Hmm strój ładny krew by była wporządku gdybys zrobiła cos z twarzą. Nie podoba mi sie kołnierzyk, buty i bransoletki Effi 5/10
Ostatnio zmieniony przez Joanna (16-11-2013 o 19h42)
Strony : 1 ... 53 54 55 56 57 ... 61
Hmm strój ładny krew by była wporządku gdybys zrobiła cos z twarzą. Nie podoba mi sie kołnierzyk, buty i bransoletki Effi 5/10
Ostatnio zmieniony przez Joanna (16-11-2013 o 19h42)
Piękna jest twoja miss i stylizacja, ja bym tylko zdjęła okulary. 9/10
Joanna
Niby wszystko gra i dobrze wygląda, ale jednak jakaś bez polotu ta stylizacja. Kapelusz i kolczyki z pewnością do zmiany, a co do reszty to nie wiem Zastanów się nad jeszcze jakimi dodatkami albo spróbuj z inną bluzką?
W każdym razie 6/10, bo jeszcze da się coś z tego wyciągnąć
monia2001
Śliczny anioł
10/10
Ostatnio zmieniony przez Julchen (16-11-2013 o 19h59)
Naprawdę dobra stylizacja. Świetnie dobrana fryzura i twarz miss. Ale przyczepię się do tych rękawiczek - same rękawiczki, ok, ale nie te. Niezbyt pasują. 9,5/10
Zmieniłaś rękawiczki i od razu lepiej! Zmieniam na 10/10.
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (16-11-2013 o 20h12)
Bardzo fajna stylizacja, bardzo podoba mi się sukienka oraz makijaż
Dodatki dobrze dobrane 10/10
Jaka urocza wiedźma. Uwielbiam ten kapelusz dobrany pod kolor dołu sukni <3 To pierwsza stylizacja jaką widzę, w której ta mgła nie jest zbędna i mi nie przeszkadza.
10/10
Strój jest mega dziwny o: ale bardzo interesujący, 8/10 gdybyś zmieniła kapelusz i buty byłoby moim zdaniem lepiej
Cudny elf *.* 10/10
I świetna piosenka na profilu
Bardzo ładna codzienna stylizacja. Wszystko fajnie dobrane a czerwone szpilki przyciągają uwagę, a Twój piesek idealnie się dopasował ^.^ 10/10
Alice bez przepychu..bardzo fajny strój utrzymany w jednym stylu, kolorystycznie też wszystko gra..czegoś mi brakuje ale nie jest zle.. 9/10
Świetna stylizacja. Super dobrane kolory. Nie mam do czego się przyczepić ;p 1o/1o
nadal halloweenowy klimat..? nawet spoko to wygląda..podoba mi się połączenie czerni z pomarańczem.. zmieniłabym tą bransoletkę bo nie pasuje do całości.. 9,5/10
Niby wszystko fajnie, elegancko, ale cos mi nie pasuje tutaj taki 1 element 9/10
Twoja miss wygląda jak dama, wszystko fajnie dobrane. Tylko nie potrzebna jest torebka. 9,5/10
Bardzo fajny pomysł na Miss-Łowczynię. Dodałabym jedynie nieco kolorów, może żołnierska zieleń? 8,5/10
diwa lat 30tych..poprostu booosko! idealnie..10/10
Pięknie, ładnie dobrane, wszystko super tylko nie wiem po co ogon do marynarki. 9/10
Ostatnio zmieniony przez monia2001 (17-11-2013 o 12h38)
Widzę zmianę koloru spodni,świetnie teraz to wygląda. 10/10
Nie no to mnie powala kocham takie style, 10/10
Sukienka ładna, ale szału nie ma i nie wiem jak ma się do całości stroju patyk w ręce, zupełnie tutaj nie pasuje. 5/10
Strój dobrze kolorystycznie, do tego taki jesienny. Niczym mnie na kolana nie rzucił, ale jednocześnie nie mam się do czego konkretnego przyczepić 8.5/10.
Bardzo ładna buzia, strój nie kipi przesadą co często się zdarza, podoba mi się, ale bez wow 8/10
Cudowna kolorystyka! Kremowe buty z torebką takiego samego koloru cudownie do siebie pasują.Niebieska sukienka z jeansową marynarką świetnie razem wyglądają. Morał z tego taki że te kolory razem tworzą piękną całość. 10/10
Musiałaś się napracować.Wszystko rewelacja!
10/10