Foxglove napisał
(a tak między nami twarz tej nowej gwiazdy na zbliżeniu w newsach mnie przeraża XD)
Co, kto gdzie?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 227
Foxglove napisał
(a tak między nami twarz tej nowej gwiazdy na zbliżeniu w newsach mnie przeraża XD)
Emma1 napisał
Aria napisał
hmmm to nie tak. Pojawiają się dwa razy, rano i popołudniu (koło 14) i wiszą aż do zmiany. Podejrzewam, że około 12 godzin.
Po południu to najczęściej tak o 14 albo kilka minut po. Tylko zastanawia mnie o której godzinie rano.. lub między jakimi godzinami.
Mam teraz tą nową gwiazdę. Uuu~ Zaraz będzie zdjęcie, tylko się przygotuję. *_* Strój nie zachwyca, ale jest lepszy niż klasyczny codzienny jaki widuję u niektórych.
Oboże, ale jestem szczęśliwa : D Zrobiłam sobie zdjęcie z Punkiem : D Nie słucham ich co prawda, ale zawsze strasznie mi się podobał ich imidż...nawet nie wiedziałam, że można ich tutaj trafić : D Pędzę przebrać Kou!
Ostatnio zmieniony przez Seeryouslee (10-08-2013 o 17h10)
Wnioskując, że Seeryouslee ubrała facetowi hełm to jednak trzeba zgłaszać buga, bo ja hełmu nie znalazłam w szafie
Foxglove napisał
Wnioskując, że Seeryouslee ubrała facetowi hełm to jednak trzeba zgłaszać buga, bo ja hełmu nie znalazłam w szafie
Też zakładam, że coś znowu serwer szwankuje. Tylko jednego nie rozumiem. Najpierw się ogłaszają wielce z gwiazdą, a potem dopiero wprowadzają ją do gry? To samo z butami. Do teraz niektóre nie są przerysowane, więc lekka przesada.
U mnie jest kask w kapeluszach u faceta, więc wszystko ładnie działa...I świetnie sprawuje się żeby zakryć jego twarzyczkę. ;3
U mnie w kapeluszach pusto... ;(
Fox, ja najpierw miałam gwiazdę, dopiero potem mi się news pokazał
Ostatnio zmieniony przez Aria (09-08-2013 o 19h36)
O, serio? Teraz dopiero zauważyłam, że to są dwie nowe gwiazdy : D
I cieszę się, że mnie ten bug nie dopadł. Kask jest genialny i ostro bym się wkurzyła, gdybym go nie dostała. Współczuję Wam : 3
Mamy nadzieję, że to naprawią. Wtedy żegnajcie obciachowe oblicza chłopaków XD
Foxglove napisał
Mamy nadzieję, że to naprawią. Wtedy żegnajcie obciachowe oblicza chłopaków XD
A ja mam pytanie trochę z innej beczki:
Czy jest jakaś męska gwiazda, która ma okulary?
I nie chodzi mi o przeciwsłoneczne tylko te "korekcyjne".
Christope ma okulary,jeżeli chodzi ci o to czy inni będą je mogli nosić, to nie ma takiej opcji,bo nie masz u faceta w szafie okularów
Ostatnio zmieniony przez YooSti (09-08-2013 o 20h45)
Daft Punk rządzi! Yeah!
Już widzę większość miss ze strojem dla faceta "Duft Punk"
Mam Ponka i kilka kolorów jego chełmu/kasku.
Ostatnio zmieniony przez YooSti (10-08-2013 o 00h01)
Wczoraj popołudniu miałam Amel Bant a teraz pojawił się Ponk.
Też mam ten kask i nareszcie mam dobry użytek dla Huberta. Mianowicie już mi się znudziła jego twarz.
Misa mam dokładnie to samo >:3 Tak wyczekiwałam tego Ponka ze względu na ten genialny kask. On najbardziej z całego stroju mi się podoba <3 I to zdjęcie za 2 razem, co za miła niespodzianka po 10 próbach przy Amel -3-
Amerl zjadla mi 3 papiery, bo nie kupilam wiecej i nic. ;_; No, ale nie rozpaczam, jej twarz mnie creepuje. XD
Nie tylko Ciebie XD Wygląda jak Annoying Orange.
Też upolowałam Amel Bant - jej strój kompletnie mi się do niczego nie przyda, ale gwiazda to gwiazda...
Mam Dofta z nim wszystko ok, bo hełm mam
No i Dofta kask mam, Ponka nie. Niby plan ukrycia paskudnego oblicza Huberta wykonany, ale jednak dla pryncypiów pragnę żeby mi drugi kask dali
Mi z Doft wyszło za 1 razem
Malinka42 napisał
Mi z Doft wyszło za 1 razem