Roccoco
Cóż za mroczna pani. Ah jakże dobrze dopasowany makijaż do stroju. Świetne ubrania. Brak mi słów 10/10
PS: Nim ocenisz patrz w opis
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 71
Roccoco
Cóż za mroczna pani. Ah jakże dobrze dopasowany makijaż do stroju. Świetne ubrania. Brak mi słów 10/10
PS: Nim ocenisz patrz w opis
Bardzo skojarzyło mi się z Bawarią i karczmami w Austrii. Miss ma swój styl, nie zmieniłabym niczego. 10/10
Pierwsze skojarzenie : ROSJA -Elegantka z Rosji. Super połączenie ciuchów, makijażu oraz fryzury 10/10
Jej bardzo dobry cosplay nie ma co, jak wyjęta z teledysku - nic dodać nic ująć.
10/10
Ja też mam cosplay xD ale z Anime
Śliczna stylizacja uwielbiam stroje mundurkowe <3
Wszystko do siebie pasuje nie mam do czego się przyczepić 10/10
Strasznie przypomina mi yukate O.o. Wszystko fajnie ale uważam że lepsze by były upiete wlosy, bez naszyjnika i kolczyków albo ewentualnie delikatniejsze 8/10
Bardzo fajna stylizacja szkolny mundurek zawsze mi się podobał
Lekki makijaż oraz fryzura idealnie pasuje do stylizacji
Szału nie ma, ale i tak mi się podoba 10/10
Ostatnio zmieniony przez martak111 (30-11-2013 o 17h50)
Uwielbiam, ubóstwiam, kocham. Zauroczyłam się w stroju. Po prostu nic dodać, nic ująć. 10/10
Ewangelin uwielbiam czarne kreacje. Wszystko ładnie i pięknie. Brakuje mi tylko takiego "błysku" w górnej części kreacji i bransoletkę zastąpiłabym jakąś bardziej elegancką - 8,5/10
7/10
Prosto, ładnie i nawet ciekawie, tylko jednak odrobinkę zbyt... zwyczajnie? To stylizacja, o której szybko zapomnę, niestety
Nie pasuje mi tu spódnica w dokładnie tym samym kolorze co okrycie wierzchnie. Trochę się wszystko ze sobą zlewa i nie ma na czym skupić wzroku. Pokombinowałabym z dodaniem więcej brązu, żeby nie było zbyt kremowo i nie rozmywało się wszystko. Za to torebusia mnie urzekła! ^^ 8/10
Foxglove mroczno. ale te kwiaty przy kapeluszu mi tam absolutnie nie pasują, są zbyt żywe i to kontrastuje mi z tą śmiercionośną stylizacją. 9/10
Królewsko. Pewna siebie, nieco wyniosła mina, jak na arystokratkę przystało. Chociaż, w moim odczuciu ten wachlarz średnio pasuje. Do takiej stylizacji chyba bardziej pasowałoby coś w stylu berła. 9,5/10
Nie ma się do czego przyczepić. Gdybym miała coś wytknąć, mogłabym jedynie powiedzieć, że fryzura wystaje spod kapelusza. To mały defekt.
10/10
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (30-11-2013 o 21h56)
młodzieńczo i na luzie , daje 10/10
nie mam się do czego przyczepić ; )
Elegancka stylizacja, uroczy uśmiech, piękne włosy, ale zdjęłabym wianek z głowy, gdyż psuje całe wrażenie. 9/10
9/10
Naprawdę świetna stylizacja, zmieniłabym chyba jedynie buty na takie w żywszym odcieniu czerwieni
...nie zwracajcie uwagi na karnację, przeklęte misje z opalaniem xD
9,5/10 jak zwykle świetne kolorki, dużo dodatków, jedyne co kolor butelki bym zmieniła, bo za bardzo skupia swa uwagę
Świetna stylizacja, nic bym w niej nie zmieniła ^^
10/10
Śliczna sukienka, całość ma przepiękną kolorystykę, wszystko do siebie pasuje, miss ma fantastyczny makijaż, ale mimo tego czegoś mi tam brakuje, dlatego 9/10 .
Dość zgrabna stylizacja, pistolet chyba powinien kojarzyć mi się z dziewczyną Bonda. Mimo wszystko mam wrażenie, jakby czegoś brakowało. Na pewno dodałabym długie złote kolczyki. 7/10
Widzę, że u Ciebie zima już się rozgościła? podoba mi się motyw futerka i tych brązów. Fajne wykorzystanie pirackich botków. 10/10
A u ciebie zaś wiosna nadal trwa
Podoba mi się zestawienie żółci z zimnymi kolorami. 10/10
No i te piegiii!! :*
Ostatnio zmieniony przez Klementyna (01-12-2013 o 13h37)
9/10 nastrojowo i świątecznie. Zmieniłabym na inne rajtuzy, by odcień czerwieni bardziej pasował do reszty kompozycji.