Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 13-10-2013 o 15h39

Miss'na całego
Oliana
...

Hej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Chciałabym podzielić się z Wami moimi ostatnimi pracami. Niedawno znowu zachciało mi się rysować i tak o to powstały poniższe rysunki. Staram się nie przerysowywać tylko sama wymyślać. Piszcie co myślicie i co jeszcze poprawić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2 13-10-2013 o 15h48

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Kobieta w niebieskiej sukni jest naprawdę fajna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A ta dziewczyna z gumą przypomina mi pannę, którą wczoraj widziałam na mieście /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ładne prace. Podziwiam i czekam na więcej.

#3 14-10-2013 o 19h44

Miss'Żółtodziób
...

Piękne.Podobają mi się.Są takie naturalne.

#4 14-10-2013 o 21h26

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Mi się podobają szczurki <3

Link do zewnętrznego obrazka

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#5 18-10-2013 o 21h21

Miss'Żółtodziób
...

Bardzo ładne najbardziej mi się podoba czarny szczurek. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#6 24-10-2013 o 20h03

Miss'Żółtodziób
...

Do najładniejszych nie należą, ale brzydkie nie są. Zwierzątka cud, miód i maliny, ale nad profilem ludzkich postaci niestety słonko musisz jeszcze popracować. A ten szczurek... po prostu rzygam tęczą... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#7 25-10-2013 o 17h46

Miss'na całego
Oliana
...

Minionka napisał

Do najładniejszych nie należą, ale brzydkie nie są. Zwierzątka cud, miód i maliny, ale nad profilem ludzkich postaci niestety słonko musisz jeszcze popracować. A ten szczurek... po prostu rzygam tęczą... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Tak wiem, że ludzie mi średnio wychodzą dlatego staram się rysować ich jak najwięcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Akurat weekend się zaczął, więc niedługo dodam więcej prac  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#8 25-10-2013 o 17h47

Miss'Żółtodziób
...

To znaczy ludzie ci wychodzą nawet ładnie. Znam osoby gorzej rysujące. A manga nawet ładnie ci idzie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#9 27-10-2013 o 14h16

Miss'na całego
Oliana
...

Chorowałam przez weekend dlatego powstał tylko jeden rysunek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png. Rysowałam ze zdjęcia, mnie i moją mamę. Oczywiście nie wyszło tak jak chciałam, bo kobieta na rysunku nie za bardzo przypomina moją mamę, tak jak bobas niezbyt przypomina mnie, no ale wyszło jak wyszło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/9963.jpg

#10 02-11-2013 o 17h48

Miss'na całego
Oliana
...

Nie wiem czy kogoś to interesuje, ale oto moje kolejne postacie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ps. Przepraszam za słaba jakość, ale rysuję na A3 a takiego formatu nie mogę zeskanować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Ostatnio zmieniony przez Oliana (02-11-2013 o 17h49)

#11 02-11-2013 o 17h50

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Bardzo mi się podobają ostatnie rysunki. Czy są to może projekty ubrań? Jeżeli tak to czekam na kolejne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#12 02-11-2013 o 22h04

Miss'na całego
Oliana
...

Sszyszka napisał

Bardzo mi się podobają ostatnie rysunki. Czy są to może projekty ubrań? Jeżeli tak to czekam na kolejne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dziękuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nie są to projekty ubrań, ale może spróbuję coś takiego stworzyć.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Rysowałam po prostu sylwetki ludzi i przy okazji starałam się narysować jak najlepsze ubrania w sensie światłocienia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#13 03-11-2013 o 19h02

Miss'Żółtodziób
...

Jak widać od mojego ostatniego wypadu tutaj twoja anatomia się poprawiła co mnie bardzo cieszy. Matka z bobasem nawet ładnie przez co za bardzo realistycznie nie było, ale to też jest plus bo bardzo ładnie ci wyszło gdyby tak liczyć na przeróżne style. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1