezły z fizy i chemii, a tam to podstawa, więc czemu nie? Znajomi mnie zachęcili. Można po tym np. robić w kontroli jakość, albo kontroli celnej. No i najważniejsze, mieć inżyniera.
Co do Queen, nie będę oryginalny twierdząc, że "Bohemian Rhapsody" to hit nad hity, przez swoją złożoność i... długo mi mówić. Ogólnie lubię tradycyjnego rocka.
Wiem, że mało kto tak generalnie uznaje historię za ciekawą, ale wielu moich znajomych jest w bractwie rycerskim, więc nie jest to dla mnie aż tak dziwne.
I widzę, że Aria już o mnie uprzedziła Poszła już chyba spać, ale przekaże.
P.S. Cohelia, dokładnie. I jestem z tych, którzy... SPOILER! twierdzą, że Moriarty nie zginął.
Ostatnio zmieniony przez Sahiel (27-11-2013 o 01h13)
#5 27-11-2013 o 10h30
Myślę, że na pewno poradzisz sobie z tworzeniem interesujących kreacji, któż inny jak nie chłopak wie, w czym dziewczyna (w tym przypadku wirtualna) wygląda najlepiej Na moim podium na I miejscu jest właśnie chłopak (cóż za wstyd przegrać w grze dla dziewczyn z chłopakiem haha). Rozumiem, że studiujesz na jakiejś Politechnice? W jakim mieście jeśli to nie tajemnica. Twoi koledzy z roku pewnie nie podeszli by zbyt poważnie do Twojego nowego zainteresowania, więc jeśli chcesz zachować 1000% anonimowości zrozumiem Co do historii, to zdawałam ją na maturze, ale ciężko mi powiedzieć, żeby była ona moją pasją. Trafiłam w liceum na 3 fantastycznych nauczycieli (co rok nowy) każdy z nich potrafił mnie zainteresować tym co mówił, lubiłam chodzić na ich lekcję. Dodam tylko, że maturę rozszerzoną z historii zdałam, ale bez szału Też lubię Queen i nie tylko... a wszystko przez to, że... jak dostałam moją pierwszą wieżę od rodziców, dawno dawno temu nie miałam żadnych płyt i słuchałam płyt mojego taty Spodobało mi się więc tak już zostało. Pozdrawiam i życzę powodzenia w grze!
#6 27-11-2013 o 11h05
Nie, na zwykłym uniwersytecie, w Olsztynie. Wydział Nauk o Żywności. Pozdrawiam również.
#7 30-11-2013 o 20h40
Witamy kolejnego rodzynka
Czas na pytania, bo ja wścibska jestem. Queen i poza tym co jeszcze? Wspominałeś klasyczny rock, ale konkretnie jakie zespoły? ;] Bo trochę tych legend było.
Poza tym jaka fantastyka? Jakichś autorów możesz polecić?
Co do zostania inżynierem - wybór dobry. Kierunek brzmi interesująco i jeśli po nim są jakieś perspektywy, to jeszcze lepiej ;] Właściwie to jakie ma się zajęcia na takim Towaroznastwie?
#8 03-12-2013 o 23h57
Olsztyn! Teraz powinnam zapytać, czy masz żonę, a jeżeli nie, to czy planujesz, bo mam taką kumpelę w Olsztynie... Dobra, żartowałam xD
Chciałamzapytać o zajęcia na towaroznawstwie, ale Fox mnie uprzedziła.
Rosyjska fantastyka też?
#9 04-12-2013 o 21h54
Lillchen znam tą koleżankę co męża szuka ?
#10 04-12-2013 o 23h58
Jessica23, nie strasz mnie. Jeżeli ją jakimś cudem znasz (sztuki piękne, więcej mogę na privie ;P), to ja umrę w trybie natychmiastowym, bo to znaczy, że świat jest wioską. Nawet nie globalną.
#11 05-12-2013 o 18h38
Przepraszam, ale nie miałem czasu wcześniej odpisać.
Led Zeppelin, Motorhead, Kult, Gunsi i wiele innych. A co do fantastyki, raczej tradycyjna i raczej nie Rosyjska. Tolkien oczywiście, Prachett, Sapkowski... Zajęcia na towaroznawstwie na razie są dość ogólne chemia, fizyka, matma, potem będzie mikrobiologia i bardziej "branżowe przedmioty".
#12 05-12-2013 o 19h38
O, fajnie, Tolkiena nie znałam, ani Pratchetta, dzięki za polecenie. <3 <3 <3
Heloł. :> Z marszu na finały, brawissimo! Szybko się rozkręcisz i wskoczysz na podium, skoro od razu na wejściu znalazłeś się w pierwszej 50, powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez nivata (05-12-2013 o 19h40)
#13 05-12-2013 o 20h08
Nivata, jak to, nie znałaś Tolkiena, czy po prostu nie czytałaś?
#14 05-12-2013 o 20h39
Znałam znałam, tak i Tolkiena jak i Pratchetta, ale w sumie nie czytałam like never. Do Władcy Pierścieni miałam cztery podejścia, ale cóż, nie dałam rady. xd
#15 05-12-2013 o 21h07
Myślałem, że w ogóle o Tolkienie nie słyszałaś, co byłoby nieco przerażające.
Strony : 1