Jakie szokujące połączenie kolorów. Różowo-zielono mi. c:
Generalnie podoba mi się pomysł i wykonanie, ale twarz miss jakoś mi nie podchodzi. >:
9/10
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 61
Jakie szokujące połączenie kolorów. Różowo-zielono mi. c:
Generalnie podoba mi się pomysł i wykonanie, ale twarz miss jakoś mi nie podchodzi. >:
9/10
fajny strój . Miss wygląda jakby nie przywiązywała wagi do stroju , jest taka niechlujna , a jednak jest ubrana modnie i wszystko do siebie pasuje
9\10 nie podoba mi się bluzka
Ostatnio zmieniony przez katalonka (23-10-2013 o 20h24)
Brakuje jakiejś marynarki i twarz jest jakaś dziwna 7/10
Twoja miss to pirat (?) . 10/10 Podoba mi się ten łańcuszek oraz twarz.
Anielica z zatroskaną twarzą. Ciekawe co ją trapi. Jak dla mnie 9/10 (twarz)
9/10 nie pasuje mi tylko ten kapelusz
Solomona: Uwielbiam! Taka mocno szalona stylówka. Tylko ta parasolka nie wiadomo po co 9/10
wszystko pasuję do siebie, miss wygląda
super
10/10
ładny casual, ale nie powala. Torebka też średnio pasuje. 7/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria co tu dużo mówić, zieleń i róż Twojej miss wyglądają powalająco 10/10
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (23-10-2013 o 21h40)
Aww *o*
zakochałam się 10/10
miss wygląda bosko w takich kolorach
a poza tym białe włosy i zielone oczy ^O^
fajny młodzieżowy strój. Sama bym się tak ubrała . Mimo że strój prosty , to wszystko do siebie pasuje i jest śliczny . 10/10
Ależ seksowna stylizacja! Jest rudość, jest połączenie czerwieni z czernią. Tylko ta parasolka mi się tu gryzie. Zamiast niej widziałabym może jakiś wachlarz? W każdym razie, na pewno nie parasolkę. Poza tym czegoś mi brakuje na ręce Twojej miss. Ja bym dodała jakąś bransoletkę. 8/10
Pełna przepychu kreacja, która o dziwo nie zraża do siebie. Mimo wszystko ten przepych ładnie się prezentuje a do tego ten makijaż.
10/10
Ta uczennica jest tak niegrzeczna, że aż jej pończocha opadła.
10/10 za opadniętą pończochę i pokazanie, że okulary są sexy
fajny , prosty, a elegancki strój . Czerń i czerwień zawsze pasują 10/10
Powiem tak: uwielbiam ten gorset i pończochy, dlatego, że można wspaniałe kreacje z nimi stworzyć. U ciebie czuć pewien klimat, ale spódnica i "łysa" głowa jakoś to psują. Ja bym coś zarzuciła na głowę, na ramiona.
7/10
Podobała mi się ta stylówka na alternatywnych, dostałaś ode mnie całkiem wysoką notę Fajna, widać, że rockowa, ale nie jest pretensjonalnie przeciążona. Bardzo spoko, 9/10 <3
uwaga! mam na sobie cosplay Sweeney Todda
Najlepsze przebranie jakie widziałam ^-^ Poza tym kocham ten film, więc przy tak genialnym cosplay"u nie mogłabym dać niskiej oceny:P
10/10
Ps. Cudna sygna
Ostatnio zmieniony przez ErinBlack (23-10-2013 o 23h28)
Wielki plus za stylizację z pazurem, ahhh ta torba jest cudowna. Nie mogę się napatrzeć na te świetnie dobrane dodatki cóż nie mam żadnych uwag oprócz jednej 10/10
Rockowa dziewczyna jak nic. Nie ma sie do czego przyczepić 10/10
OMG.. widać, że Halloween już tuż, tuż.. Twoja miss jes przerażająca a zarazem piękna i wytworna..super pomysł na czerń ożywioną połyskującym srebrem..podoba mi się 10/10