cóż, totalnie nie mój styl..ale ciekawie to wygląda a o gustach się nie dyskutuje.. 9/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 62 63 64 65 66 ... 71
cóż, totalnie nie mój styl..ale ciekawie to wygląda a o gustach się nie dyskutuje.. 9/10
Jak dla mnie stylizacja jest przeładowana. Wszystko się zlewa. A opaska nie pasuje do koloru włosów. Ale lubię czarny i to jest plus 3/10
Moim zdaniem zamiast ptaków powinna być jakaś elegancka torebka ale ogólnie kreacja mi się podoba 8/10
Ładna stylizacja ale prawie wszystko od gwiazd. Ja bym dodała troszkę więcej od siebie 6/10
7/10 - ładnie, ale te kwiaty sugerują delikatność, a cała stylizacja zwiewną nie jest i za delikatnością dalej przemawiają gołębie. to mi nie pasuje
Fajna stylizacja jedyne co mi przeszkadza to ta mgła w tle 9/10
Gdyby nie ten wianek na głowie to byłoby super 9/10
Spodnie trochę mi nie pasuję ale kolor fajny źle że ma odkryty brzuch daje 6/10
Holen, świetna kurteczka i okularki..ale reszta już niestety nie:( całość jest zbyt prosta i nudna..wielka szkoda:( 3/10
modna stylizacja, na luzie. Tylko te spodnie są dla mnie takie sztuczne . Twoja stylizacja jest prosta i nie zaskakuję 6/10
Ewangelin - słodko, 10/10 i ta fryzura!
Ewangelin - Lubię takie stylizacje. Wytworne, ale delikatne. Bardzo urocza z Twojej miss skrzypaczka, ale krawat z czaszką nijak tu nie pasuje. Nie bardziej pasowałby jakiś żabot bądź kokardka? 9/10.
Dobrze, że do Ciebie znowu zajrzałam! Jest żabot, ocena idzie do góry. Dycha!
Ah, nie zdążyłam. ;P
Oluseq - Bardzo mi się podoba. Nie jestem fanką różu, ale w takim pudrowym, sylwestrowy wydaniu bardzo mi odpowiada. 10/10
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (27-12-2013 o 15h01)
Katalonka - śliczny anioł, przez tą ciemną suknię i świecę kojarzy mi się z aniołem śmierci..cudo..10/10
Ewangelin - prostota i klasyka, czego więcej chcieć od skrzypaczki? 9/10
Oluseq - już oceniałam więc nie będę się powtarzać 10/10
OMG! Ale tempo narzucacie!
Roccoco - tak! Twoja stylizacja powaliła mnie na kolana! wygląda jak nie z tej epoki, dosłownie;) te brązy, wzory, futerko, piegi..poprostu wszystko idealne i boskie! 10/10
Ostatnio zmieniony przez Lola886 (27-12-2013 o 15h00)
Roccoco-Fajna stylizacja chociaż te rękawy i kołnierz nie podobają mi się 7/10
Lola886-twoją stylizację wcześniej już oceniałam
Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (27-12-2013 o 14h58)
Agato, powiedz mi, dlaczego zmieniłaś tą błyszczącą się bluzkę na matową? No dlaczego? Tamta wersja bardziej mi odpowiadała. Tu mam wrażenie, że nic ciekawego się niestety nie dzieje...A tam było tak pięknie! Kurcze, ale niech będzie to 8/10, bo przynajmniej dodałaś wachlarz zamiast tych gołębi.
Biedna Lola nie nadąża. xD
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (27-12-2013 o 15h02)
Ładna stylizacja ale mogłabyś zmienić buty na jakieś szpilki. Oczy mi się nie podobają 7/10
o, Agata, zmieniłaś stylizację teraz mi się bardziej podoba, ale czegoś brakuje.. 9/10
nie lubię różu, ale u ciebie wygląda on bardzo fajnie. Twoja miss ma piękne oczy*.*
10/10
Katalonka - śliczny anioł, przez tą ciemną suknię i świecę kojarzy mi się z aniołem śmierci.. kolczyki są zbędne bo wiszą na włosach.. cudo..10/10
Piękna fryzura i kolor włosów, suknia też bardzo mi się podoba, tylko jak dla mnie za dużo dodatków, jeszcze pomieszanych srebrnych ze złotymi, jak z kilku zrezygnujesz będzie idealnie 8/10
Bardzo ładna miss. Wszystko do siebie dopasowane, nie mam żadnych zastrzeżeń 10/10
Właściwie Twój strój to trzy elementy: sukienka, naszyjnik i pierścionek, które są dobrze dobrane. Fryzura też może być, chociaż bardziej pasowałaby jakaś w stylu kok lub coś takiego. Twój strój sprawia wrażenie pustego, może gdybyś dodała kapelusz i jakąś torebkę, to byłoby lepiej. Jednak z drugiej strony patrząc na Twój poziom jest dobrze dopracuj go jeszcze, ale na razie to tylko 6/10
Carolina-Tą sukienkę dostała każda miss i jeśli ją zakładasz musisz wykazać się kreatywnością a ty tego nie zrobiłaś 1/10
Dona2- stylizacja dobrze wykombinowana ale mi nie podoba się płaszcz i kapelusz 7/10
Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (27-12-2013 o 15h51)