Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 43

#551 23-08-2013 o 00h33

Miss'Żółtodziób
...

dzień 8 czy 9 - matematycy nie bywają w klubach

#552 23-08-2013 o 08h39

Miss'na całego
Preeti
...
Miejsce: Kraina Bollywood

Dzień 3 - życie jest piekne! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Kounette złapany /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png zauważyłam też że lepiej idzie mi znajdowanie ich gdy tuż przed podrywem zmienię strój /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png dziś miałam wszystko idealne, zjadłam czekoladową kurkę, i przypomniałam sobie o moich perfumach, użyłam ich, wylogowałam się, zalogowalam ponownie, zmieniłam ciuszki i wio na disko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png i udało się. Teraz zostaję przy tym facecie na dłużej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#553 23-08-2013 o 14h00

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Hej, 37+! Ile razy musiałyście korzystać z siłowni, żeby Liz się przekonała o czystości Waszych zamiarów i pięknie przyjaźni? <3

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#554 23-08-2013 o 14h01

Miss'OK
Aria
...

Hildee napisał

Dzień Drugi - Starsi panowie najwyraźniej nie przepadają za pachnącymi czekoladą, idealnie ważącymi dziewczynami D:

A przelogowałaś się?

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#555 23-08-2013 o 14h08

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

nivata napisał

Hej, 37+! Ile razy musiałyście korzystać z siłowni, żeby Liz się przekonała o czystości Waszych zamiarów i pięknie przyjaźni? <3

Ja miałam Liz za pierwszym lub za drugim razem.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#556 23-08-2013 o 14h11

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Do mnie przekonała się dopiero za 5. razem, do Amika za 10 lub 20, a do Kasydy za 1. To jest bardzo zróżnicowane. ^^

#557 23-08-2013 o 14h27

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Acha, czyli jak z facetami w sumie. Tyle fajnie, że można co pół godziny na nią polować, a nie tylko raz dziennie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#558 23-08-2013 o 17h08

Miss'Żółtodziób
...

jak zerwać z chłpakiem

#559 23-08-2013 o 17h18

Miss'Żółtodziób
...

jak zerwać z chłopakiem?

#560 23-08-2013 o 17h21

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Dlaczego piszesz post pod postem? W tym wątku znajduje się już odpowiedź na to pytanie, powinnaś poszukać odpowiedzi zamiast spamować.

Zastanawiam się, czy Wasze "sposoby" faktycznie coś dają? Czy ładniejsze ubranie, tańczenie i zjedzenie czegoś słodkiego zwiększyło szansę na znalezienie chłopaka?

Ostatnio zmieniony przez MariaANTONINA (23-08-2013 o 17h21)

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#561 23-08-2013 o 20h33

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Aria napisał

Hildee napisał

Dzień Drugi - Starsi panowie najwyraźniej nie przepadają za pachnącymi czekoladą, idealnie ważącymi dziewczynami D:

A przelogowałaś się?

Yup, wszystko według recepty i niestety nic z tego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#562 23-08-2013 o 20h44

Miss'na całego
Preeti
...
Miejsce: Kraina Bollywood

MariaANTONINA, nie wiadomo, być może to tylko zbiegi okoliczności, ale jak na razie wielu osobom to pomogło, więc ja trzymam się tej wersji że to coś daje i z tego korzystam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#563 23-08-2013 o 20h54

Miss'Żółtodziób
...

Ech... Postępuję według Waszych rad, ale z Leonardem już tak zgrabnie nie idzie. Czekam na północ żeby zapolować po raz trzeci... ;] Może to pokuta za to, że poprzednich trzech odnajdywałam za pierwszym razem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No cóż. Muszę poczekać... Oby nie aż tak długo, jak piszą niektóre z Was...
Do MariaANTONINA Nie sądzę żeby to miało jakiś wielki wpływ... Bo poprzednich trzech miałam za pierwszym razem, a nie tańczyłam, nie przebierałam się, nie przelogowywałam, nie dawałam czekolady... Jedynie pilnowałam wskaźników, aby były najlepsze. Teraz zaś nic nie daje... To chyba kwestia szczęścia.

Ostatnio zmieniony przez marzycielka93 (23-08-2013 o 20h55)

#564 23-08-2013 o 20h56

Miss'OK
Hildee

Też tak myślę. Codziennie po prostu 50% szans, że się trafi jeśli ma się wskaźniki na maksa albo coś w tym stylu, a reszta to zbieg okoliczności. Smutny, bo żem bez kasy ;_;

#565 23-08-2013 o 20h57

Miss'Żółtodziób
...

marzycielka93 napisał

Ech... Postępuję według Waszych rad, ale z Leonardem już tak zgrabnie nie idzie. Czekam na północ żeby zapolować po raz trzeci... ;] Może to pokuta za to, że poprzednich trzech odnajdywałam za pierwszym razem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No cóż. Muszę poczekać... Oby nie aż tak długo, jak piszą niektóre z Was...
Do MariaANTONINA Nie sądzę żeby to miało jakiś wielki wpływ... Bo poprzednich trzech miałam za pierwszym razem, a nie tańczyłam, nie przebierałam się, nie przelogowywałam, nie dawałam czekolady... Jedynie pilnowałam wskaźników, aby były najlepsze. Teraz zaś nic nie daje... To chyba kwestia szczęścia.

Weź jeszcze pod uwagę, co napisała raz Kouki w bugach. Na dalszych poziomach jest trudniej, więc z każdym następnym facetem trzeba więcej kombinować, bo dotąd wystarczyły może same wskaźniki. Tak to rozumiem.

Ostatnio zmieniony przez Misa (23-08-2013 o 20h57)

#566 23-08-2013 o 21h05

Miss'Żółtodziób
...

W sumie to by mogło mieć sens.... Dlatego zaczęłam korzystać z Waszych rad. Spodziewałam się, że z poziomu na poziom będzie coraz trudniej. Spodziewałam się również, że limit szczęścia kiedyś się kończy. ;-) Ile razy można od razu znajdować faceta. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Więc czekam na północ, czekoladka, tańce, inny strój... i może Leo się skusi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#567 23-08-2013 o 22h35

Miss'Żółtodziób
...

marzycielka93 napisał

W sumie to by mogło mieć sens.... Dlatego zaczęłam korzystać z Waszych rad. Spodziewałam się, że z poziomu na poziom będzie coraz trudniej. Spodziewałam się również, że limit szczęścia kiedyś się kończy. ;-) Ile razy można od razu znajdować faceta. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Więc czekam na północ, czekoladka, tańce, inny strój... i może Leo się skusi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

nie wiem który raz będziesz go podrywać ale uwierz nie wychodzi wszystko za pierwszym razem do 22 poziomu szło mi łatwo z podrywaniem a teraz o północy będzie 12 dzień na podryw i narazie nic liczę że to będzie 12 moja szczęśliwa noc i go wkońcu poderwę  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

#568 23-08-2013 o 23h12

Miss'Żółtodziób
...

Vodoka A na kogo teraz polujesz? ;-) Ja podejrzewam, że jak z Leo się zmieszczę w siedmiu dniach to będzie niezły wynik. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Oj tam. Niebawem północ. Czekoladka i w drogę na łowy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tylko ja się zastanawiam, co będzie dalej, skoro już mi się pojawiły problemy przy Leo...
W każdym razie będę trzymać kciuki żeby Twoje najbliższe łowy były owocne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#569 23-08-2013 o 23h22

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Ja jutro ruszam na podboje na siłownię,zaprzyjaźniać się z Liz <3

Mam nadzieję,że nie zajmie mi to całego dnia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#570 23-08-2013 o 23h31

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Nivacie zajęło to cały dzień, około 10 razy musiała udac się na siłownię, ale w końcu ją złapała. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#571 23-08-2013 o 23h35

Miss'Żółtodziób
...

Motionell napisał

Ja jutro ruszam na podboje na siłownię,zaprzyjaźniać się z Liz <3

Mam nadzieję,że nie zajmie mi to całego dnia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Szczęściara~ Ja dopiero pojutrze. ^ ^''
Czyli muszę ćwiczyć tyle razy aż mi się uda? To muszę nieco przytyć, by nie wychudnąć od tych ćwiczeń.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#572 23-08-2013 o 23h37

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

O tyle lepiej,że można całą dobę tę akcję wykonywać,a nie tylko raz dziennie;)

Misa ,może za to złapiesz za 1.razem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#573 23-08-2013 o 23h45

Miss'Żółtodziób
...

Motionell napisał

O tyle lepiej,że można całą dobę tę akcję wykonywać,a nie tylko raz dziennie;)

Misa ,może za to złapiesz za 1.razem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Może~ ale to się jeszcze okaże  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png
Trzymajcie za mnie kciuki. Ale to dopiero pojutrze, bo mam jeszcze 2 sesje z psychologiem. Nie wiem po co mi to, jak dobrze się już czuję. xD

#574 24-08-2013 o 00h05

Miss'OK
Hildee

Dzień Trzeci... Patenty nie działają, dziada jak nie było tak nie ma ;_;

#575 24-08-2013 o 00h06

Miss'Żółtodziób
...

Hildee napisał

Dzień Trzeci... Patenty nie działają, dziada jak nie było tak nie ma ;_;

Dokładnie. Dzień trzeci minął. Leo się nie skusił. Nie pomogła czekolada, inny strój... Przelogowanie też nie...

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 43