Asuu
Genialne wykorzystanie nowej spódnicy. Bardzo elegancka pani. Genialny makijaż oraz dobrze dobrana fryzura 10/10
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 71
Asuu
Genialne wykorzystanie nowej spódnicy. Bardzo elegancka pani. Genialny makijaż oraz dobrze dobrana fryzura 10/10
Asuu Twoja stylizacja mnie oczarowała. Uwielbiam takie klimaty. Bardzo ładna twarzyczka. Zmieniłabym buty na coś bardziej wymyślnego - te wydają mi się troche za proste - 9/10
Oj i ktoś mnie wyprzedził
Sszyszka ta sama spódnica a 2 tak różne stylizacje! Gratuluje weny moja droga. Jednakże Twoja miss wydaje mi się nie dokończona. Czegoś tutaj brakuje no i znowu czepie się butów - mogłyby byś czerwone jak kokardka przy bluzeczce. Powodzenia w dalszym kombinowaniu - 8,5/10
Ostatnio zmieniony przez SubRossa (09-12-2013 o 19h33)
Ewangelin: Podoba mi się Zabawna ta spódnica, tylko płomień w łapie i fryzura wprowadzają trochę zgrzytu, ale niewiele 9/10
Ewangelin
Nudzi mnie okropnie ta spódnica... hymm ... Ale już pomijając ten fakt, to te rękawiczki wcale nie są potrzebne - mają za bardzo połyskową strukturę materiału ... Buty też mogłyby być krótsze, bo wtedy nie ma takiej symetrii przy długich. Podoba mi się połączenie spódnicy z białą bluzką i tym płomieniem ... naszyjnik także ładny...
7/10
Sentis
Hymm fajny pomysł, nie powiem, że nie .. chociaż ja to męski typ człowieka i wolałabym spodnie do peleryny xD ..
Rękawy i rajstopy się fajnie dopełniają i te złote dodatki ... całkiem ciekawe przedstawienie postaci. Może te różowe policzki trochę tutaj nie pasują, ale cóż ..
9/10
Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (09-12-2013 o 19h47)
ScarletWitch: Lubię ten styl. Tylko spodenki są brzydkie. Zamieniłabym na długie albo na jakąś spódniczkę. Cudna twarz <3 9,5/10
Ominęłaś mnie :c Smutno mi
Pięknie, po prostu pięknie Takie gustowne i szykowne połączenie czerni i bieli Świetnie wykorzystane ubrania, idealnie pasująca torebka, piękne oczy 10/10
Nadal jesteś piękna i mroczna Poza tym nie mówiłam tego jeszcze, ale bardzo mi się podoba zestawienie dwóch woalek. Wygląda tajemniczo ;] 10/10
Foxglove: Nie podoba mi się twarz. Pomysł całkiem spoko, wszystko do siebie pasuje, ale mnie nie porwało 8/10
Zaczarowała mnie ta stylizacja - jak jakaś zła królowa-wiedźma! *_* Wszystkie elementy stylizacji świetnie dobrane. 10/10
Ty wiesz, że ja Twoją stylizację uwielbiam i dalej to podtrzymuje. Buty, narzuta, spodnica genialne Do tego makijaż który postarza trochę Twoją miss, ale to dobrze, bo to młodej osoby by taka kreacja nie pasowała
10/10
Oceniałam? Nie oceniałam? Ale zdaje mi się, że coś się zmieniło ;] Bardzo ładna stylizacja, nie ma się czego przyczepić ^^ 10/10
Kosia1: Całkiem spoko, tylko już nudzi mnie ta spódnica. Usta nie pasują do oczu, pasek również. To serduszko jest od czapy.... 7/10
Podoba mi się połączenie tej pelerynki <?> z delikatną kiecką
Wywaliłabym tylko czaszkę i może pokombinowała z kolorem włosów
9/10
Fajna policjantka, ale troche zbyt zwyczajna, tuzinkowa... 7/10
Estrello, jakkolwiek próbuję przekonać się do tego zestawu kolorystycznego nie mogę, wybacz nie przepadam za żółtym. Stylizacja oryginalna, ale moim zdaniem ta bluzka i rękawiczki nie pasują do siebie 7/10
Stylizacja elegancka , kolory pasują do siebie , skrzypce jak najbardziej podkreślają charakter twojej miss . Jedynie kolczyki wydają się nienaturalnie duże . 9.5/10
slicznie i bez zbednych dodatkow :)delikatna letnia stylizacja milo popatrzec w takie zimne dni 10/10
9/10
Proste i eleganckie wykorzystanie tej arcy-popularnej ostatnio spódnicy Tylko kapelusik wydaje się zbyt poważny.
Śliczny strój, fajnie dobrane kolory, ale nie jestem przekonana do tego welonu... 9/10
Ten strój jest po prostu....:
-piękny
-baardzo pomysłowy
-elegancki
-uroczy
-dopracowany
mogłabym tak jeszcze długo wymieniać, ale przyznam się bez bicia, że nie widziałam jeszcze chyba tutaj tak pięknego i dopracowanego co do każdego szczegółu stroju. KOCHAM
10/10
7/10 trochę za zwykły strój, no i te rękawiczki w ogóle nie pasują, bo mają zupełnie inny odcień białego.
za to moja miss była w bieli to teraz w czerni
Włosy, makijaż - super Co prawda strój to nie mój styl, ale wszystko utrzymane w ładzie, tylko z tyłu skrzydła i ta peleryna, chyba czegoś tu za dużo, a ten stworek wygląda jakby Twojego psa chcial zjesc Generalnie podoba mi się, nie mam się do czego przyczepić, wszystko jest spójne, a fryzura bardzo mi się podoba
10/10
Ładnie, jest dużo ale nie za dużo. Widze że dominuje czerń biel ale przydałby się jaszcze jakiś kolor na ożywienie. Więcej uwag nie mam. 9/10