Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 227

#501 02-08-2013 o 22h48

Miss'na całego
prettyzuza
;):*

Crewedka napisał

prettyzuza napisał

Dlatego ja robię zdjęcia z każdym, kogo tylko zobaczę na promenadzie, chyba ze nie mam kasy.
potem ciężko będzie liczyć na szczęście, jak zdjęcia pojawia się w którymś zadaniu.. na razie mam 21. ale zaglądam dwa razy dziennie, w nocy rzadko, a ponoć wtedy są najczęściej.../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Czytaj ze zrozumienie, - gwiazda może pokazać się dwa razy dziennie - po raz pierwszy w godzinach od 12 w nocy do 14 po południu i drugi raz od 14 po południu do północy. Częściej się nie pokazują, nie ma też sensu wchodzić na promenadę po 10 razy w ciągu dnia - wystarczą te dwa razy.

Crewedka, a co ja napisałam? Dokładnie to, co Ty pod moim wpisem...  Chyba Ty nie zrozumiałaś mnie...  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#502 02-08-2013 o 23h00

Miss'Żółtodziób
...

prettyzuza napisał

Crewedka napisał

prettyzuza napisał

Dlatego ja robię zdjęcia z każdym, kogo tylko zobaczę na promenadzie, chyba ze nie mam kasy.
potem ciężko będzie liczyć na szczęście, jak zdjęcia pojawia się w którymś zadaniu.. na razie mam 21. ale zaglądam dwa razy dziennie, w nocy rzadko, a ponoć wtedy są najczęściej.../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Czytaj ze zrozumienie, - gwiazda może pokazać się dwa razy dziennie - po raz pierwszy w godzinach od 12 w nocy do 14 po południu i drugi raz od 14 po południu do północy. Częściej się nie pokazują, nie ma też sensu wchodzić na promenadę po 10 razy w ciągu dnia - wystarczą te dwa razy.

Crewedka, a co ja napisałam? Dokładnie to, co Ty pod moim wpisem...  Chyba Ty nie zrozumiałaś mnie...  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Chyba Crewedce chodziło o to, że nie ma sensu specjalnie zaglądać o północy, bo nie ma to wpływu na prawdopodobieństwo pojawienia się gwiazdy. Tak samo jak o północy będzie, tak samo też do sprawdzenia do 13.59.

#503 02-08-2013 o 23h20

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Dokładniej to 14:00:01 (wiem od kogoś bardzo zaufanego).
Jeżeli nie jesteś zalogowana o północy a wstaniesz przed 08:00 to masz większe prawdopodobieństwo że trafi ci się gwiazda (nie codziennie)

Ostatnio zmieniony przez YooSti (02-08-2013 o 23h22)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#504 02-08-2013 o 23h31

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Dokładniej to 14:00:01 (wiem od kogoś bardzo zaufanego).
Jeżeli nie jesteś zalogowana o północy a wstaniesz przed 08:00 to masz większe prawdopodobieństwo że trafi ci się gwiazda (nie codziennie)

Nie wiem, nie sprawdzałam. Szczerze, to wiedząc, że pojawia się 2 razy dziennie, co jest ustalone, nie spodziewałam się, że będą jakieś większe szanse pojawienia się ich o ustalonych porach w tym podziale. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#505 02-08-2013 o 23h41

Miss'towarzyska
YooSti

Jak są gwiazdy sezonowe tzn. halloween,święta czy gwiazdy ostatnio dodane przez Nine pojawiają się częściej.

#506 03-08-2013 o 08h27

Miss'Żółtodziób
...

Dokładnie o to mi chodziło, dzięki za łopatologiczne ujęcie sprawy, Misa - a komuś znowu czytanie ze zrozumieniem nie pykło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Do tego potwierdzam słowa YooSti - logując się przez pewien czas o 6.30 każdorazowo miałam gwiazdę kilka dni pod rząd.

#507 03-08-2013 o 18h29

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...
Miejsce: Stekene

Crewedka napisał

Do tego potwierdzam słowa YooSti - logując się przez pewien czas o 6.30 każdorazowo miałam gwiazdę kilka dni pod rząd.

Muszę spróbować : O Tylko żeby trafiało mi się coś lepszego niż np. ta Rachel Gleery, na którą zmarnowałam przed chwilą 8 szt. papieru...-.-

#508 03-08-2013 o 18h50

Miss'Żółtodziób
...

ja już gwiazdy nie mam żadnej od tygodnia estem na grze nom stop i co jakiś czas sprawdzam czy kogoś nie ma ale pusta -_- powoli się zaczynam denerwować

#509 03-08-2013 o 19h07

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

spokojnie, ja też tak miałam.  Widocznie trzeba odczekać swoje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png z nerwami wcale lepiej nie będzie.

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#510 03-08-2013 o 19h10

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...

Cóż... frustracji i rozdrażnienia nie da się czasami tak po prostu powstrzymać, kiedy po raz milionowy widzi się napis "wróć jutro" : D

Ale z drugiej strony... kiedy nie ma tak długo gwiazdy to możemy uzbierać zapas papieru i MM... : 3

Ostatnio zmieniony przez Seeryouslee (03-08-2013 o 19h12)

#511 03-08-2013 o 19h23

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

dokładnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png zawsze jest jakieś inne wyjście, nie można zrobić zdjęcia to trzeba robić coś innego:) też się często wkurzam jak widzę wróc jutro, ale co poradzić/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#512 04-08-2013 o 00h08

Miss'Żółtodziób
...

O~ Mam Pink. Cyknęłam ją, ale promenada chyba nie chce bym zbierała po zniżkach na papier, skoro wyszło za 9 razem. =.=
Jeszcze jedna gwiazda i będę już zbierać papier jednorazowo.

#513 04-08-2013 o 00h44

Miss'na całego
Lucrecia
...
Miejsce: somewhere in Wonderland

U mnie kilka dni promenada świeciła pustkami.
Wreszcie pojawiła się gwiazdka, ale aż 10 sztuk papieru na nią poszło. ;_;

https://media0.giphy.com/media/fwiCi6H3PKrYWDQ77P/source.gif

#514 04-08-2013 o 08h47

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...

Pytanie.
Tak na randomie przeglądałam sobie zdjęcia z gwiazdami. Jedno mi się rzuciło w oczy... mianowicie - ostatnie zdjęcie YooSti wyszło za 11 razem. Czy to wraz ze wzrostem poziomu, w którymś momencie ten limit prób się powiększa?

#515 04-08-2013 o 14h02

Miss'Żółtodziób
...

Seeryouslee napisał

Pytanie.
Tak na randomie przeglądałam sobie zdjęcia z gwiazdami. Jedno mi się rzuciło w oczy... mianowicie - ostatnie zdjęcie YooSti wyszło za 11 razem. Czy to wraz ze wzrostem poziomu, w którymś momencie ten limit prób się powiększa?

Nie zdziwiłabym się, chociaż ja już od pewnego czasu stoję na 30 levelu, ale dopiero po zniżce zaczęły mi źle wychodzić - 10 raz, 10 raz i 9 raz. Dla mnie to po prostu super pech a YooSti musiała mieć chyba buga...

#516 04-08-2013 o 14h10

Miss'towarzyska
YooSti

Sama nie zauważyłam,że mam za 11 razem. Robiłam to zdjęcie wczoraj o 14 i udało mi się zrobić je za pierwszym razem. Tylko,że w tym czasie robili coś z serwerem i pewnie dlatego wyświetliło się za 11 razem. Tak,że się nie martwcie tym że im wyższy poziom tym więcej zdjęć na gwiazdę ma się prób. Mam nadzieje,że rozwiałam wasze wątpliwości

#517 04-08-2013 o 15h59

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Sama nie zauważyłam,że mam za 11 razem. Robiłam to zdjęcie wczoraj o 14 i udało mi się zrobić je za pierwszym razem. Tylko,że w tym czasie robili coś z serwerem i pewnie dlatego wyświetliło się za 11 razem. Tak,że się nie martwcie tym że im wyższy poziom tym więcej zdjęć na gwiazdę ma się prób. Mam nadzieje,że rozwiałam wasze wątpliwości

To dobrze, choć to dziwny błąd. Już się bałam, że przyszłość moja w tej grze jest zagrożona. x3
Na szczęście nie miałam nikogo wczoraj na promenadzie, bo nie wiedziałam, czy by się coś nie pokićkało przez ten rozwalony serwer.

#518 04-08-2013 o 16h11

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

O, mam podobnie z wczorajszym zdjęciem, tyle że mi ono znikło z albumu i po poprawce na promenadzie udało się za pierwszym razem, a naliczyło prób 11.

#519 04-08-2013 o 19h39

Miss'na całego
prettyzuza
;):*

A naliczyło wam tylko próby, czy zjadło papier przy okazji?
Ja dzisiaj miałam gwiazdę, i nie miałam takiego problemu, więc wszystko dzisiaj jest już dobrze:)

#520 04-08-2013 o 20h26

Miss'towarzyska
YooSti

Mi tylko naliczyło,papier zjadło jeden.

#521 04-08-2013 o 21h04

Miss'Żółtodziób
...

Czyli gdybym miała wczoraj gwiazdę i zrobiła jej zdjęcie, to pewnie też zużyło by tylko 1 papier, choć naliczyło 11. Ach te moje szczęście... Q_Q

#522 05-08-2013 o 11h21

Miss'nieobczajona
...
Miejsce: Siedlce

Mi za pierwszym razem udało się zrobić zdjęcie za drugim podejściem. Później zjadło mi trzy klisze, więc się poddałam i dłuuugo nie robiłam. Potem były nędzne stroje (gwiazdy w spodniach, a ja uznaję dla swojej miss tylko spódnice), więc też się wstrzymałam i w końcu jak cyknęłam to zrobiło się za pierwszym razem.

#523 05-08-2013 o 13h29

Miss'na całego
kawajka
...

Ja dzisiaj w końcu zrobiłam jakieś zdjęcie za drugim podejściem, ostatnio 6-7 prób za każdym razem potrzebowałam, już zaczynałam myśleć że mnie całkiem szczęście opuściło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#524 05-08-2013 o 14h26

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Zła passa minęła~! Q~Q Wreszcie po tygodniu chociaż jedna gwiazda D,:

#525 06-08-2013 o 07h17

Miss'Żółtodziób
...

Ależ mnie rozpiera radość~ <3
Drugie zdjęcie pod rząd zrobione za 1 razem. To nagroda za tamte poprzednie papierożerne niewypały~

Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 227