Niedługo przyjdzie pora rzucić dziadka i poszukać "powiewu młodości" Kounette.
Jednak razem z powiewem młodości przyjdą misje, w których trzeba dwukrotnie wydać dużą ilość MM... aż się odechciewa.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 43
Niedługo przyjdzie pora rzucić dziadka i poszukać "powiewu młodości" Kounette.
Jednak razem z powiewem młodości przyjdą misje, w których trzeba dwukrotnie wydać dużą ilość MM... aż się odechciewa.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
O tym samym pomyślałam Ale co tam, w realnym życiu jestem wzorowo wierna od sześciu lat, to chociaż w grze sobie pozmieniam facetów wedle zasobności portfela )
Leonardo wydaje się odrobinę smutny. Może coś przeczuwa.
Dzień pierwszy mojego podartego pamiętniczka:
Strażak Renan nie lubi chodzić do kina, gdzie są dziwnie ubrane czarownice x3
Ostatnio zmieniony przez Misa (22-09-2013 o 15h53)
Misa, Renan niechętnie uczęszcza też na seanse o północy:)
Motionell napisał
Misa, Renan niechętnie uczęszcza też na seanse o północy:)
Powinni zrobić jakiś limit z tym szukaniem facetów... Już od dobrego tygodnia (może dwóch..?) latam za Kounette i nic. Jak tak dalej pójdzie to moje Halloween będzie słabe D:
dzień pierwszy
Dzisiaj się zaczęły łowy na Eddie'go francuskiego. Dzisiejszy dzień zakończony porażką ...
Zapamiętać : na jutro przynieść oszczepy, łuki i dzidy.
jak mam zdobyć miliardera nie mogę go jużupolować 2 tygodnie
gdzie jest milioner?
Już drugi raz udało mi się zdobyć faceta tym sposobem. Może to przypadek, ale i tak się podzielę. :S
Mój sposób to:
• 'najlepsze' wszystkie statystyki (0%, 100%, 58 kg, 100%)
• zjedzenie Czekoladowego Jajka
• założenie stroju, który wcześniej mieliśmy kupić (np. Christopher i strój Piosenkarki Glamour)
Nie gwarantuję, że zadziała, ale przecież zawsze warto spróbować. :3
Na mnie to nie zadziałało dwa razy, a nie sądzę, żebym była aż takim pechowcem, więc to po prostu przypadek, że akurat po takich akcjach udało Ci się usidlić dziada.
Miyane napisał
Już drugi raz udało mi się zdobyć faceta tym sposobem. Może to przypadek, ale i tak się podzielę. :S
Mój sposób to:
• 'najlepsze' wszystkie statystyki (0%, 100%, 58 kg, 100%)
• zjedzenie Czekoladowego Jajka
• założenie stroju, który wcześniej mieliśmy kupić (np. Christopher i strój Piosenkarki Glamour)
Nie gwarantuję, że zadziała, ale przecież zawsze warto spróbować. :3
Ostatnio zmieniony przez Misa (24-09-2013 o 00h22)
Ja złapałam Ch. za 1 podejściem w obu przypadkach.
Nie wiem, może to szczęście głupiego... xD
Ostatnio zmieniony przez Miyane (24-09-2013 o 00h28)
Jezdem zazdrosna w takim razie. ;_; Ja czasami siedzę na jednym poziomie 13 DNI, bo nie mogę złapać gnoja, a niektóre z was za 1 razem. XD
TAK! Zrobiłam tak jak napisała Miyane i się udało! Może to przypadek, ale... TAAK! *,*
Prawie za każdym razem "łapałam" chłopaka w pierwszym podejściu. Jedynym wyjątkiem był ten stary dziad , a specjalnie się nie przebieram, statystyki też są różne, więc to w dużej mierze zależy od szczęścia i przypadku
Hej dziewczyny;) nie wiem czy to w tym dziele pytać ale proszę o poradę..
miałyście taką sytuację, że wypełniłyście misję od chłopaka i nie dostałyście nagrody?? powinnam dostać biżuterię za kupno sukienki ale nie mam jej w szafie więc wygląda na to, że jej nie dostałam..? (
Trzeba tę sukienkę ubrać jeszcze.
tak, ubrałam, ale nic nadal nie dostałam..?
A weszłaś jeszcze po ubraniu stroju w akcje chłopaka żeby (tak gdzie jest koło jego postaci czerwony wykrzyknik) zatwierdzić?
a jeśli ten wykrzyknik już zniknął, to znaczy, że spózniłam się z wykonaniem misji?
Dzień 3 (nie ma dnia 2 bo nie napisałam )
Eddie francuski jeszcze nie padł łowy trwają
Lola886 na to wygląda, zadanie od chłopaka jest ważne przez 24h.
Yay! Najwyraźniej strój cukierkowej laleczki spodobał się Renanowi, ponieważ już za 3 razem udało mi się go poderwać. <3
Stary dziad lubi róż. O 22 zerwałam z Leo, przed 9 mam dziada, to lubię