YooSti Twoja miss-cyganka(bo wygląda jak cyganka) jest bardzo ładnie wykonana i strasznie mi się podoba, jedyne co do mnie nie przemawia to kolor włosów,ale i tak zasłużyłaś na 10/10
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (30-10-2013 o 22h36)
Strony : 1 ... 39 40 41 42 43 ... 61
YooSti Twoja miss-cyganka(bo wygląda jak cyganka) jest bardzo ładnie wykonana i strasznie mi się podoba, jedyne co do mnie nie przemawia to kolor włosów,ale i tak zasłużyłaś na 10/10
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (30-10-2013 o 22h36)
10, chociaż strasznie mnie te oczy przerażają prawdę mówiąc.
Jak dla mnie szału nie ma,co to sobą reprezentuje? Bo nie wiem, Zombi?,martwe ciało? Jak dla mnie za dużo się dzieje 5/10
Niby wszystko do siebie pasuje i jest git ale jak się bardziej przyjrzeć to widać drobne niedociągnięcia a mianowicie: stylizacja jak dla mnie jest zbyt przeładowana, nie wiem na co zwrócić uwagę i co gra pierwsze skrzypce.Jednakże ogólny efekt jest pozytywny i się uzupełnia kolorystycznie. 9/10
Jaki śliczny delikatny strój <3 Mimo, że jednokolorowy nie wygląda nudno. Fajnie wyglądają też te złote akcenty. Jedyne co mi nie pasuje to ten pasek. Leży jakoś dziwnie, na środku gorsetu. Bez niego byłoby znacznie lepiej.
9/10
Anielski wojownik... BArdzo mi się podoba. 10/10
Erin już ostatnio oceniałam ale powtórzę bardzo oryginalna stylizacja, dopasowana kolorystycznie i fakturami..jedyne co mi przeszkadzało to podcięte gardło ale na szczęście to zmieniłaś.. piękne połączenie bieli skrzydeł i czerwieni włosów.. super! 10
Jeju ale tu tego! Strój mi sie podoba buty niekoniecznie, wlosy są dziwne w polaczeniu z ta tiara jakos dominuja i przycmiewaja całość 4/10
6/10
Prosto, ładnie, stylowo, ale jakoś tak... pusto strasznie i bez wyrazu.
Uwielbiam i glosuje w finalach Wszystko super dopasowane i dopracowane mimo ze polaczene kolorow nie jest takie oczywiste 10/10
Klepię,bo się boję,że mi ją zabiorą ^^
Piękna, cudowna, !! I love it!
10/10 ślicznotkko ^^
Ostatnio zmieniony przez Leksi14 (31-10-2013 o 12h14)
Troche zbyt prosto... jest to tylko sukienka którą otrzymała dziś każda a nie dałaś nic od siebie, żadnych dodatków, jakiś wyróżniających ją elementów Poza tym ten wystający czerwony stanik spod sukienki nie wyglada dobrze a te okulary to już kompletnie nie pasują do takiej stylizacji, lepiej je sciągnij... Przykro mi 2/10
Całkiem ładnie, aczkolwiek, jeśli to miała być królowa śniegu albo inna zimowa pani, to liście psują efekt. 8/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
10!
Cudowny milord!
Aria Cóż za dostojny lord. Spodnie w paski dodają klasy. ogólnie świetnie sie prezentuje. 10/10
Mikacz Bardzo charakterystyczna miss, którą kojarzę z defilady czy finałów. Teraz wiem, czyja ona jest.
Nie podoba mi się to, że kołnierzyk nie pasuje do bluzki, chodzi mi o jego ułożenie, widać jak prawdziwy kołnierzyk bluzki z nad niego wystaje... No i również nie podoba mi się połączenie tych butów i skarpet. 6/10
Ostatnio zmieniony przez Kaiken (31-10-2013 o 15h17)
Zwykle nie lubię gdy jest mało dodatków, ale tutaj zdaje mi się że jest ich troszkę za dużo, po za tym kolorystycznie jest ok. 8/10
Niby wyłącznie biel trochę się zlewa, ale strój pozostaje ciekawy i bogaty. To mroczne skrzydło fajnie kontrastuje. Tylko, jeśli się nie mylę, miss ma tatuaż na ręce, który mi ani trochę do stylizacji nie pasuje. 9/10
Nie wiem dlaczego nie przemawia do mnie ta kreacja... Może te rękawiczki, albo spódnica... Albo włosy. Po prosu ta kreacja jest wypełniona ale nic do siebie idealnie nie pasuje. Jednak za pomysł dam 4/10
Bardzo ładna czarownica, wreszcie coś co jest Halloween'owe, a nie jest brzydkie Bo przecież nie musi być zawsze strasznie brzydkie 10/10
Ciebie zawsze rozpoznam ^^ Niby wszystko gra, choć nie pasują mi kolory... koszula jest czarno-biała, a spodnica lekko różowa, zlewa się to z krwią. Albo koszula z różowym akcentem, albo spódniczka z białym, wtedy byłoby ekstra.
8/10
Wpadłam w zachwyt! I to taki mega! Boska kreacja i o dziwo pasuje do niej najbardziej znienawidzony przez moją osobę kolor. Gratuluję wspaniałego stroju.
10/10
Ha, co za czarownica! Seksowna Szkoda, że kapelusz nie pasuje do fryzury, ale to nie Twoja wina 10/10