Och, jak mi miło ^^ Dzięki Nivata, ja sama czekam na Ciebie na podium, bo z fryzurą z miasteczka Halloweenowego teraz Twój Jack jest PERFEKCYJNY <3 Bo ja mam dziwne wrażenie, że mu taki irok wściekle pasuje XD Poza tym nie będę oryginalna mówiąc, że kibicuję Arii ^^
Co do mojej cyberstylówy, to ja dzisiaj (udając, że sprzątam), postanowiłam wreszcie odtworzyć jak by wyglądały kostiumy moich żołnierzy w opowiadaniu postapokaliptycznym Mniej więcej wygląda to tak, że z powodu skażenia ludzkość musiała przenieść się na platformy wysoko ponad chmurami. A, że skażenie, to różne zmutowane paskudztwa ich tam atakują na górze. Zatem taki żołnierz ma pelerynę kamuflującą (szaro i buro na górze, więc i cały kombinezon jest szary), gogle i maskę, żeby w ogóle coś widzieć i oddychać w rozrzedzonym powietrzu. Paski trzymają go w kupie jakby grzmotnął o jakąś przeszkodę, coś w stylu egzoszkieletu to jest ^^ Wszystkie stawy i mięśnie są podtrzymywane przez paski. Ułożyłam stylizację i nagle wprowadzili Halloween, idealnie żebym mogła dorzucić maskę ^^
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (24-10-2013 o 16h17)