Lynn
Ależ ładna pani, z klasą. A do tego jeden z moich ulubionych kolorów. 10/10
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
Lynn
Ależ ładna pani, z klasą. A do tego jeden z moich ulubionych kolorów. 10/10
Lynn-Śliczna stylizacja tylko spinka trochę mi się nie podoba 9/10
Sszyszka- Nic bym nie zmieniła. Super 10/10
Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (29-12-2013 o 16h06)
Znasz już moją opinię
I nadal nie podobają mi się te rajstopy 8/10
Pięknie, kojarzysz mi się z jakąś gwiazdą... Może tego koloru ciut za wiele, ale fajnie dzięki temu widać akcent kolorystyczny, jakim są włosy. 10/10
martak111 napisał
I nadal nie podobają mi się te rajstopy
Ostatnio zmieniony przez Lynn (29-12-2013 o 16h22)
Lynn - nie pasują mi dodatki do sukienki.. 6/10
Stylizacja bardzo delikatna, kobieca, z klasą. Miss sprawia wrażenie bardzo wytwornej. 10/10
Jak ja lubię takie stylizacje. Urocze, dziewczęce...to pewnie dlatego, że sama nie potrafię takich tworzyć. ;P Twoja kreacja odpowiada mi kolorystycznie. Nie wspominając już o tym, że miss ma śliczną buzię! Zauważyłam tylko, że biały szal nachodzi na rękaw swetra, ale to nie jest już Twoja wina, tak więc 10/10.
Twoja kreacja jest stylem trochę podobna do poprzedniej i znowu mi się podoba. wszystko do siebie pasuje, poza tym lubię połączenie czerwieni i szarości. 10/10
Miss wygląda, jakby nie miała ust, nie podoba mi się kolor jej włosów. Poza tym wszystko super, cud miód i orzeszki. 9/10
Bardzo fajna stylizacja, tylko ta lira mi nie pasuje
Dodałabym jakieś dodatki.
8/10
Bardzo, bardzo mi się podoba, tylko wstążka przy kapeluszu nie pasuje do całości, mogłaby być ciemniejsza 9,5/10.
Mila-pomysłowa stylizacja. Dodałabym bransoletkę. Naszyjnik zmieniłabym na delikatniejszy 8/10
A ja nadal będę uparcie twierdzić, że bardziej podobała mi się wersja z tą połyskującą bluzką! Nie licząc tego, podoba mi się wszystko. 9/10
Agata112403
Poprawna stylizacja, nieśmiertelne połączenie bieli i czerni. Śliczna buzia. Ale brak "tego czegoś".
8/10
Roccoco
Nie jestem pewna, czy podoba mi się makijaż. Do tej spodnicy raczej nie, wybrałabym jakąś szerszą kieckę Poza tym świetny pomysł, połączenie szarości i brązu - ciekawe
9/10
Ostatnio zmieniony przez dyokira (29-12-2013 o 18h26)
Dyokira-nie podoba mi się ten szal(?) na rękach. Zmieniłabym buty. Ta stylizacja jest taka słodka 8/10
Ładna miss, lecz troche nie moj styl Wszystko ze soba wspolgra wiec daje 9/10
stylizacja z pazurem. podoba mi się, tylko trochę gryzie mnie ten pasek i krzyż (zieleń, czerwień)
9/10
Oluseq-zostaję przy mojej ocenie. Usunęłabym mgłę 9/10
Uwielbiam tę spódnice <3
Według mnie stylizacja jest trochę nudna
Ładne połączenie bieli z czernią, zmieniłabym makijaż oraz fryzurę 7/10
Niebieska Mikołajowa? -.^ Nie kręcą mnie futrzaste rzeczy oraz akurat ta kolorystyka - lubię to połączenie, ale czegoś tutaj brakuje, czegoś co ożywiłoby ten strój, bo wydaje się zmatowiały. Dla mnie mocne 7/10
Nie pasuje mi tutaj ta etola i kapelusz, jakoś tak nie od parady się wydają a przynajmniej ich kolor
Fajnie dobrany naszyjnik (?)
No i cudna twarzyczka
8/10
Fajnie tylko co jest z tymi butami? To mi się źle wyświetla czy naprawdę buty są przed spódnicą?? Nie mniej jednak wygląda to dziwnie. Daję 9,5/10.
Ładna stylizacja, ale widziałabym troszkę bardziej "podniesioną" fryzurę i mniejszą ilość bransoletek. 8/10
Stylizacja świetna, choć te rajstopy są dla mnie zbyt świecące.. Ale i tak 10/10
Setarah
Trochę taka mroczna, gotycka dama - jest elegancko, ale też trochę tajemniczo. Podoba mi się, że złamałaś czerń ubioru tymi marchewkowymi włosami, świetnie to się komponuje! Może wybrałabym jednak jakieś pończochy albo rajstopy zamiast krótkich skarpetek. 8/10