Nie chciałam siać dezinformacji, sorka ^^ Ale odrobina adrenaliny z rana jeszcze nikomu nie zaszkodziła, nioch nioch... (Tryb trolla włączony xD)
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 34
#752 02-11-2015 o 10h43
Mi tam adrenalina nie skoczyła, bo sama kupowałam po powrocie, więc od razu szukałam jedynie wytłumaczenia dla "dashowego" niepowodzenia XDDDD MF jest zabawne, bo blokadę na kupowanie z innych wycieczek w butikach eventowych miało od zawsze, a w zwykłym nigdy XD Żelazna logika Beemoov XD
Ja właśnie obskoczyłam inne wersje i nie stać mnie na przejście dodatkowej misji przed końcem na żadnej z wersji XD Na niemieckiej brakuje mi TRZECH Miss Monet XDDDDD Złośliwość rzeczy martwych XD #żegnajHalloween
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#753 02-11-2015 o 15h50
Brakuje mi połowy gwiazd. Nie kupiłam kilku ubrań, na które miałam ochotę i...i w sumie jakoś nie jestem z tego powodu jakoś super zawiedziona czy coś. Może za rok. Jak się lepiej przygotuję. Szkoda mi tylko żegnać ten piękny wystrój i wracać do Różowej ;A;
#754 02-11-2015 o 18h20
A mi znowu nie udało się złapać Urszuli - wredna chowa się przede mną Za to Orka, którego nie chcę miałam przynajmniej 5 razy, znęca się nade mną >_>
Ogólnie KH udana, choć nie było u mnie takiego efektu "WOW" jak rok czy dwa lata temu i przyznaję, że zapomniałam zbierać MM na KH... Ostatecznie nie przeszłam tylko tej ostatniej misji, bo zostało mi 126MM. Ale ogólnie jestem zadowolona - bo jak można nie być zadowolonym z tej krainy?
#755 02-11-2015 o 19h22
Urszula była wciąż darmową gwiazdą, aby ją złapać trzeba było zebrać komplet (Meduza, Revanna, Mrs Volett, David Jones i Zły Ork - gdybyś mu pstryknęła tę fotkę to dostałabyś ją za darmo, Zły Ork chciał dobrze :'D).Maka napisał
A mi znowu nie udało się złapać Urszuli - wredna chowa się przede mną Za to Orka, którego nie chcę miałam przynajmniej 5 razy, znęca się nade mną >_>
Nie złapałam zaledwie kilku gwiazd (za to udało się dorwać wszystkie, na których mi zależało), misje przeszłam. Ogólnie udana wycieczka, ale nie mój klimat. Teraz czekam na BN.
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g
#756 02-11-2015 o 19h54
Skye napisał
Urszula była wciąż darmową gwiazdą, aby ją złapać trzeba było zebrać komplet (Meduza, Revanna, Mrs Volett, David Jones i Zły Ork - gdybyś mu pstryknęła tę fotkę to dostałabyś ją za darmo, Zły Ork chciał dobrze :'D).Maka napisał
A ja, głupia, się na niego złościłam! Będę go musiała w przyszłym roku przeprosić! :C
Dobrze, że chociaż reszcie na których mi zależało pstryknęłam fotę...
#757 21-10-2016 o 12h31
Obkupiłam się już w co ciekawsze itemki i połowa MM poszła... ;_;
Miałam misje robić, ale się wstrzymam, aż dadzą gwiazdy. No i pewnie będzie więcej strojów, prawda?
#758 21-10-2016 o 13h38
Zgłupiałam ! Tyle nowości, ze nie wiem gdzie patrzeć
#759 21-10-2016 o 13h39
Teraz jestem zła na siebie że nie zaoszczędziłam MM na Halloween ;-;
Kupiłam naprawdę sporo, ale wciąż jest pełno itemków na których wykorzystanie mam pomysł i rzecz jasna.. Bardzo się podobają
No cóż.. Z jednej strony było by miło na kolejne nowości, z drugiej jednak mój budżet tego nie zniesie
#760 21-10-2016 o 14h26
Śliczne, cudne O.O
Na razie nie ma gwiazdy, którą chciałam, więc oszczędzam, ale kupiłam już dwie rzeczy ^^
Jestem niezwykle zadowolona ^^ Nawet nie wiem powiedzieć ^^ Halloweenowy butik to cudo ^^
https://discord.gg/XyTtcas
#761 21-10-2016 o 14h53
Jak zawsze stroje świetne, taki klimat mógłby się utrzymywać cały czas, a nie tylko przez kilka dni w roku (dlatego jest tak pożądany xd), a pierwsza gwiazdka już złapana i to z dodatku Cruella!
.
#762 21-10-2016 o 19h33
Btw ile jest misji teraz łącznie? 60 (wliczając te nowe)?
#763 21-10-2016 o 19h47
Tak, z nowymi jest w sumie 60 misji.
#764 21-10-2016 o 20h23
Jestem na 24 misji i no niestety ,ale mam misje żeby zmienić fryzurę a już osiągnęłam limit.Trzeba poczekać do północy.
#765 21-10-2016 o 20h34
Dasharia dziękuję! wolałam się upewnić
#766 21-10-2016 o 21h10
Misje odklepałam już wcześniej, ale dopiero teraz przyjrzałam się nagrodom i jestem lekko zawiedziona. Była już o tym mowa przy okazji spoilerów w Luźnych Rozmowach, ale ten motyw czaszek jest niepotrzebny w przypadku wielu rzeczy, które - moim zdaniem - wręcz oszpeca. Z resztą w Butiku to samo. Jest gro łaszków, które fajnie nadawałyby się do wykonania zjawiskowej sukni, ale motyw czaszek pasuje mi wtedy jak pięść do nosa :<
#767 21-10-2016 o 21h20
Rillianne napisał
Misje odklepałam już wcześniej, ale dopiero teraz przyjrzałam się nagrodom i jestem lekko zawiedziona. Była już o tym mowa przy okazji spoilerów w Luźnych Rozmowach, ale ten motyw czaszek jest niepotrzebny w przypadku wielu rzeczy, które - moim zdaniem - wręcz oszpeca. Z resztą w Butiku to samo. Jest gro łaszków, które fajnie nadawałyby się do wykonania zjawiskowej sukni, ale motyw czaszek pasuje mi wtedy jak pięść do nosa :<
Przepis na szybki event wg Beemoov:
1. narysuj czaszkę;
2. wklej ją, gdzie się tylko da;
3. tam gdzie się nie da też wkej;
4. event gotowy!
#768 21-10-2016 o 21h47
Po ogarnięciu kilku rzeczy, w których motyw czaszki jest nie potrzebny. Muszę się z wami zgodzić.
Osobiście do czaszek nic nie mam, ale niektóre są faktycznie nie potrzebne. Zwłaszcza w tych płomykach... gdyby nie czaszki były by bardziej efektowne i pewnie bym się na nie skusiła
#769 21-10-2016 o 21h51
Eee, czy Wam też - 50 % nie działa w sklepie, gdy próbujecie kupić dodane do koszyka rzeczy poza wycieczką?
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#770 21-10-2016 o 21h52
Musisz wrzucić rzeczy wrócić do zwykłej nine i znowu pojechać na wycieczkę by zaskoczyło i wtedy zrobić kup XD
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (21-10-2016 o 21h53)
Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka
"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum"
#771 21-10-2016 o 21h53
Spróbuję, dzięki! Ale zawsze tak mi działało, że u Nine kupowałam na normalnej stronce sklepu xd
Edit! Mam, działa♥
Ostatnio zmieniony przez Setarah (21-10-2016 o 21h55)
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
#772 21-10-2016 o 21h59
Mi zdaje się, że bonusy chyba nie działają, bo wydaje mi się, że zabrało za makijaż, fryzurę ect.. xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (21-10-2016 o 22h00)
#773 21-10-2016 o 22h16
Działają, działają, nie policzyło mi za dziarę Może po prostu już je wykorzystałaś? ^^
#774 21-10-2016 o 22h27
To nie możliwe z dwóch powodów
1. Na ogół nie zmieniam fryzury i makijażu, wiec bonusów mam dużo (wliczając bonusy z kuferków o tematyce mangowej)
2. Pisze mi, że ''Dzięki temu bonusowi, ta wizyta jest darmowa!''
Ostatnio zmieniony przez Nerra (21-10-2016 o 22h29)
#775 22-10-2016 o 07h55
Działają Nerra, działają! Jak tak masz napisane, to wizyta jest faktycznie darmowa. Dzięki temu chyba z 4 razy zmieniałam karnację i 5 fryzurę. Obłowiłam się po pas, wykorzystałam zniżkę, a poza tym jeszcze nadrobiłam z 35 misji praktycznie do końca, bo nie będę na siłę robiła 60 misji z rzeczami z Ike.
♥