Cudna stylizacja, świetnie wszystko dobrane, fryzura też pasuję, ale zmieniłabym makijaż, 9/10
Jeśli masz mniej MN ode mnie, rzuć mi proszę dwa wyzwania bez zakładu : ) Dziękuję: ) Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 61
Cudna stylizacja, świetnie wszystko dobrane, fryzura też pasuję, ale zmieniłabym makijaż, 9/10
Ciekawa stylizacja, bardzo podobają mi się "napuszone" włosy i czarne dodatki. Idealnie pasują do sukienki. Jedyny minus to ta blizna na twarzy, daję 9/10
Jakoś tak puściutko. Do tej sukienki nieszczególnie pasują Halloweenowe dodatki. Poza tym stanik zza niej wystaje D: 4/10
Tematycznie,zgodnie, jedynie co to bym dyskutowała z górą, tam przy szyi jest trochę chaosu.Po za tym nie mam zastrzeżeń. 9/10
Nie za bardzo mi się podoba. Niby błyskawica, niby butelka z tajemniczą miksturką, ale jednak strój zwyczajny...6/10
Śliczna lolitka, kolor włosów idealnie pasuje do koloru sukienki, wszystko tak pięknie wygląda *O* 10/10
Fajny strój na Hallowyn ten makijaz mnie przeraza ale to dobrze tylko to we włosach mi nie pasuje 8/10
Ostatnio zmieniony przez Joanna (25-10-2013 o 17h44)
Nie za bardzo mi się podoba... Jak dla mnie jest zbyt zwyczajnie, za mało dodatków i takie tam... Ale kolorystycznie jest fajnie 5/10
Napiszę tak,że bardzo,ale to bardzo podoba mi się. Taka goth lolita 10/10
YooSti kocham te uszka. Stworzyłaś stylizację w której wszystko bardzo fajnie razem wygląda, nawet skrzydła które nie za bardzo mi się podobają. Nie mogłam dać innej oceny niż 10/10
wszystko sie razem dopelnia, nawet ta rana na rece pasuje, bo wyglada jakbys sie z kims np. szarpala i skaleczyla kosa tylko facet nie pasuje 10/10
Ostatnio zmieniony przez Estrella7 (25-10-2013 o 19h46)
Całkiem przyjemna wiedźma ^^ Brawo za wybranie oryginalnego koloru i dopasowanie bluzki do spódnicy. Buty, genialne, o dziwo tu pasują, choć ja bym nie wpadła żeby je połączyć w tej stylizacji Ogólnie super.
10/10
Świetna stylizacja, szczególnie podoba mi sie fryzura 10/10
Echh... Czemu jest Halloween? >.<
W sumie ok, tylko to czaszkocośtam psuje efekt.
8/10
Nic ciekawego,zwyczajne. Jak dla mnie 2/10
Halloween po co jest? Po to,żeby móc się przebierać.
YooSti - Jak mrrrufiaście. Koci, anielski demon (Jak to brzmi xD). Fajne połączenie, bardzo fajne! W przyjemnej kolorystyce. 10/10, nie mam się do czego przyczepić.
Paululusia - Długie buty do spódnicy, bo stylizowałam się na szamanki, które niejednokrotnie używają takiego połączenia ubrań.
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (25-10-2013 o 20h57)
4/10 - Po co te dłuższe pasma? Nieestetycznie to wygląda. I te długie buty do spódnicy...Nie czepiam się, każdy ma swój gust, ale mnie się to osobiście nie podoba.
PS: Oceniajcie mnie jak chcecie, przyznaję się że nie dbam o stroje. xd
Gram dla forum i dla zdobywania poziomów. xd
No i masz rację, niema co oceniać. Zwykła sikorka, nieciekawie dobrana, jakieś tam buty... Nie, to się nie nadaje. 1/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Gdy by było dużo więcej dodatków było by dużo lepiej, teraz jest jak dla mnie nudno... I zmieniłabym fryzurę. 4/10
Hmm spódnica i pas jak u mnie - musi mi się podobać choć dodalabym więcej dodatków i inne rajstopy.
7/10
Jest po prostu świetnie,nie mam nic do zarzucenia 10/10
Moja miss to Koci-anielski demon-Roccoco
Ostatnio zmieniony przez YooSti (25-10-2013 o 21h53)
YooSti - coś pięknego. Właściwie nie mam się do czego przyczepić.
10/10
9/10 - Dość ciekawie, choć bez tej przepaski na oko wyglądałoby znacznie lepiej.
Z racji,że jest halloween,a twoja miss jest zwyczajnie ubrana,nie dam nie więcej jak 4/10 (za zwyczajnie i nie ciekawie)
Krwawy muszkieter?
Fryzura do mnie nie przemawia.
8/10