Trochę przepych. Drażni mnie ten łańcuch, naszyjnik do tego futra jakoś też mi nie gra. Ozdoba na głowę... No sama nie wiem czy to najtrafniejszy wybór. Nie moja kolorystyka. 5/10
Ostatnio zmieniony przez Georgina (25-11-2013 o 19h46)
Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 71
Trochę przepych. Drażni mnie ten łańcuch, naszyjnik do tego futra jakoś też mi nie gra. Ozdoba na głowę... No sama nie wiem czy to najtrafniejszy wybór. Nie moja kolorystyka. 5/10
Ostatnio zmieniony przez Georgina (25-11-2013 o 19h46)
ładna, zielona dziewczęca stylizacja, efekt psują mi dodatki które sprawiają wrażenie jakby błyszczały, matowe kolory byłyby lepsze, 7/10
Coś nie pasuje mi ten bralet do spódnicy. Podejrzewam, że chciałaś jakoś inaczej wykorzystać ubrania od gwiazdy, ale w tym przypadku ewidentnie czegoś zabrakło. Mimo wszystko kreacja ma w sobie urok, ale mimo wszystko - 5/10
świetna stylizacja , urocza i zwiewna 10/10 ; )
Dość ciekawa kreacja, taka trochę nauczycielka, sekretarka itp. Dodałabym coś niebieskiego, co pasowałoby do żakietu, ale jednocześnie usunełabym tą niebieską mgiełkę, w ogóle nie pasuje do tej zwykłej, codziennej stylizacji
Edit; Skąd łyżwy? Pisałam już to w jednym wątku, ale może się powtórzę - inspirowałam się królową śniegu, Andersena. Był tam wątek, gdzie królowa śniegu miała podarować łyżwy pewnemu chłopcu. Oprócz tego zima kojarzy mi się nieodłącznie z łyżwami
Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (25-11-2013 o 20h55)
Królowa Śniegu? Ładnie, elegancko, zimowo. Tylko skąd te łyżwy? 7/10
Te rękawiczki są zbyt sportowe do tego stroju. Zmieniłabym też coś w makijażu. Kolor różu jest za mocny do czerwonej szminki.
7/10
Evelyn
Śliczna stylizacja, elegancka,.skromna. Wdowa? I świetna sukienka, skąd? Osobiście zmieniłabym brwi na takie, które sugerują płacz, bo widzę że miss ma leszku (?).
Ale i tak 10/10
10/10 kreacja pasuje do twego avka. taka gothic lolita i ten makijaż podkreślający ten mrok w oczach.
Ojej, genialne wykorzystanie tej fryzury <3 idealnie pasuje do makijażu. A stylizacja bardzo w moim guście.
10/10
Świetna miss, rodem z jakiegoś horroru Nie lubię włosów w takich dziwnych kolorach, ale tutaj chyba te pasuja najlepiej i nawet nie wyobrazam sobie innych Wszystko idealnie się uzupełnia, ach... świetna
10/10
Bardzo ciekawa kreacja zimowa,jedynie usta tu nie pasują. 9,5/10
Mroczna łyżwiarka? Ciekawy pomysł Ale makijaż nie pasuje do włosów albo włosy do makijażu. 9/10
Po prostu cudownie *.*. Idealny makijaż, fryzura, moje ulubione kolory 10/10 oczywiście.
SubRossa
Nie widzę niczego ciekawego w Twoim stroju.
Fryzura średnia, makijaż nie lepszy, strój nie powala. Bransoletka kompletnie nie pasuje do stroju. Szalik usta i buty chyba miały się nieco wyróżniać i rozświetlić te szarości? To nic nie dało. Wszystko i tak wygląda nieładnie.
Obcasy w tych butach giną, prawie ich nie widać.
Tak się przyglądam Twojej Miss i na upartego znalazłam jedną rzecz, która mi się podoba. Oczy. A raczej ich kolor. To wszystko.
2/10
Ostatnio zmieniony przez Mitsuy (26-11-2013 o 13h13)
Już cię chyba oceniałam,albo i chciałam Podoba mi sie,ale tez i opatrzyło oglądanie jednego i tego samego. Nie ma się do czego przyczepić. Daję 10/10
8/10 ciekawy makijaż i ładnie komponuje się z fryzurą, ale nie podobają mi się te futrzane buty no i szału nie ma.
Solomona: Niestety, rękawiczki i torebka nieładnie nikną w tej spódnicy. I oczy z kompletnie innej bajki. 7/10
Piękna stylizacja, świetny kolorek. ;p
Zmieniłabym tylko lub zdjęła całkowicie to na głowie ale tak to wszystko okey 9/10!
Bardzo nowoczesna, elegancka i stylowa miss. Właściwie wszystko mi się w niej podoba i wydaję się być na miejscu oprócz biżuterii, a w szczególności naszyjnika, który wprowadza jakieś zamieszanie. Kurteczka/marynarka jest prześliczna, ciekawe wykorzystanie fryzury, minus tylko za naszyjnik z którego bym zrezygnowała lub zamieniła - 9/10
Ewangelin, jak nie przepadam za nadmiarem czerni, tak tutaj jest ona bardzo wysmakowana, dopasowana do szarości i ułożona w stylową kompozycję. Niczego się nie przyczepię, mogę się jeno pozachwycać 10/10
Ciekawa misska bardzo przyjemne połączenie góry i dołu (: 7/10 za makijaż i włosy kompletnie nie pasują
Kirixa bardzo ładnie, estetycznie i zimowo:) Tylko torba i płaszczyk się nie zgrywają, ale to wina grafików 9,5/10
9/10 śliczna kreacja, jedynie korale mi nie pasują