Bluzka nie pasuje do tej spódnicy,do tego te buty. I ten make-up . 7/10
Wilk127 jeżeli już kogoś oceniłaś,to napisz ocenę dla innych użytkowników i jak możesz to w skrócie opisz co i jak.
Ostatnio zmieniony przez YooSti (23-11-2013 o 19h59)
Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 71
Bluzka nie pasuje do tej spódnicy,do tego te buty. I ten make-up . 7/10
Wilk127 jeżeli już kogoś oceniłaś,to napisz ocenę dla innych użytkowników i jak możesz to w skrócie opisz co i jak.
Ostatnio zmieniony przez YooSti (23-11-2013 o 19h59)
Ten żółty jest cudowny!!! Tylko te rajstopy mają moim zdaniem za mocną kreskę. Ale za żółtyy 9,5/10
Lillchen: Zmieniłabym buty na szare albo białe. Fryzura okropna 8/10
Aww dżizas what is it? Nogawka spodni na bucie,do tego pończochy. Jak przepaska na oku,to nie kokardka we włosach. Jak dla mnie 5/10
Cudowne żywe, soczyste kolory. Stylizacja bardzo mi przypadła do gustu. Jedyne co bym zmieniła ta fryzura. 9/10
Zmieniłabym buty na lżejsze i kolczyki na jakieś srebrne, bo te bardzo zlewają się z fryzurą
9/10
Przepiękna...Poraz pierwszy te oczy mi sie podobaja ! w tej stylizacji, fryzurze wygladaja idealnie gratuluje i zazdroszcze szczerze mowiac 10/10
Jaki świetny casual i te kolory. Jedynie bluzka za bardzo nie pasuje. 9.5/10
o jaaa jak zobaczylam Twoja stylizacje to pojawil mi sie usmiech na ustach :d bardzo wesola fajna i z pomyslem, poza tym uwielbiam polaczenie czerni z zolcia mam do niej sentyment bo w takich barwach stanelam na podium 10/10
Stylizacja bardzo przyjemna dla oka, z dobrym doborem kolorów. Bluzka nie jest najlepiej dopasowana, ale to szczegół.
9/10
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (23-11-2013 o 21h04)
Ashanti, jak zawsze na luzie i jak zawsze stylowo. Wciąż nie mogę się przyzwyczaić, że masz najjaśniejszą karnację, bardzo lubiłam tamtą wersję. Nie podobają mi się tu tylko buty. 9,5/10
Bardzo dziewczęca stylizacja,jedyne co mi się nie podoba to te pończochy,grochy gryzą się ze sznurówkami w trampkach 9/10
Kapelusz w połączeniu z fryzurą sprawia wrażenie jednego wielkiego kapelusza. Podoba mi się zastosowanie tego paska oraz przezroczystej spódnicy. Całość kolorystycznie wypada prześlicznie! Mam skojarzenia z renesansem. <3
10/10
Ładny styl, podobna do królowej śniegu i to mi się w niej podoba 10/10
Zupełnie nie mój styl. Jedyne co mi się w stroju podoba to buty. Są śliczne. 2/10
troche z twarzy taka pin up girl szkoda ze reszta stylizacji nie idzie w tym kierunku bo fajnie by sie to zgralo ale i tak ok . Troche nie pasuja mi tylko te kolczyki 9/10
Ślicznie. Moje jedyne zastrzeżenia dotyczą spodni, które według mnie powinny być innego koloru. 9/10
Wow miss, która ma zamiar iść na polowanie tylko ciekawe, na co albo, na kogo?
Bardzo ciekawa kreacja, ale wyraz twarzy miss jest taki przygnębiający popracowałabym nad makijażem, i może ten płaszcz z tyłu zmieniła albo całkiem albo kolor jego 7/10
Kirixa: Berło jest całkowicie zbędne, bo przyciąga uwagę, która powinna być skierowana na twarz (piękną <3) 10/10
Błyskawice i łańcuchy są niepotrzebne, do zakolanówek - koniecznie buty z zakrytymi palcami. Zamieniłabym kokardkę we włosach na coś innego.
6/10
W twoim stroju zmieniłabym tylko rajstopy i oczy. 7/10
Stylizacja ładna i zgodna,ale bez szału.To nie jest do końca mój styl.Do tego te ponure kolory.7/10
Ostatnio zmieniony przez georginachane (23-11-2013 o 22h39)
Crys -Ten kaptur nie wyglada najlepiej, ale sama stylizacja bardzo mi sie podoba bo uwielbiam te wasze luczniczki <3 9/10 za ten kaptur.
Georginachane -Nie podoba mi sie. Ani troche. Te kozaki moim zdaniem w ogole nie pasuja do lekkiej spodniczki. 4/10
PS Przepraszam za brak polskich znakow.
Ostatnio zmieniony przez Winoa (23-11-2013 o 22h43)
georginachane
Do tej spódnicy bluzka nie pasuje,do tego buty,najlepsze były by szpileczki.Po za tym za łyso,brakuje torebki i żakietu 5/10
Winoa
Twoja stylizacja kojarzy mi się z tańcem flamenko,jedyne co nie pasuje to ten róż,jest za mocny,bardziej by pasował delikatny rumieniec 8/10
Ostatnio zmieniony przez YooSti (23-11-2013 o 22h43)
Te oczy beda mnie przesladowac do konca zycia >_< Sa straszne. Przez nie nawet nie mam sily patrzec na pozytywne strony tej stylizacji. Zgaduje ze mialo to byc cos w rodzaju zartu, ale ja sie tych gal altentycznie boje :x 3/10