Ja już 3 dni poluje na gwiazdę, bo potrzebuje jej do poziomu a tu nic... Czy to możliwe, że to błąd?
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 227
#102 13-06-2013 o 08h40
Kaliana napisał
Ja już 3 dni poluje na gwiazdę, bo potrzebuje jej do poziomu a tu nic... Czy to możliwe, że to błąd?
Zapewne wkrótce się pojawi. Ja we wtorek zrobiłam zdjęcie Katy Ferry i dziś jeszcze nie mam nowej gwiazdy.
#103 14-06-2013 o 15h53
Ja już 4 dzień nie mam żadnej gwiazdy i pytam się czy to normalne? ^^''
#104 14-06-2013 o 16h15
Misa napisał
Mam dokładnie ten sam problem, tylko u mnie troche dłużej jej nie ma...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#105 14-06-2013 o 16h35
rkwcz napisał
Misa napisał
Mam dokładnie ten sam problem, tylko u mnie troche dłużej jej nie ma...
U mnie się za to w końcu jakaś pojawiła, ale niestety nie jest to gwiazda na której zdjęciu by mi zależało
Ostatnio zmieniony przez Nana (14-06-2013 o 16h35)
#106 14-06-2013 o 18h32
Ja dzisiaj za 4 razem strzelilam zdjęcie Bieberowi...xd
.
#107 14-06-2013 o 21h08
A u mnie wciąż brak gwiazdy... I kasy na zakup fajnych ciuchów... I pomimo zgłoszenia tego do ich firmy Zonk dalej nie działa dla krajów innych niż Polska...
Jednym słowem: lipa! Nic tylko raz dziennie się zalogować, zaliczyć wypłatę MM i iść spać. Po co ja w ogóle gram w takie gry gdzie nic się nie dzieję?. Wiem, że mnie to irytuje a i tak się w nie pakuje... Ech Chyba pora zaliczyć level up i przerzucić się na coś bardziej strategiczno-przygodowego.
#108 14-06-2013 o 22h00
Darcy-Hades napisał
A u mnie wciąż brak gwiazdy... I kasy na zakup fajnych ciuchów... I pomimo zgłoszenia tego do ich firmy Zonk dalej nie działa dla krajów innych niż Polska...
Jednym słowem: lipa! Nic tylko raz dziennie się zalogować, zaliczyć wypłatę MM i iść spać. Po co ja w ogóle gram w takie gry gdzie nic się nie dzieję?. Wiem, że mnie to irytuje a i tak się w nie pakuje... Ech Chyba pora zaliczyć level up i przerzucić się na coś bardziej strategiczno-przygodowego.
Dają ci możliwość zrobienia swojego w grze i wyjścia do ludzi, na dwór. To jest jedna z zalet takich gier z limitami dziennymi. x3
Gdyby u mnie się pojawił Bieber, to szczerze nie marnowałabym papieru na niego. Trzymam 5 odbitek na moją ukochaną Avril i tylko na nią. Będę się modlić by mi starczyło. O_O
#109 14-06-2013 o 23h37
Darcy-Hades napisał
[...]euse: I pomimo zgłoszenia tego do ich firmy Zonk dalej nie działa dla krajów innych niż Polska... [...]
A tak się zastanawiałam czemu nie mogłam tego zrobić będąc w Niemczech...
#110 15-06-2013 o 08h22
W końcu się ktoś pojawił. Teraz jest u mnie Ryan Grosling. Kompletnie mi się nie podoba, więc jednak czekam wciąż na Avril.
#111 15-06-2013 o 19h41
U mnie dalej pusto
Do Misy: Możliwość wyjścia do ludzi... Hym... Dla przyjaciół zawsze znajdę czas, na sklepy wyłażę w sobotę rano bo w tygodniu pracuje więc jak wieczorkiem się loguje to chciałabym mieć co robić w grze i się zrelaksować. Ale masz rację, że ogólnie to jest to plus takich gier - nie znikasz w nich na czas bliżej nieokreślony
#112 15-06-2013 o 20h46
Ha ha czy tylko ja mam takiego pecha, że zdjęcia wyszły mi za 8 i 10 razem?
#113 15-06-2013 o 20h58
Wow... teraz jest Cameron Biaz xD
Ale strój jest wg. mnie okropnie nieciekawy. Nie warty robienia zdjęcia.
#114 15-06-2013 o 21h06
Ja mam Penelopę Gruz (tak bardzo fajne nazwisko...), a chciałabym Nanę (Manę czy jak ona się tu zwie) D:
#115 15-06-2013 o 21h39
Ja mam "Shokire'' i brak MM na papier , ale i tak raczej zdjęcia bym jej nie zrobiła . XD
#116 16-06-2013 o 13h33
Dziś udało mi się zrobić po raz pierwszy zdjęcie za pierwszym razem jestem w ciężkim szoku. ;d
"Jak człowiek nie marzy umiera" - Ryszard Riedel.
#117 17-06-2013 o 11h43
Estera napisał
Dziś udało mi się zrobić po raz pierwszy zdjęcie za pierwszym razem jestem w ciężkim szoku. ;d
Gratulacje!
Chociaż ponoć to takie szczęście nowicjusza- oby Cię nie opuściło na kolejnych polowaniach!
#118 17-06-2013 o 18h04
zrobiłam dzisiaj zdjęcie Katty Ferry, jednak chciałabym zapytać co ile pojawia się jakaś gwiazda? Czy możliwe, że to czasami przypadek:)
#119 18-06-2013 o 13h15
Aiamate napisał
Estera napisał
Gratulacje!
Chociaż ponoć to takie szczęście nowicjusza- oby Cię nie opuściło na kolejnych polowaniach!
Miałaś rację teraz albo nie mogę zrobić zdjęcia, albo gwiazdy brak, niech to szlag.
"Jak człowiek nie marzy umiera" - Ryszard Riedel.
#120 19-06-2013 o 00h14
Super , jak już się pojawiła po tygodniu nieobecności jakaś gwiazda to oczywiście taka, która w ogóle mnie nie interesuje. To się nazywa złośliwość przedmiotów martwych
#121 19-06-2013 o 13h05
Darcy-Hades napisał
Super , jak już się pojawiła po tygodniu nieobecności jakaś gwiazda to oczywiście taka, która w ogóle mnie nie interesuje. To się nazywa złośliwość przedmiotów martwych
Ja jak napotkam na jakąś gwiazdę nie czekam i pstrykam zdjęcie..przynajmniej będę miała kolekcje, nowe ciuchy i MN.
#122 19-06-2013 o 14h58
Ririanne napisał
Ja jak napotkam na jakąś gwiazdę nie czekam i pstrykam zdjęcie..przynajmniej będę miała kolekcje, nowe ciuchy i MN.
Dobry sposób, jak się jedzie na doładowaniach, ale przecież nie wszyscy tutaj mają taki odjazd
Osobiście zauważyłam, że u mnie gwiazdki pokazują się w porach "na zmianę", czyli, jeśli jednego dnia pokaże mi się rano, to następnego gwiazda jest dopiero po południu, albo nawet wieczorem. Dziś upolowałam Natoru - mój chłopak padnie, gdy zobaczy moją miss u boku jego ulubieńca
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (19-06-2013 o 14h59)
#123 19-06-2013 o 15h06
Crewedka napisał
Osobiście zauważyłam, że u mnie gwiazdki pokazują się w porach "na zmianę", czyli, jeśli jednego dnia pokaże mi się rano, to następnego gwiazda jest dopiero po południu, albo nawet wieczorem.
Ja mam znowu inaczej, jeśli mam gwiazdę rano to jest i po południu, a przez następne dwa dni nie ma wcale
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#124 19-06-2013 o 15h47
Gdy chciałam zrobić zdjęcie Tonemu, na którym mi zresztą zależało, straciłam 4 sztuki papieru fotograficznego i nic, a nie miałam już MM na dokupienie kolejnych, więc szansa przepadła.
Natomiast gdy wzięłam się za fotografowanie do zadań, już nie wybrzydzając w gwiazdach, to księcia Alego zrobiłam za drugim razem, a teraz Hilary Duff wręcz za pierwszym podejściem. To już chyba taka karma, jak Ci na czymś zależy, złośliwie się uśmiechnie i ucieknie poza zasięg
Żałuję też, że przegapiłam Nanę <smuteczek>
Ostatnio zmieniony przez Rosette (19-06-2013 o 16h04)
#125 19-06-2013 o 16h12
Rosette napisał
Gdy chciałam zrobić zdjęcie Tonemu, na którym mi zresztą zależało, straciłam 4 sztuki papieru fotograficznego i nic, a nie miałam już MM na dokupienie kolejnych, więc szansa przepadła.
Natomiast gdy wzięłam się za fotografowanie do zadań, już nie wybrzydzając w gwiazdach, to księcia Alego zrobiłam za drugim razem, a teraz Hilary Duff wręcz za pierwszym podejściem. To już chyba taka karma, jak Ci na czymś zależy, złośliwie się uśmiechnie i ucieknie poza zasięg
Żałuję też, że przegapiłam Nanę <smuteczek>
Też tak miałam, gwiazdora 'George' nie chciałam i wyszło za pierwszym razem. A Mane Nane po 8 próbach..To się nazywa mieć pecha, jednak będę zbierać każde zdjęcie!
Ostatnio zmieniony przez Ririanne (19-06-2013 o 16h12)