CZAS NA GŁOSOWANIE
Wysyłajcie głosy na moją prywatną pocztę. Pamiętajcie, że oceniacie stylizacje i opis.
Lynn
Z początku kreacja nie wygląda na zgodną z tematem "Sylwester w Polsce", jednak po obejrzeniu reklamy gdańskiego sylwestra w Polsacie zmienia się zdanie. Co prawda nie wiem, czy faktycznie będą tam skąpo ubrane panienki, jednakże postanowiłam na finał przebrać Lynn właśnie w taki sposób. Zieleń jest symbolem tego, że nie możemy już doczekać się końca mrozów, podobnie jak kojarzące się ze słońcem złoto. Nawet włosy ma w takich właśnie barwach!
Jessica23
Link do zewnętrznego obrazka Jak pokazują badania przeprowadzone na zlecenie pewnej gazety, w tym roku aż 27% Polaków spędzi Sylwestra w domu, w gronie najbliższej rodziny. Ponieważ zaliczam się do tej grupy, postanowiłam zaprezentować samą siebie . Tę noc spędzę w domu z narzeczonym i kotem, zrobimy sobie małe "piżama party", będziemy jeść pyszności, oglądać filmy na komputerze, śpiewać karaoke, a o północy wypijemy lampkę szampana i pójdziemy obejrzeć fajerwerki. (PS Tak - na prawdę mam takie skrzydła i zamierzam je ubrać! )
ScarletWitch
Moja stylizacja przedstawia czarną damę ... Zawsze lubiła bawić się modą, a czarny kolor to jej ulubiony. Kapelusz jest potrzebny, bo taki styl przedstawia na co dzień. W tym specjalnym dniu założyła kieckę i zrezygnowała z bycia paniczem, przez jeden dzień.
Mogę wspomnieć, że jest chłodna, ale jak wypije w tą szampańską noc, to nawet się uśmiechnie.
YooSti
Link do zewnętrznego obrazka Moja miss wybiera się na zabawę sylwestrową tematyczną pt:"Gwiazda rocka". Stąd tak ubrana,niech was nie zmyli ta gitara,otóż jest to torebka,która sama zrobiła
Głosowanie trwa do 28 grudnia a wyniki poznamy.... w tematyczny Sylwester.
EDIT: GŁOSUJCIE NA JEDNĄ MISS - SWOJĄ FAWORYTKĘ
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (27-12-2013 o 18h02)
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~