3 dni prób w nalezieniu chłopaka, jestem na 9 poziomie, i pełna nadziei, że jutro już się znajdzie i będę mogła przejść dalej.
"Jak człowiek nie marzy umiera" - Ryszard Riedel.
3 dni prób w nalezieniu chłopaka, jestem na 9 poziomie, i pełna nadziei, że jutro już się znajdzie i będę mogła przejść dalej.
Hmmm... 6 dni prób i dalej nic :S
mi się udało za pierwszym razem xd
musisz próbować dalej
Problemy ze znalezieniem chłopaka nie zaliczają się do Bugów. Jest to kwestia szczęścia. Czasami uda się za pierwszym razem, czasami nie.
Próbuj , próbuj. Ja poderwałam chłopaka drugiego dnia. Moja Miss ma wzięcie !!
Niemożliwe, żeby pech trwał już od tygodnia...
Mam problem Chłopak chce mnie zabrac na romantyczna kolacje i musze kupic sukienke za 8000 MM ale ja nie mam tyle i pisze ze tez nie musze kupywac i jak mam isc na randke.??
Gabita17 napisał
Mam problem Chłopak chce mnie zabrac na romantyczna kolacje i musze kupic sukienke za 8000 MM ale ja nie mam tyle i pisze ze tez nie musze kupywac i jak mam isc na randke.??
Jak można zerwać z chłopakiem?
Nostie napisał
Jak można zerwać z chłopakiem?
Te misje od chłopaków są całkiem całkiem. Dziś wystarczyło mi zagłosować na 20 Miss i dostałam od niego dodatkowe 300 MM
Co do podrywania chłopaków, upewnijcie się, że macie dobre samopoczucie (najlepiej 90+), nie jesteście głodne i ogóle wasza Miss ma się dobrze (;
Mógłby mi ktoś powiedzieć ile MM i MN daje chłopak z 13 poziomu ( nie wiem jak się nazywa).
Nana napisał
Mógłby mi ktoś powiedzieć ile MM i MN daje chłopak z 13 poziomu ( nie wiem jak się nazywa).
Prakseda napisał
Nana napisał
700 MM i 600 MN
Dalej nie znalazłam chłopaka... nawet jak samopoczucie jest na 100%, jest najedzona i czysta... cały czas nic.
Gram już 9 dzień moja Miss jest cacy i nie mogę dalej zerwać z chłopakiem .... zaznaczyć jeszcze trzeba że na 7 poziomie jestem od 9 dni i dalej nic nie mogę z tym fantem zrobić..... mam dalej czekać aż ja z nim zerwę czy może chłopak sam zerwie ? Łatwiej by było jakby on ze mną zerwał.
Pomocy! Moja Miss jest czysta, zadowolona i najedzona (100%), ale od 4 dni nie może znaleśc chłopaka! Ma już 9 poziom i chce nowego, a nie Jeana - Pierra Spadaj.
Czy to błąd?
Niestety poderwanie i zerwanie z chłopakiem zależy też od szczęścia. Nie jest to błąd gry. Może spróbujcie wykonać tę akcję o innej porze niż zwykle?
ja jestem już na 11 , a zaraz bede na 12 .. chce wreszcie zmienic bruneta na blondyna , bo on mi sie podoba najbardziej )
Mi się jakoś zawsze udaje poderwać chłopaka. Po prostu pilnuj żeby miss była zawsze najedzona, miała dobre samopoczucie, higienę i wagę poniżej 60kg.
ja chciałabym zapytać , może wiecie , ilu jest chłopaków w tej grze (mam na myśli tych od randek) ?
Misa napisał
Prakseda napisał
Nana napisał
700 MM i 600 MN
Mi się wydawało, że ten z 13 poziomu daje 500MM i 400MN. To ten z 16 daje tyle co podałaś. Wiem, bo mam go teraz poderwać.
jak w poziomie 7 zerwać z tym chłopakiem? pomocy
kicia003cool napisał
jak w poziomie 7 zerwać z tym chłopakiem? pomocy