Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 34

#476 17-10-2014 o 13h24

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Tjaa... Wam to fajnie gadać o haloween, a ja ledwo 30 tysięcy zebrałam, bo na HH oskubali mnie z realnej kasy jak biedaka komornik. Nawet screena na moim smartfonie nie potrafię zrobić, a wymyślić jakiegoś innego dowodu nie potrafię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Chyba w tym roku misje sobie odpuszczę, i tylko do haloweenowego nineland zajrzę...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#477 17-10-2014 o 13h25

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Jako, że w tamtym roku było u mnie krucho z kasą to nie zrobiłam żadnej misji z halloween i nie mam żadnej gwiazdy w tym roku mam nadzieję przejść z 5 misji i zrobić ze trzy zdjęcia gwiazd. No i kupić sobie parę rzeczy w butiku <3

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#478 17-10-2014 o 13h33

Miss'całkiem całkiem
Naga
...
Miejsce: Zionsville

Ja nawet nie pamiętam, na której misji stanęłam. Śmiem przypuszczać, że nie doszłam dalej niż do 10 poziomu... Patrząc na moje finanse nie spodziewam się zawojować całej Krainy Halloween /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png więc moje nastawienie jest podobne jak Ryuu ale z większym naciskiem na kupno rzeczy w butiku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#479 17-10-2014 o 14h15

Miss'wow
jula209
...
Miejsce: Kamionka Wielka

Wow! Nie miałąm nigdy tyle kasy! Napewno w Halloween zrobię zdjęcia z wszystkimi gwiazdami, i kilka misji. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

http://40.media.tumblr.com/4546d6fef90b323bc8c73d7f244c6743/tumblr_mtc85tNQDk1sctigpo1_500.jpg

#480 17-10-2014 o 14h38

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

jak patrzę ile inni maja na Hllw hajsu to czuję jak mi schną oczy xD o rety, a ja myślałam, że z moimi 100k (no...z 50k, ale liczę jsc na HH) sobie poszaleję, a jak widzę dziewczyny jakie mają wielkie ambicje w związku z eventem... Pozazdrościć xD
Moim jedynym celem jest ustrzelenie wszystkich gwiazdek, ewentualnie zostawię to na przyszły rok i zrobię zakupowe szaleństwo xD tyle możliwości tak mało czasu i kasy.

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#481 17-10-2014 o 15h06

Miss'na całego
Rillianne
...

Ajaja... Zależy mi głównie na pięknych strojach, więc powinnam skupić się na butiku. Ale widzę, że w misjach też można zdobyć ciekawe rzeczy (kolejna, która choruje na ten ogon i uszy XD). Liczę zatem na jeszcze jedno HH. Spłukana będę do ostatniego grosza, ale raz się żyje.

#482 17-10-2014 o 15h12

Miss'całkiem całkiem
Naga
...
Miejsce: Zionsville

Ja chyba jednak wstrzymam się, ile dam radę, z doładowywaniem... Ale znając życie nie potrwa to długo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png za każdym razem mówię sobie: 'to tylko gra'. Moja silna wola szybko osłabnie, tak czuję. Zastanawiam się, czy dojdą jakieś nowe fajne ciuchy i jak wiele ich będzie. Swoją drogą ciekawa też jestem czy misje w Krainie Halloween też się pozmieniały, biorąc pod uwagę ogólne zmiany w grze - i w związku z tym, czy będzie łatwiej, czy trudniej...

#483 17-10-2014 o 16h33

Miss'Żółtodziób
...

Rok temu troszkę przeoczyłam Halloween, jedynie zrobiłam trochę zdjęć z gwiazdami, w tym roku mam zamiar troszkę się obkupić w sklepie i kilka misji zaliczyć, więc  czekam niecierpliwie na wycieczkę i jestem ciekawa nowych gwiazd /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#484 17-10-2014 o 17h39

Miss'na całego
HankaPL
...
Miejsce: I tak znajdę Twoje kaczki!

W zeszłym roku miałam 200k i zrobłam 6 misji ;__; Początki w MF... Teraz załapałam się na HH i mam 420k. Zdobędą tę karocę, skrzydła i wszystkie rzeczy z misji! Przynajmniej mam taką nadzieję ^-^

#485 17-10-2014 o 18h39

Miss'na całego
Clarnette
"If nobody hates you, you're doing something wrong."
Miejsce: Gdańsk

Już nie mogę się doczekać tej Krainy Halloween. Pamiętam, że w zeszłym roku nawet nieźle mi poszło jeśli chodzi o misje, nie przeszłam tylko bodajże ostatniej, bo misja z "kup minimum" finansowo mnie przerosła. Ale mam nadzieję, że w tym roku będzie jeszcze lepiej i powiększę swoją szafę o wiele nowych, pięknych ubrań, zwłaszcza że sklep Halloweenowy bardzo przypadł mi do gustu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://31.media.tumblr.com/tumblr_ln7wswsuZf1qk1p1y.gif

#486 18-10-2014 o 11h38

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Ja stawiam głównie na gwiazdy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Później misje i pewnie zatrzymam się na tej, która będzie wymagała kupna dużej ilości ubrań. Aczkolwiek plany i oszczędności niektórych graczek są oszałamiające. Tylko czasem mnie śmieszy jak mają po 300 tys MM i marudzą, że mają mało kasy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#487 18-10-2014 o 13h37

Miss'całkiem całkiem
Chantee
...

nisiam napisał

Ja stawiam głównie na gwiazdy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Później misje i pewnie zatrzymam się na tej, która będzie wymagała kupna dużej ilości ubrań. Aczkolwiek plany i oszczędności niektórych graczek są oszałamiające. Tylko czasem mnie śmieszy jak mają po 300 tys MM i marudzą, że mają mało kasy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Mnie też, bo wtedy ze swoim marnym 100 tys. czuję się jak biedak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ja sama nie wiem na czym się skupić i pewnie wyjdzie spontanicznie. Nie sądzę, że będę łapać wszystkie gwiazdy, bo niektóre mi się nie podobają i nie sądzę, żebym dobrnęła do misji z tymi cudownymi skrzydłami. Czyli chcę wszystko, a nie będzie nic /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/38/gd/29726.jpg
Świąteczna kraina: misje i GWIAZDY już na blogu! Dodatkowo: święta u autorek - nie przegap! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#488 19-10-2014 o 11h50

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

A ja się spytam jeszcze, bo wiedziałam, ale już nie pamiętam, taka moja skleroza... Czy przy wycieczce Halloween brana jest pod uwagę ilość dni podróży? W sensie, też są mi zabierane, czy nie są potrzebne?

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#489 19-10-2014 o 13h34

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Lynn napisał

A ja się spytam jeszcze, bo wiedziałam, ale już nie pamiętam, taka moja skleroza... Czy przy wycieczce Halloween brana jest pod uwagę ilość dni podróży? W sensie, też są mi zabierane, czy nie są potrzebne?

Jeśli dobrze pamiętam, to wycieczki specjalne nie podlegają pod dni podróży i można tam siedzieć od początku do końca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#490 19-10-2014 o 14h03

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Dotychczasowe dwie w zeszłym roku były absolutnie darmowe i można było na nie jeździć dowolną ilość razy- nawet 30 w ciągu dnia, jeśli tylko masz taką potrzebę ^^ nie zjada ona dni podróży na inne wycieczki.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#491 19-10-2014 o 14h21

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Wiem, też brałam udział, sęk w tym że zapomniałam XD Po prostu zastanawiałam się czy dysponując 0 lub tylko jednym z dni podróży będę mogła się tam wybrać, a skoro tak (bo idąc tą logiką, w ten sposób też się tam dostanę) - dziękuję ślicznie.

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#492 19-10-2014 o 18h16

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Co do Wycieczki, to ja tak sobie obstawiam, że się pojawi w środę i potrwa do 2.11. A jak Wy myślicie?

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#493 19-10-2014 o 18h41

Miss'nieobczajona
martyna037
.

Ja coś czuję, że w tym roku nie zrobię żadnych misji i nie zrobię zdjęć gwiazdom, ze względu na to, że poziomu za dużego nie mam, a planuję swoje marne parę groszy wydać na karierę, na szkolenie natychmiastowe (tak jak zawsze) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png No a także, nie  wydam pieniędzy realnych, zwłaszcza teraz gdy ściągam dużo seriali z chomikuj i po prostu wolę wydać na to niż na jakieś gry xd

#494 19-10-2014 o 20h30

Miss'ok
...

Ja bym bardzo chciała te skrzydła z misji 20... Nie wiecie ile potrzeba minimalnie, licząc najtansze rzeczy ze sklepu? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A jak sobie ceny posprawdzam i zobacze, ze drozyzna to sie obkupie bez misji w sukienki, szczotki... aaaa i na zdjecia z gwiazdami wydam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#495 19-10-2014 o 23h02

Miss'na całego
Maka
...

Tak odnośnie minimalnej ilości ciuchów, jakie będzie trzeba kupić na misjach - jak ja się cieszę, że teraz można u Nine wybrać przedział cenowy! Jeśli na wycieczce to również będzie dostępne, zaoszczędzę sporo czasu na szukaniu najtańszych rzeczy do misji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No i oczywiście ogólnie będzie o wiele przyjemniej przeglądać ciuchy halloweenowe. W zeszłym roku straciłam naprawdę sporo czasu i nerwów, gdy kupowałam różnego rodzaju rajstopy, żeby najmniejszym kosztem przejść misję, a potem okazywało się, że jednak było coś tańszego i w dodatku coś, co mogłabym użyć później w stylizacji. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
W tym roku liczę przede wszystkim na uszy i ogon (wilcze? lisie?), które były moim nieosiągalnym celem ostatnim razem, ale także na te piękne skrzydła! Raczej wątpię, że uda mi się zawojować dalej, biorąc pod uwagę fakt, że pewnie będę jeszcze polować na gwiazdy. Ale teraz mam zastrzeżenie - męskich nie biorę wcale, bo nie są mi potrzebne. Chyba że będzie jakaś darmowa gwiazda z pięknym strojem w zamian.

#496 20-10-2014 o 22h19

Miss'Żółtodziób
Cassis
Ktoś zawsze cię obserwuje

Ja dopiero pierwszy raz będę brać tutaj udział na Halloween, więc powiedzcie mi proszę, czy ja dobrze wyczytałem, że trwa 10 dni i kończy się 2 listopada? To by znaczyło, że start mamy 24... dobrze liczę?
A co do planów to ja się nastawiam głównie na ubrania z butiku. Jeśli zostanie mi potem kasa (choć szczerzę wątpię), to ruszam do mebli (jeśli jakieś są :x). Potem dopiero będę wypełniać misję, ale nie nastawiam się na to, że zdobędę słynny lisi/wilczy ogon i uszka. W sumie to nie nastawiam się na przejście choćby 5 misji... A gwiazdy to w ogóle odpuszczam, będę je łapać, jak kiedyś wypełnię wszystkie misje.

#497 20-10-2014 o 22h26

Miss'Żółtodziób
...

Cassis napisał

Ja dopiero pierwszy raz będę brać tutaj udział na Halloween, więc powiedzcie mi proszę, czy ja dobrze wyczytałem, że trwa 10 dni i kończy się 2 listopada? To by znaczyło, że start mamy 24... dobrze liczę?
A co do planów to ja się nastawiam głównie na ubrania z butiku. Jeśli zostanie mi potem kasa (choć szczerzę wątpię), to ruszam do mebli (jeśli jakieś są :x). Potem dopiero będę wypełniać misję, ale nie nastawiam się na to, że zdobędę słynny lisi/wilczy ogon i uszka. W sumie to nie nastawiam się na przejście choćby 5 misji... A gwiazdy to w ogóle odpuszczam, będę je łapać, jak kiedyś wypełnię wszystkie misje.

Cóż, każdego roku rozpoczyna się innego dnia, ale mieści się to w granicach, 20-któregoś i faktycznie trwa on ok. 10 dni. Prawdopodobnie tyle by ująć dzień 31 października i takie nasze polskie święta jak Święto Zmarłych, więc kilka pierwszych dni listopada.
Meble jak najbardziej są tam dostępne w sklepie.

#498 21-10-2014 o 17h19

Miss'Żółtodziób
Cassis
Ktoś zawsze cię obserwuje

Czyyyli nie mam szans na wykonanie misji. Cóż. Za rok też będzie okazja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#499 21-10-2014 o 17h31

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Cassis z tym, że co rok jest 10 nowych misji. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Mówię ci, przechodzenie ich będzie kusić. :> Ja utknęłam chyba na 9 (400 ubrań z butiku Halloween przerosło mój portfel), a za 19 są wilcze uszy i ogon. *.* No cóż, trochę mnie nabijania czeka, ale szybko się uporam. Mam nadzieję...
Właściwie to już nie pamiętam tych wszystkich ciuchów (chyba to gdzieś pisałam) ale na pewno coś się ciekawego znajdzie. ^^
Mnie już coś telepie w środku jak pomyślę o Halloween. Ciemny wystroju strony, gdzie jesteś?

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#500 21-10-2014 o 18h52

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Cassis, tyle MM i Ty poddajesz się na starcie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja w zeszłym roku chyba z jakimiś groszami dobiłam do piątej (bo byłam na samym początku gry, nie zauważyłam Halloween, a misje to w ogóle przez przypadek zaczęłam robić, mwłahahaha), więc liczę, że chociaż o kilka uda mi się pójść do przodu, chociaż pewnie skupię się na gwiazdach, bo chcę po eventach mieć komplet specjalnych (21 do złapania w Halloween, a obecne oszczędności pozwalają na złapanie wszystkich, nawet jeśli będzie to za 10 razem – ile zaoszczędzę na każdej gwieździe, tyle pójdzie na butik i misje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Na szczęście jest kilka darmowych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (21-10-2014 o 18h52)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 34