Nic za darmo. ale powiedzmy, że udaje się za 3 razem, czyli za 2400 MM. I masz za to 5000 MN i do tego masę ciuchów: krój niby ten sam, ale różne kolory, do tego buty, dodatki itp. To się mega opłaca wtedy.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nic za darmo. ale powiedzmy, że udaje się za 3 razem, czyli za 2400 MM. I masz za to 5000 MN i do tego masę ciuchów: krój niby ten sam, ale różne kolory, do tego buty, dodatki itp. To się mega opłaca wtedy.
Aria napisał
Szkoda, że takie to drogie
BlueBerry napisał
bibz napisał
Tak, to prawda. Dostajesz 5000 MN i strój danej gwiazdy.
Hmm... To świetnie! W takim razie zbieram na aparat!
Mi z Marylin wyszło za pierwszym razem c: Przymierzam się do następnego zdjęcia, tylko na razie nikogo nie ma.
Pierwsze zdjęcie chyba zawsze wychodzi
Aria napisał
Koroshi napisał
Aria napisał
Nie zawsze. Mi nie wyszło. Do pierwszego zauważyłam, że miałam 2 próby.
Mając tyle MM, to też bym tyle próbowała T.T
Ale nie! Nie będę wydawała kasy na grę
Sama do wszystkiego dojdę i kiedy już nazbieram pełno kasy, wydam wszystko na kliszę i aparat :3
Estera napisał
Koroshi napisał
Aria napisał
Ja natomiast do 1 miałam 3 próby, a do tego co dziś robiłam 10, albo 11 prób.
Aria napisał
Estera napisał
Koroshi napisał
Ja natomiast do 1 miałam 3 próby, a do tego co dziś robiłam 10, albo 11 prób.
Oj, to macie pecha, faktycznie... Ja właśnie sprawdziłam i 6 prób to był u mnie maks.
A wiecie co? Jak sobie doładowałam MM, to odrazu kupłam klisze i aparat. Zrobiłam zdjęcie.... i za pierwszym razem, mi się udało! Ale jak potem próbowałam zrobić, to były zamazane .
A takie pytanie z innej beczki... jak często pojawiają się nowe gwiazdy? Chodzi mi o to jak często się zmieniają
Misa napisał
Estera napisał
Misa napisał
Ooooj, kupiłam dziś aparat i kliszę. Szkoda, że nie opłaca mi się dziś robić zdjęcia, bo strój nie jest w moim guście. Sfotografuję inną gwiazdę.
Wie ktoś może czy nie jest możliwe sfotografowanie przez ten tłum?
Jest napisane np. " Ktoś z tłumu Cię szturchnął i zdjęcie nie wyszło" czy coś w tym stylu, dlatego czasem trzeba nawet kilkunastu prób by zdjęcie wyszło ;p A klisza to 800 MM.
To lipa... naprawdę zazdroszczę tym, którym się udało, bo ja to jestem zyciowym pechowcem (szczególnie w takich grach) i pewnie mi by wyszło dopiero za pół roku, znając moją nieszczęsne wydawanie kliszy po 800MM za każdą.
Aygi napisał
A takie pytanie z innej beczki... jak często pojawiają się nowe gwiazdy? Chodzi mi o to jak często się zmieniają
Aria napisał
Aygi napisał
Niby jak zrobisz zdjęcie jednej, to pisze, żebyś wróciła następnego dnia. Ale ja np. dziś upolowałam dwie gwiazdy. Więc myślę, że co kilkanaście godzin się zmienia.
Mysiaa03 napisał
Aria napisał
Aygi napisał
Niby jak zrobisz zdjęcie jednej, to pisze, żebyś wróciła następnego dnia. Ale ja np. dziś upolowałam dwie gwiazdy. Więc myślę, że co kilkanaście godzin się zmienia.
A mi się dzisiaj tylko 1 pojawiła
Gwiazdy pojawiają się dwa razy dziennie.
Prakseda napisał
Misa napisał
Prakseda napisał
Te same, czy się zmieniają??
mi się udało za 5 razem zrobić ładne zdjęcie tonego
Wreszcie udało mi się zrobić zdjęcie
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (31-05-2013 o 13h21)
Evelyn napisał
Wreszcie udało mi się zrobić zdjęcie
Ostatnio zmieniony przez Estera (31-05-2013 o 14h46)
Oo. Musze zbierać na aparaat ;]
żyraffka napisał
Oo. Musze zbierać na aparaat ;]