Ogólnie lubię tą spódnice, ale tutaj mi ona nie pasuje... Zmieniłabym jeszcze usta, po za tym jest fajnie. 8/10
Jeśli masz mniej MN ode mnie, rzuć mi proszę dwa wyzwania bez zakładu : ) Dziękuję: ) Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 71
Ogólnie lubię tą spódnice, ale tutaj mi ona nie pasuje... Zmieniłabym jeszcze usta, po za tym jest fajnie. 8/10
10!
Naprawdę świetna, różowa stylizacja, która zachwyca detalami. Jestem pod wrażeniem
Przeuroczy kolor sukni, ładnie dobrany makijaż i kolor włosów
Dodałabym coś na szyję. 10/10
Nie leży mi ten lisi ogon do stylizacji policjantki...
8/10
Średnio mi się podoba może wina kolorystyki, która mi się nie podoba albo włosów, które są za ciemne, ale tak to ładnie 8/10
Bluzka i dodatki nie pasują do tej spódnicy i butów. Nie ma tu spójnej całości.
5/10
Strój masz w stylu jakiejś królowej - narzuta, suknia, nakrycie głowy, natomiast kryształowa kula nie pasuje mi do wizerunku średniowiecza. No, ok, byly jakieś królewskie wiedźmy zapewne, które palono na stosie jak coś źle powiedziały, ale ta stylizaja absolutnie się z taką wiedźmą nie kojarzy.
5/10
śliczna miss bardzo mi się podoba wszystko pasuje do siebie 10/10
Szczerze mówiąc to nie za bardzo mi się podoba.. Kolory są fajne, ale jak dla mnie zbyt tu zwyczajnie, bez żadnego efektu wow, za mało dodatków. 4/10..
Super !!! podoba mi się to zestawienie różu, ale dałabym inne buty bo te wydają mi się za delikatne do tej stylizacji. Ale i tak 10/10
7/10
Ładna, azjatycka stylizacja, choć odrobinę zbyt pstrokata. Proponowałabym gładkie rajstopy, żeby całość nie była aż tak wzorzysta
ładnia ciekawa stylizacja. Prawie cała na pomarańczowo ale jak dla mnie to bardzo fajnie to wygląda i wszystko współgra ze sobą. ogólne wrażenie 9/10
Podoba mi się wszystko, poza butami. Moje ulubione kolory, odcień włosów i oczu jest dobrany do koloru skóry. Po prostu cudo, co prawda nie jest to jakiś wymyślny strój, ale ja lubuję się w zwyczajności.
9/10
Hmm.. Sama nie wiem, nie mogę powiedzieć że mi się nie podoba, ani że mi się podoba... Dużo rzeczy bym zmieniła ale nie wiem za bardzo jakie.. 5/10
Wszystko ze sobą świetnie współgra plus, podoba mi się styl. Tylko co do rajstop nie mogę się zdecydować. Z jednej strony bym je zmieniła bo wydają mi się zbyt ciemne w porównaniu z resztą, a z drugiej strony zostawiłabym je bo stylowo pasują tu całkowicie.
Tak czy inaczej daje 10/10
Oj. Kreacja kupiona praktycznie prosto z manekina u Nine. Nie widze tu za duzo wkladu wlasnego, zmiana kolorow i inna ozdoba na glowe. Moze poprovuj pokombinowac z roznymi elementami, z inna koszulka do spodnicy, czyms do reki itd
3/10
Makijaż mi się podobał, zanim nie nałożyły się na niego rzęsy, ten czerwony kolor wyglądał super Poza tym jest bardzo fajnie, nawet te brwi mi nie przeszkadzają, chociaz wyglądają dziwnie z otwartą buzią Zastanawiam się, czy nie lepsze bylyby czarne rajstopy zamiast białych.
9/10
10/10 mroczna i tajemnicza. Cała w czerwieni z elementami czerwonymi, które nadają wyrazistości kreacji. Szczególnie oczy.
Czerwień z czarnym wygląda fenomenalnie! Do tego moje ulubione buty... Cudownie 10/10.
Myślę że zmieniłabym kolory spódnicy i paska, żeby spódnica była czarna a pasek biały, i zmieniłabym włosy na dłuższe. 7/10
Kecil
Rewelacyjna stylizacja, ten brudny róż wygląda genialnie. Czarne rajstopy pasują i nie pasują, bo są jedynym ciemnym elementem. Zmieniłabym albo włosy na czarne, albo rajstopy na brązowe, ale i tak daję 10/10
Super stylizacja. Mimo, że tyle czarnego to nie jest to przytłaczające, bo przeplatane subtelnymi czerwonymi akcentami. Jedynie te buty mi tu trochę nie pasują. Dałabym jakieś obcasy, ale i tak dycha
Stylizacja nie jest w moim stylu.Mam wrażenie że każda rzecz jaką masz na sobie jest z innej planety: sukienka - chińska (czy tam japońska),to coś żółte na rękach trochę przypomina element sukni ślubnej,wachlarz i buty są zielonego koloru, więc nie specjalnie pasują do czerwono złotej kompozycji.Do tego wszystkiego - włosy, odciągają uwagę od samego stroju, do tego są, jak dla mnie, brzydkie. 3/10
Ładnie, orginalnie, fajne połączenie ubrań. Na butach te kokardki troche nie pasują, A tak to nie mam uwag. 9,5/10
Wszystko super, poza tatuażem na dekolcie, bo psuje klimat.
9/10